« Върни се назад Публикувано на 25.04.2014 / 18:56

Т….И НА РОЯЦИ. ПЕЕВСКИ, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ПЕНГЕЗОВ СИ ГОВОРЯТ ПРЕЗ ПОЩЕНСКАТА КУТИЯ НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

 

Веселбата продължава. Жълтакаво-кафеникавият сайт на Недялко Недялков усърдно шета като „пощенска кутия”. За формат от типа на лицето Недялков – нищо изненадващо, но уж сериозни мъже да я докарат дотам, че да се обясняват като  селски бабаити в профил „ти мен, уважаваш ли ме”, е направо изумяващо. Пенгезов, Алексей Петров, Делян Пеевски се набутват да си мерят атрибутите в жълтакавия сайт на Недялков и аха да произведат „новина” като чуждоземния „Телеграф” за излизането на Шумахер от комата.

След като Пенгезов рече нещо, Делян Пеевски му се върза като петокласник, а Алексей Петров да не остане назад и той си написа нескопосано „домашното”, разхвалвайки Делян Пеевски.

Последният веднага отново се изказа в жълтакавото сайтче на Недялко, сакън да не пропусне да се заплюе последен: „Не желая по никакъв начин да получавам хвалби от лицето Алексей Петров! Не желая по никакъв начин той и лицето Цветан Цветанов да ме забъркват в полемиката си за арести, наркоканали, апартаменти и прочие дивотии. Нека двамата да изясняват отношенията помежду си без да ме набъркват по какъвто и да е начин”.

В долнопробното сериалче сега очакваме да се изкаже пак Трактора, пак Пенгезов, пак Пеевски, докато накрая някой все пак не попадне в някой багажник.

Т….и на рояци.

Afera.bg

«