Публикувано на 15.10.2020 / 16:36

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ

Убеден съм, че с работата си, Иван Гешев ще докаже съпричастността на Васил Божков в убийството на Кенеди и атентата срещу Папата.

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ Румен Петков

Коментари 15 за
“УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ, ГЕШЕВ ЩЕ ДОКАЖЕ СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ В УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ”

 1. На гешев силага е в каскета когато е без него пририката с грухтящото светло розоно домашно животно е убийствена ,този факт предполагам го мъчи денонощно и го кара да пише обвинителни актове

 2. Не мога да разбера кой стреля и кой заляга в тая държава и туйто…

 3. За последните 20 дни Румен Петков за мен от „Запалка“ взе да ми става все по-симпатичен.

 4. След проведено разследване от ДАНС и изискани финансови документи чрез механизмите на международното сътрудничество за банкови операции,е установено че лицето Иван Стоименов Гешев е съдържател на безименни и номерирани банкови сметки в Конфедерация Швейцария и Кралство Монако.Към 27.10.2015г. в сметките са 4 247 578,75 CHF(швейцарски франка).

  Проверката е входирана под Рег.N:ФР-10-7326 от 04.10.2015.

  П.С…доста е спестил от боза и закуски инструмента на Господ!!!

 5. Питам защо Мая Манолова не направи листа когато се яви на избори за кмет на София. Бонев също не направи листа.

  С резултатите които постигна щеше да вкара около 25 общински съветници и заедно с Бонев сега щяха да управляват София. ГЕРБ щеше да е детрониран в Столицата.

  Интересно кои интереси защитава комунягата Мая Манолова която е и бивш защитник на мутрите Галеви.

  Чакайте от Мая справедливост, върховенство на закона, демокрация и свобода.

 6. С тигелите от Партиния дом до Орлов мост няма как да уплашиш мутрите. Жълтите павета отдавна трябваше да бъдат изровени и пратени в небитието. Витошка отдавна трябваше да бъде изметена.

  В Кивгизия свалиха Президентът и вървят към предсрочни избори. Освободиха затворници, а един от тях е избран за временно изпълняващ длъжността на Президента.

  Да се освободят хора от затвора в България е непостижима мечта. Защо не освободихме битите затворници от кървавата Сряда. Защо не бяхме пред Районите Управления да потърсим отговорност от началниците и ако трябва да ги натръшкахме завързани със свински опашки пред Управленията. Нали се бием в гърдите, че не ни е страх.

  Българите са изключително страхливи което е неоспорим факт от историята на България. Безброй примери на страх и подлост, а най-пресният е протестите на жълтите павета.

 7. Ами, че Божков простреля и Алеко Константинов, бря, после ходи сгази с един файтон и Пиер Кюри. Бе направо е виновник за Априлското въстание, този гусин Божков, според работата на гусина Гешев. В онова бай Тодорово време излезе една теория,че видите ли едва ли не Тодор Живков бил спасил българските евреи. То сега какво е по – различното, де. Щом като според Гешев, в годината на Съединението държавата била в ЕС…

 8. Само, Черепа да не покаже някой ,…ново видео или аудио записи ,през това време ???;) 3ащото, Чери… е много добър шахматист, и да няма ШАХ с коня ….и МАТ !!;)

 9. Много ми е интерестно с какво го държат каскета.Дали не са едни милиони в швейцарска банка а.

 10. Румбата е ВЕЛИК.
  Да се ГУШНАТ отново с БСПто и да стане поне депотат….иначе глад мори ЦОЦИАЛИЗЪМОТ..така де АБВто
  Така и така ТОЙ е НАЙ-КАДЪРНИЯТ организационно за ПАРТИЙНА РАБОТА на НАЦИОНАЛНО НИВО от ЛЕВИОТ СЕКТОР.

 11. Какви ли кошмари сънува каскетурата „КАРЕНИН“?

  Сезираха главния прокурор за дейността на НОЩ
  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/abv-sezira-glavniya-prokuror-zaradi-deynostta-na-nosht?fbclid=IwAR3N2p6Ivi-Sf0J-diybOaYJXvLlFvxBpSkU-NSFMCZjztz5waM62OZyhe8“

  Оказва се, че погребалните агенти от НОЩ не са водили и не съхраняват НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ относно това какво се обсъжда на заседанията им и по какъв дневен ред, кой какви предложения е направил, какви решения са вземани и т.н. Просто не са правили никакви протоколи.
  Събирали са се явно на раздумка с Боса и той, в зависимост от това дали е „спинкал сладко“ сред пачки, кюлчета, пистолет и бутилка уиски, е давал наставления какви плашила да се извадят за пред публиката, каква неграмотна заповед да напише Ананиев, къде и как Мутафчийски да си изпере униформата и да заяви, че „яко ще се мре“ и пр.
  Също така не е създавана и не се съхранява НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ за това на колко лица, починали от COVID-19 (така си ги водят в НОЩ) е направена аутопсия.
  Липсва също така документация за това Колко са направените тестове от началото на пандемията до 22 май 2020 г. и колко са тестваните лица в страната. Последното е направо наглост от космическа величина особено на фона на днешния брифинг, на който говореха за едни „уникални ЕГН“ (сякаш иначе не са уникални…), които били гаранция за това, че няма как да има грешка в отчитане броя на заразените и пр. глупотевини.
  Ето въпросите, на които е поискан отговор по Закона за достъп до обществена информация, адресирани до Министерския съвет, до председателя на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски и до министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.
  Ето отговора на загрижените за здравето ни, които освен да ни затварят по домовете и да ни карат да ходим като ненормални с парцали на лицата си, друго не правят.
  „От МЗ отговориха, че не създават и не съхраняват информация по поставените въпроси.“
  Това е положението…

  Борисов, Гешев ОСТАВКА и СЪД!
  https://www.segabg.com/touche/tush-10-14-2020

  1. Наложил съм си забрана за коментари ТУК, но ще си позволя да я наруша.
   Така наречения „НОЩ“ е …, хайде – „клуб по интереси“!
   В Закона за здравеопазването е описано детайлно какво се прави при епидемии!
   НОЩ няма нищо общо с никакъв закон, т.е. – няма НИКАКВИ задължения! Каква документация очаквате?!
   Няма и как до ги осъдите – те са се събрали на частно парти и толкоз!
   Бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *