Публикувано на 01.09.2016 / 9:24

ТУРСКИ СЕРИАЛИ И СТРАСТИ В ДФЗ, ВИЖТЕ ИМ ДЖИПОВЕТЕ. СЛЕДВАТ РАЗТЪРСВАЩИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА УМОПОМРАЧИТЕЛНИ АФЕРИ

Неусетно се изниза и това горещо лято – в буквален и преносен аспект, наситено с много интриги  и със сюжетни линии, които сякаш са взети от евтините турски сериали, въртени по нашите телевизии – на принципа, като няма хляб, поне да има зрелища…

А къде са най-бруталните истории?! Риторичен въпрос… Разбира се, че в земеделието, където „люде“ с интелект на муха-еднодневка се опитват да съсипят цял един сектор и поминъка на стотици хиляди производители и селски стопани, и да превърнат нашата трапеза  в зависима от съседните държави и най-вече Турция.

Не се залъгвайте обаче, АФЕРА не е почивала и ден, а е събирала и окомплектовала огромното количество документи, сигнали и информация, която вие и предоставяте, (за което сърдечно ви Благодарим!),и тези които си мислят, че им се е разминало вече са в огромна грешка и много скоро  ще осъзнаят с прискърбие този факт.

Днес, както разбрахте – темата е за сапунените сериали, които се разиграват последните седмици по нашите миндери и седенки около и в ДФЗ и МЗХ.

Първи разбира се е вашият незаменим и любим герой Миньон.

ГРУДЕВ ДФЗ

От известно време скандалите в МЗХ са ежедневие и крясъците раздиращи „шефския“ етаж вече не правят впечатление дори на хлебарките, посиращи с кеф, пакетчетата със захар в кабинета на Танева…

Котленската мома непорочна и Миньона са се хванали гуша за гуша и само „смъртта на единия може да ги раздели…“

За последните 40 дни Грудко е забелязан, цифром и словом, 8 пъти да чака за прием на „Стамболийски 45А“ – за кабинета с Ататюрк и Васил Левски в едно.

Там душеприказчик му е бившата дясна ръка на Местан и последният останал очилат плейбой в партията (без да забравяме председателя – да му се свети и името в Мекаи Медина) . Това, че „дясната ръка“ не може да пише без правописни грешки и дори когато си изографисва името допуска 2-3 такива, не му пречи да е добър слушател, а нежната душа на Миньона търси къде да излее мъката си.

Тяхната крепка дружба датира отпреди 3 години, когато на днешния ден Порожанов беше позорно изхвърлен от поста, а Васето даваше мило и драго да му седне в стола(скута)@! И с треперещи късопръсти кунки размяташе списъка с общините от прием 2013, и се кълнеше с Аллах акбар в козята брада на Местан ефенди… Еехх, какво дежавю драги ми читатели, а сега събира бенефициенти за прием 2016 год. и обяснява как може да се прескочи цедката на ГЕРБ.

Е, тогава откъде става така – ще зададете Вие резонния въпрос?

Отговорът е в тегобите на Миньона – че той вече е човек на Плевнелиев и сега, след оттеглянето му, остава без подкрепа, а пък Банкянския злодей е бил прекалено елементарен, за да оцени неговият експертен потенциал (нали не сте забравили разследването от Бивол за фалшивата му диплома!) и трябвало да се задоволява като помощник на една простакеса, която отгоре на всичкото само търсела удобен повод да го накисне, защото така и не получила обещаните и него златни пендари, за да стъкми и тя чеиза си.

Малкатакаракачанска булка/ Balika Karakachan Vadhu – индийски сериал

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

се изживявала със самочуствието на Прима балерина от Большой театър и като интригант №1 в земеделието, поставила на колене дори Миро Мършата, с нескрито задоволство следяла как медиите ще и разчистят местата на Порожанов в ДФЗ и на Грудев  в МЗХ, и редяла нови авери с ортачката си Мария Бело, под благия взор на Цвъки,

танева

и вече предвкусвала едни 60 броя директни плащанияс УРН в Сливенско…

Но уви – като съдба на кръстопът, Фортуната е решила нещо друго – улисана в собствената си инфантилност и закърняла непорочност, в мелодрамите с отложения годеж през август и Котленския бек, готов да я зареже заради млада и гореща (но опитна) ромка, така и не разбира дори, че е първата твърда жертва нарочена за гонене от поста в правителството и дори щедро изсипаните хвалебствия от Цвъчко миналата седмица по неин адрес, само бетонират решението на палачите и:

http://www.frognews.bg/news_118131/Samo-vav-Frog-Ministerski-post-na-DPS-sreshtu-podkrepa-za-GERB-na-izborite/

Горката Деса, нашата принцеса

поне ищаха си тя да начеса

но падна жертва пак на феса

остана и само – да се калеса!

