« Върни се назад Публикувано на 11.09.2021 / 10:41

ТЪРПЕНИЕ НЯМАТ В „СИНЕРГИЯТА“ НА ХЕРО МУСТАФА&РАДЕВ! ХРИСТО ИВАНОВ – ПРЕМИЕР, С КИРИЛ И АСЕН – „НАДГРАЖДАНЕ“

Атанас Атанасов по БНТ:

В следващия парламент ние ще бъдем политическа сила, която ще получи мандат за съставяне на правителство. Ще покажем как се води диалог, как се съставя правителство и как се предлага на всички партньори да го подкрепят. Христо Иванов е човек, който има качества да бъде номиниран като предложение за следващ министър-председател на България. Социологията ясно показва тази тенденция

Христо Иванов:

Ние нямаме никакви причини нито да се страхуваме, нито да подхождаме критично към нов проект на Кирил Петков и Асен Василев. Кирил, Асен и техният екип са хора, които са наши съмишленици, ние работим с тях в една посока, подкрепяме ги и в интерес на истината, очакваме само надграждане. В момента, в който стане ясно, че те излизат на политическия терен, ние ще започнем и този разговор с тях, затова да намерим онази формула, която да намери максимално консолидиране, надграждане и с амбицията за това да трансформираме България на базата на едно сигурно мнозинство„.

Търпение нямат, тия „ново“ „морални“ юнаци. Да изпълнят зададения план на Херо Мустафа & Радев. В синергия с дневния ред на САЩ.

Любимите „десносектанти“ на Румен Радев плюс „Кирчо и Асен“ и „митов – герб“, другото американско отроче, под диригентската палка на Херо Мустафа – в единен строй.

Да де, ама на миналите избори 70% ви казаха – майната ви.

На тия, ако станат 80%?!

На кого, по дяволите, ще е „премиер“ Христо Иванов?

За това ли сваляхме Боко, за да връщаме костовистите?

Ай сиктир!

Afera.bg

 

«