« Върни се назад Публикувано на 09.12.2014 / 12:04

Тъпаците само дето не са обявили България за щат на САЩ или за федеративна република. Квиченето на ибрикчиите е потресаващо. Да не е човек сега на мястото на съпругата на Петко Сертов.

ДАНСЛазаров се ошашави, Драшков се обяснява, Писанчев се покри панически. Бойко Борисов се потопи в Банкя.
Главният секретар Светлозар Лазаров напълно се ошашави заради изчезването на Петко Сертов, твърдят високопоставени източници на информация в МВР. Лазаров скоро-скоро може да се изненада, че мандатът му нищо не струва, когато в Играта се намесят „важните хора“, както ги наричат „трактористите“ в ДАНС. Владимир Писанчев, председател на ДАНС, набеден за „идеолог“ на скандалната разработка „Галерия“, се покри панически. Иван Драшков се обяснява напоително. Бойко Борисов се потопи в Банкя.

„Петко Сертов не е лош човек! Той е добър, коректен и отговорен човек. Надявам се всичко с него да е наред. Вярно е, че преди 5 години имахме конфликт със Сертов, но това вече е в миналото. Критикувах Сертов, защото според мен той трябваше да прояви повече твърдост по определени теми. Не изпитвам никакви лоши чувства към него. Не сме се срещали от 3-4 години. Научих от медиите за това, че е изчезнал. Дано да не му се е случило нещо лошо.“, обяснява се Иван Драшков пред ПИК.
Истерясването е пълно. Изчезнал бил „ШЕФ“ на „българското ФБР“ плещят жълтурковците. Първо, Петко Сертов е пенсионер-„консултант.“ и не е никакъв шеф. Второ, ДАНС е толкова „родното ФБР“, колкото НРС е ЦРУ. Тъпаците само дето не са обявили България за щат на САЩ или за федеративна република. Квиченето на ибрикчиите е потресаващо. Крякането на безхаберниците за неформалните, пардон, консултантски активности на П.С. позволява на „държавниците“ да се скатават.

Вай, вай, леле, що стана? Замесиха любовницата „Барозу“ за изчезването на Сертов, забравиха „прашките“ на Азерчо

Жълтуранковците ще се изтрепят. Атанас Атанасов явно е пълен безхаберник И в медийните бъркалки, щом като не вдява, че „жълтите“ като едни проскубани дворняшки ще се изпотрепят да омацат до „кафяво“ темата с изчезването на Петко Сертов, „мистериозно“, ех, „конспиративно“, ах, без да има нужда да ги инструктират. Близки и приятели на П.С. го описват като „отговорен към семейството си“, грижовен баща и съпруг. Съседи бълват в един глас колко бил „кротък и възпитан“, как мило ги поздравявал, докато разхожда кучето си. И?
Гръм и мълнии – Петко Сертов избягал, напуснал жена си заради любовница, която била работила преди за Сергей Станишев. Ало, Моника, мъжленцето ти пак го набутаха в медийната цапаница. Сега остана да претоплят баничките за любовницата „Барозу“, иженарицаемата фигура от европейски мащаб. Сетне да опишат историята с гарда от НСО. После да се фиксират в изключително близкото приятелство между П.С. и Дмитриевич.
И така да стигнат до Азерчо. Може ли да не припомнят за „прашките“ на този свиден нежен другар на Серж на Мониката? Него като нищо ще го вкарат в ролята на „импресарио“, пардон за гаргарата, на супермистериозната, ох, „любовница“. Да не е човек сега на мястото на съпругата на Петко Сертов – на какви ли не гадости ще се наслуша и нагледа, докато се тревожи за мъжа си.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: Поздравената от главния прокурор Цацаров жълто-фекална агенцийка, бълва неотразими глупотевини. Обаче. УДОБНИ. Щом и Михнева реши след Антон Тодоров /идиотското! – че Сертов правил опит за самоубийство, докато беше шеф на ДАНС през 2009г.!/, че Сертов избягал при „любовницата си в САЩ”, значи КУКЛОВОДИТЕ СА БИР –ПАРЧЕ ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ, ЗА ДА ЗАЛАГАТ В ПЛАСМЕНТА НА ПОДОБНИ ТЪПОУМНИЦИ. За Драшков да не говорим – той също е дневален пред жълтата агенцийка, дето няма нищо общо с Пеевски и Доган.
Целта я написахме първи – бъркалниците „реформартори”, „гербаджии” и „пеевски” – тугедър използват „произведената” ситуация със Сертов, за да НАЛАПАТ И ТОЗИ ПЪТ СПЕЦСЛУЖБИТЕ. СЪС СЪЩИТЕ „СПЕЦОВЕ”, НО С ДРУГИ ИМЕНА. ОЩЕ ПО-ВЕРНИ НА USA АГЕНТУРАТА.

«