(Заклинанието е от Неизвестен автор –може би придворен шут, открито е в пещера в Котленско около 2020 год. след Христа.)

Да не споменаваме, че и други 2 двама нейни заместници – наричани „дъртите хиени“ в МЗХ, са били вече на среща със кандидата за поста на Танева и са наясно с процесите там, но предпочитали да и пълзят по корем, докато не и падне окончателно стола.

Нека сега да не пропуснем и нажежените до бяло страсти във сериала Yüksek Sosyete – „Висше общество“ на ДФЗ.

Там още крета, макар и доста посмачкан  Пора.

Оказва се, че срещите му през целият месец август в търсене на дипломатически пост са удряли на камък – дори афишираната като възможност да поеме поста в Китай е бил навреме париран от ядосани китайски бизнесмени, които се оплакали, че са изнудвани от него и Живко Желето за процент от директните плащания, от земите, които те стопанисват, с думите „…че ако българите купуват боклуци от Китай, не значи, че Китай трябва да събира същите от България!“

След това, покрай недоволството от Надка при събитията в Турция, името на Пора бе анонсирано като възможен неин приемник, с подкрепата на ментора му Местан разбира се, но Надето успя навреме да парира всякакви подобни попълзновения и той остава с пръст в …устата.

Но оказва се, че неуспехите в кариерното развитие не са единствените драми на Порожанов. В началото на тази година той е напуснал семейното огнище в Борово, след като се е оказало че жена му е последвала 47 годишен, добре изглеждащ бизнесмен-партньор, а Пора се е изнесъл в квартал „Овча купел“ – „Кварталът на богатите“ / Medcezir/, известен е още като Ориндж Каунти (ОК) на Ганьовците в София.

Там е заедно с Вирджиния Драгомирова http://opasenchar.blogspot.bg/2015/03/blog-post_30.html в неугледна жълта кооперация с протекъл покрив и грозна гледка по посока сградата на ДФЗ. Гледка от терасата на Пора:

порожановНо и с това драмите му не свършват – същата тази Вирджиния, разбира че, не е сама в чукалнята на Фонда и има друга конкурентка, при което му организира поредица от яростни скандали и бърза черна ПР акция като тази:

http://www.crimes.bg/анализи/39045-любовница-на-румен-порожанов-командори-във-фонд-земеделие-скандални-разкрития.html

http://www.alarmanews.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D1%84%D0%B7-%D1%81%D0%B5/

за да остане сконфузен Пора при нея…Истински сериал! „Богатите също плачат“, нали?

Стана ли ти любопитно, читателю – А коя е конкурентката за портмонето на Порожанов?!?

По съвет на хора от ДОСТ и Местан, той назначава на работа във Фонда туркиня от известно семейство с връзки до кръгове близки на Ердоган.

По една случайност, или пък не?, визията на изрусената държавна служителка е точно копие или клонинг на актуалната от няколко месеца близка на Борисов и дори белите им каляски, водещи ги до покоите на принцовете с парите, си приличат… доколкото може. Range Rover на туркинята паркиран в близост до ДФ“Земеделие“:

DFZА тук е автомобилът, купен от мосю ДД (Двойна дузпа) за избраницата му, който е поръчков, и е единствена бройка в България, и струва на целокупния български народ над 250 000 лв.:

бойко борисов

Кадри от филма „Красавицата чака Звяра“, на пряка от Министерския съвет, че Биг Боса е обещал да избяга от заседания, за да си поиграят на „Страсти в Тоскана“ – ехх, сериалии!

Малко усложнение е, че след успешните кражби на возилата на полицейски шефове в Бургас и София, джамбазите били навити да вземат и тази бройка, та затова се е наложила поразителната полицейска активност тези седмици срещу автокражбите, за да се респектират бившите авери на Баце.

