Публикувано на 05.03.2019 / 16:44

ТУРСКО И КИТАЙСКО КАРГО ЛИ Е КАСАТА НА БОП-ВАРНА. 15 000 ЛВ. ЗА ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕШ В ОБВИНЯЕМ? 1500 ЛВ. НА КОНТЕЙНЕР, ЗА НЕ СЕ ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА ОТ БОП?

НИКОЛАЙ НИКОЛОВАФЕРА публикува на вниманието на министъра на МВР и шефа на ГДБОП:

На 3.03.2019

ШОКИРАЩИ ФАКТИ ЗА ГДБОП /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/ И СПЕЦ.ПРОКУРОРИ СКАЛЪПИЛИ ПОЗОРА „ОПГ ФАЛШИВИ ТЕЛК“! МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ШУТИРАНИ ОТ СИСТЕМАТА!

На 3.03.2019

„АФЕРА“ КАТО „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“: ПЛАЩАТ ЛИ „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ НА БОП ЗА „КИТАЙСКО КАРГО“? КАКВА Е РОЛЯТА НА БОП /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/? БОП- ВАРНА ПРЕТОРИАНСКА ГВАРДИЯ ЛИ Е ЗА ЩАВЕНЕ, РЕКЕТ И МРЪСНИ ПОРЪЧКИ?

На 4.03.2019

КОЙ СЪБИРА СЕГА „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ ЗА БОП – ВАРНА. КОИ ФИРМИ НИКОГА НЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ ОТ БОП-ВАРНА ПО ЛИНИЯ НА „КИТАЙСКО КАРГО“

АФЕРА с все по-убийствените въпроси, насочени към вниманието на министъра на МВР и шефа на ГДБОП!:

1. Искало ли е лицето Антон Боев, използвайки името на БОП – Варна /включваща в себе си Николай Николов и Пламен Кънчев/ сумата от 15 000 лева на човек от митническите служители, работещи на Митница „Варна Запад“, както следва: Красимир Славов /Конпира/, Андрей Дончев, Свилен Лилов, за да не се превърнат от свидетели в обвиняеми по досъдебното производство от 2017 година, касаещо акцията срещу варненски митничари?

2. Събирало ли е лицето Живко Кондов Момчев 1500 лева на контейнер от „китайското карго“ от спедитори, за да не им бъдат извършвани проверки от БОП – Варна? Ако е събирало, къде е отчитал събраното?

3. В резултат от извършени проверки по „китайското карго“ от БОП – Варна, прехвърлили ли ли са се, и ако – да, колко вносители са се прехвърлили при Атанас Главчев и Антон Боев, за да не им бъдат извършвани проверки?

4. Управлява ли Атанас Главчев последен модел джип „Волво“? На лизинг ли е „Волво“-то за 3000 лева на месец?

5. Работят ли Георги Табаков и Антон Боев „турско карго“ на Митница „Варна Запад“? Режат ли въжетата на камионите? Разтоварват ли стоката преди обмитяване?

6. Обмитява ли се стоката на митнически пункт „Автотранспорт“ и ако не се обмитява там, където трябва да се обмитява, защо това не се прави там? Обмитява ли се направо на Митница „Варна Запад“ в смяната на Милен Велчовски, вместо на митническия пункт „Автотранспорт“?

7.  Хващани ли са марки /стоки/ от въпросния внос „турско карго“ в обувен завод в гр. Пещера?

8. Колко проверки по „турското карго“ са извършени от БОП – Варна, респективно от бопаджиите Николай Николов и Пламен Кънчев?

9. Дал ли е Пламен Кънчев сумата от 200 000 лв. на лице с име Сократ Колев Маринов за извършване на съвместна производствена, търговска и лихварска дейност?

10. Задържано ли е лицето Сократ Колев Маринов през 2011 година при акция „Играчите“ от „Вътрешна сигурност“ и Икономическа полиция?

11 .Управлява ли бопаджията Пламен Кънчев джип Тойота Ленд круизер и демонстрира ли висок стандарт на живот? На чие име се води джипа?

12. Всички варненски митничари, арестувани от БОП – Варна, при акция от 2017 година, бяха ли възстановени на работа? Отговорът тук е наш – да! Беше ли катастрофа тази операция на БОП – Варна и защо?

13. Какво е съпричастието на сегашния шеф на БОП -Добрич и бивш служител на БОП – Варна Николай Николов към всичко в зададените дотук въпроси?

14. Поради липса на „Вътрешна сигурност“ и адекватно ръководство, уважаеми министър на МВР и шеф на ГДБОП, АФЕРА ли трябва да ви направи и „служебната проверка“, ама не както някога я направихте с едни други бопаджии, съсредоточавайки се в това кои са източниците на АФЕРА, и да „изперете“ и измъкнете бопаджиите, вместо да ги заковете, и вместо да режете издъно корупцията, която е пропила до гнило службите ви?

Afera.bg

Коментари 6 за
“ТУРСКО И КИТАЙСКО КАРГО ЛИ Е КАСАТА НА БОП-ВАРНА. 15 000 ЛВ. ЗА ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕШ В ОБВИНЯЕМ? 1500 ЛВ. НА КОНТЕЙНЕР, ЗА НЕ СЕ ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА ОТ БОП?”

  1. Кой не е чувал за Ники близалката, и за това как се хвали че е от герб …….и как рови по хора на бсп в добрич …….кой , кой…..ей близалка ти искаш да изпъкнеш в очите на слепите , че да се върнеш у варна , пък те у варна не искат да чуят за тебе……..

  2. Поредното доказателство, че милиционери нямат място в митниците, ако на служителите в тях бъде гаратирано достойно заплащане, широки правомощия, никой да им пречи да си вършат работата, на границата те да са водещите, а не зелените човечета и всякакво полицейски служители, ако се изгонят всички шефове милиционери, нещата определено ще тръгнат на добре.
    Поредното доказателство, че МВР вместо да гарантира обществения ред, сигурността и спокойствието на гражданите, каквито са задълженията на менистерството по закон, е генератор на престъпност, полицаите са с девиатно мислене, алчни и комплексирани, те са опесност за обществото дори и бивши.
    Не е ли време да се поработи върху въпроса за определен вид лустрация по отношение на бивши полицейски служители.

  3. Браво на Афера! Чудя се, как още не са прихванали наистина брилянтните ти източници на информация, защото постоянно им бъркаш в …здравето!

  4. Абе тия копеленца са за публичен разстрел, бе – офицерска чест … майчице, лично аз ги осъждам на смърт, като си слагам грях на душата, но с чиста съвест…

  5. Редно ли е Окръжна прокуратура Варна да заведе дело и да разпита свидетели?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *