« Върни се назад Публикувано на 22.06.2021 / 8:43

ТЪКМО СИ ПОМИСЛИШ „НАШИТЕ ДОЙДОХА!“ И ХАЙДЕ ПАК В ОПОЗИЦИЯ. ВСЕКИ ОТ ВАС СЕ КАЧИ ТАМ, ЗАЩОТО ВИ ИЗБУТАХМЕ НА ТЕЗИ „ВИСИНИ“. ВСЕКИ ЕДИН ВАС СЕ КАЧИ НА НАШИЯ ГРЪБ.

На хората от БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ отдавна е ясно, че заедно с други подобни на тях организации и журналисти ще са вечната опозиция. Тъкмо си помислиш „Нашите дойдоха!“ и хайде пак в опозиция.

Даже не успяхме да се порадваме. Явно е нормално за всички, които работят срещу корупцията и безобразията по високите етажи на властта. Видно е че, когато се качиш на високо тутакси се разболяваш от височинна болест и много бързо забравяш всякакво приличие и от къде си тръгнал.

Господа и госпожи от служебното правителство, никой не се е родил министър и всеки тръгва отнякъде. Всеки от Вас се качи там, защото други едни бяхме зад Вас и Ви избутахме на тези „висини“. С енергията си и с работата си.  В България потомствена аристокрация и традиция на виги и тори няма. Всеки един от Вас се качи на нашия гръб. И все си спомням в такива случаи за маймуната, задните и части и високата позиция.

И честно ще си кажа защо този път побеснях. Изкара ме от равновесие интервюто на един културен министър вчера по „Алтернативата“.

Господин Минеков, за да сте там в това студио и да давате интервюта за Ларгото, Банов, Вежди Рашидов го дължите на разследванията и дългите години борба на БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ. Не сте този, дето е открил топлата вода. Нито „едни хора от Брюксел“ дето получиха сигнала даром от Легията, за изградят върху него избирането си за евродепутат и го заебаха, когато това се случи.

„Господин Здравков не е пръв….“  Така ли? Ти да видиш! В този момент ПОНЕ да бяхте замълчали!

Сигурно Вие и евродепутатката започнахте сагата още през далечната 2015 г. и подадохте сигналът до ОЛАФ на 19 юни 2016 г. Сигналът дал основата на всичко след това. Включително и на Вашето високомерно говорене по телевизиите.

Я, да вземете да си решавате личните и творчески проблеми с Вежди Рашидов не на НАШ гръб!

Защо, бе? Защо? Толкова ли е трудно да се говори истината? Нали УЖ бяхме съратници? И преди диванните герои, дето протестираха пред телевизора да надигнат вой, че видите ли не било важно кой е пръв, важно е да се свърши работа – ВАЖНО Е! Заради истината. Не боли да я кажеш. Няма да пострада ничие его.

Многогодишният труд и рисковете, поети от хората работили по този казус бяха НАШИ. На БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ. На тях се качиха „едни хора от Брюксел“, на които Легията подари сигнала и такива като Вас, дето си го вземат самички и скачат като на батут върху чуждия труд и рискове.

Да Ви светна: на батута скачаш високо, но пак долу си падаш. Закон за земното притегляне.

Снимките по-долу са на сигнала до ОЛАФ подаден от БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ на 19 юни 2016 г.

Президентски избори ли? Може, ама някой друг. Аз отивам за гъби.

Валентина Милова

«