Но да се върнем на илюзиониста Порожанов.

порожановНяма корупция в земеделието!

Ако сте чели внимателно АФЕРА в последно време, ще знаете, че той ще бъде уволнен след Приема на общините 2016 и нагласяне на ранкинга в полза на общини, които са готови да си платят комисионната.

https://afera.bg/%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%b4%d1%84.html

Емисарите изпратени от Пора по селски общини и паланки за договаряне на пари обаче, срещнали яростен отпор от кметовете, особено тези първи мандат и сигналите са заваляли отново като порой към службите.

Водач досега в тази незавидна класация отново, според брилянтни наши полицейски източници, е Пора с 157 сигнала – повече са от 5 листа формат А4

Следван от Грудко – с около 64 броя и Момата – с около 48.

В опит да демонстрира стабилност и непукизъм, Порожанов дори е засечен да обядва няколко  пъти в стола на ДАНС с известен служител от НСО, който явно го приема за свой гръб, или като опит на финтира продължаващата до безкрайност проверка на дансаджии, като служители във Фонда дори се подиграват, че разглеждането на общинските проекти явно ще става по схемата 1. Експерт + 2.Ченге и така до безкрайност – или по-точно, докато не се нагодят парите за точните хора.

В схватката за общинските проекти са и консултантските фирми и техните съответни лобита, като с най-малък шанс за успех са бенефициентите доверили се на Емил Дърев, Велин Велев и Светлана Боянова – тя е известна още като Дюнигейт, и след като е прецакала проектите на 95% от доверилите и се клиенти от миналия прием, сега е вече пред фалит, а някои от служителите и са напуснали след като не са получавали заплата от 6 месеца и са сезирали Инспекцията по труда. Някой друг път ще стане дума и за  групичката на Ивайло Тодоров, за 800 000 000 лева и кой писа некадърната наредба.

Излишно е да преповтаряме вече публикуваната в медии информация – че Наредбата за прием по мярка 7.2 е изцяло сгрешена в повече от 16 пункта, като дори има колизия с основни положения от ПРСР 2014-2020 и съответно Еврокомисията е сезирана и ще се произнесе през следващите 20-на дни, но отсега е ясно, че всички средства по този прием ще бъдат единствено и само от бюджета на България и за сметка на българския данъкоплатец – а сумата си е солидна загуба за нашите стандарти – това са 381 милиона евро разпределени за неразбралите бенефициенти, както следва:

17 проекта за ремонт и реконструкция на улици и тротоари;

– 50 проекта за ремонт на пътища;

29 проекта за ремонт на водопровод;

3 проекта за социална инфраструктура;

10 проекта за културна инфраструктура;

40 проекта образователна инфраструктура – 15 детски градини и 25 училища;

Както виждате това са всички проекти по които могат да участват повече от 235 общини, крайно недостатъчно като бройки и тук със сигурност ще има кървави драми, защото в 90 процента от случаите вече общините получаващи проектите са предрешени.

Между другото, ако някой има и грам съмнение, АФЕРА е готова да направи предварителен ранкинг и да посочи печелившитеобщини, като този списък да бъде запечатан и предаден в касата на Цацаров, за да бъде отворен при обявяване на класирането и от ДФ „Земеделие“ и сравнен, за да Ви докаже, че  „грешката е вярна“ и няма място за сравнение, че 2 + 2 =7. /Кръчмарска сметка/

 В заключение, очаквайте много силен сезон от АФЕРА, видео разкрития! – кой плаща в ДФЗ, кървавите писма от Еврокомисията, защо Борино се превърна в черна дупка за пари и каква е ролята на Атидже Алиева-Вели, както и кой ще върне през ноември месец Янаки Червеняков на поста му и защо дотогава няма да се разглеждат проектите на общините.

АФЕРА се сдоби /не/случайно и с уникални документи, които сега проверява и описва – ако те се потвърдят, това ще означава, че се задава РАЗТЪРСВАЩ МЕГА СКАНДАЛ, и че аферата на Драшков с „уж“ фалшивите подписи на Борисов ще бъде умножена стократно x 100. На никой в тази клета България няма да бъде възстановен нито лев от ЕС за всички плащания, извършвани по земеделските мерки през цялата 2016 год., и разбира се в основата на всичко е Порожанов, Алиева-Вели, Грудев, Танева и най -много лицето Методиев Борисов.

