« Върни се назад Публикувано на 30.07.2021 / 19:22

ТЪГА И ОЛИГОФРЕНИЯ ШЕТА ИЗ НАШАТА ЗЕМЯ. БОЛНИ МОЗЪЦИ ТИЧАТ ПО КЪРВАВАТА НИ БЪЛГАРСКА ЛИВАДА

Празник е днес, та затова и аз да споделя своите накъсани мисли.

Първо. Не може да предлагаш за премиер търговец на плавници и шнорхели в края на сезона! Кво правим със ски обувките и другите зимни консумативи през декември, а?!

Второ. Аз разбирам, че Слави иска да бега от попарата, в която сам се гмурна, ама ние виновни ли сме, че на Гела готвача може да мисли само в лятно часово време?!

Трето. Нека не се сърдят хората от Оня народ, ама ние от Нашия си народ, как да пуснем непознат в ББР бе?! То познатите я ощавиха, кво остава за философ от Горна Оряховица?!

Четвърто. Тошко ми напомня на Милена. Или ме приемаш такава каквато съм или няма да си играя с теб! И тропа с краче… Ама, аре, Милена как да е, поне има краче, а Тошко дори не си е изправил косата. Не казвам, че не е секси и така, ама това си е между него, Слави и трудното им детство.

Пето. Защо закрихте Национална лотария?! Защо бе нещастници?! Сега можеше да си изберем премиер с търкане на картончета, а после Бахаров да му връчи мандат.

Шесто. Слави задължително да запази правата на този свой иновативен ТВ проект. Като гледам колко е тъп, много е вероятно, скоро македонците да проявят неистов интерес към него. Както добре знаем, след нас, те са другите най-умни на Балканите.

Седмо. Като гледам какво става през последната една година в държавата ни, твърдо считам, че се нуждаем от кабинет съставен единствено от жени – Атанасова, Караянчева, Василева, Митева, Манолова, Дончева и Бикова. (Нинова не – тя даяни повече и от мъж) Защо ли? Ами, първо щото са коалиционни пички и редовно ходят на педикюр, и второ, защото по-младите в края на месеца по природа кървят. Барем не забравят, какво му е на този народ, като му смучат кръвта ежедневно…

Или с две думи – тъга и олигофрения – шета из нашата земя, драги ми чичо. Болни мозъци тичат по кървавата ни българска ливада…

Васил Петев

«