Очаквайте УЛТРА СКАНДАЛА В РАЗГАРА НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ – ЩЕ БЪДЕ РАЗКЪРТВАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ!

Понеже Агромакса поздрави горещо Боцко

https://afera.bg/%d1%88%d0%b5%d1%84%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%85-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%82.html

и Афера ще отправи своя специален поздрав към останалата част от земеделската дружина – живейте и си пейте:

http://www.vbox7.com/play:10883808

Да изринем боклуците оле-оле-оле

Дайте още турски сериали оле-оле-оле

Minionafera.bg

Коментари 11 за
“ТУРСКИ СЕРИАЛИ И СТРАСТИ В ДФЗ, ВИЖТЕ ИМ ДЖИПОВЕТЕ. СЛЕДВАТ РАЗТЪРСВАЩИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА УМОПОМРАЧИТЕЛНИ АФЕРИ”

 1. на някой минава ли му през мозъка че айрие ибрямова , която е в отпуск ползва служебната кола зачислена и от ДФЗ в качеството и на директор.толкова ли е богата България че осигурява на ДПС- активистите коли да наобикалят раята си.А ЦУ на ДФЗ спи,ако беше някой друг веднага изрусената къдъна щеше да измисли някой членх да го уволнят.Порожанов ти българин ли си, турчин ли си или най лошото еничар ли си?
  Боже пази България !!!!

 2. Айше директорка , каква директорка може да бъде тази мазна,гнусна , миризлива туркиня, вън от държавните служби всички фесове и фереджета , майка ви грозна сополива да еба…,

 3. хора явно тая директорка я знаят всички.кой както може да помогне да бъде изгонена от дфз. то това ведомство се превърна в гнездо за прокарване на идеите на дпс.да живее БЪЛГАРИЯ!!!!

 4. Пишете за Айрие Ибрямова, такава била, онака била, но от всичко става ясно че е отлична емисарка. Никои от ръководството и, явно не с интересува какъв директор е, интереса им е как емисарства. Тъжно е, че подобен род служители са предпочитани за ръководители на ведомства. Тъжно е, че имаме служби които трябва да се борят и да разобличават такива директори, а те са заспали.

 5. Поздравявам Михайл Иванов за написания коментар той отразява една действителност и една истина, която от две години искаме да проумеят и да чуят ръководителите на ПП ГЕРБ, ПФ и РБ. Айрие Ибрямова една минута не заслужава да остава на този пост, никои от бившите директори на ОД ДФЗ Варна не са си позволил да използва по този начин дирекцията, чисто политически. Петя Иванова е създала кадрови колабс с кадруването си в полза на ДПС в ДФЗ. Подвежда и въвежда в невидение и заблуждение г-н Порожанов в моменти когато трябва да прикрива некадърници като Айрие Ибрямова.

 6. защо отново пълно мълчание за простата ,крадлива ,лъжлива директорка на од на дфз варна.Докога ще трябва да се търпи смазването на ведомството.Айрие Ибрямова е позор дори за ДПС.Нейната приятелка от ЦУ – Петя Иванова я съветва как да унищожи дирекцията , може би така я съветва самата им партия.
  Боже пази България!!!!

 7. Борисов да внимава какви ги върши, а не после да му е крив космосът. Парите ПРЕДПОЛАГАМ, вероятно си ги държи в Турция, затова е и това съглашателство с Реджеп, затова им е предоставил ДФЗ, а и цяла България за ислямизация и асимилация. Няма друго обяснение и не може и да има.
  Представям си как някой млад футболист ще му харчи милиардите по екзотични острови, ЗАЩОТО ТОВА ГО ЧАКА.

 8. Няма кой, кой да ги проверява селяците от агенциите на МЗХ, кражби, измами и злоупотреби със европейски средства, насраната съдебна система има кърпа на очите!

 9. Една храна за едни народи може да е полезна,дори лекарство,а за други–ОТРОВА. Защо????Това е основния въпрос.А много хора все още се заблуждават,че чуждите ябълки са най-сладки.

 10. Весе, хвала ти за за положения труд и свършената
  работа, но….Дали ще се намери един като Сръбския
  националис Войслав Шешел, там пред Хага да стане
  и да им заяви че трябва сега да му лапат к..а!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *