« Върни се назад Публикувано на 31.01.2022 / 11:32

ТУПКАЛИ СА ЗАДНИЦИТЕ ВИ ГЛАДНИ, АМА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. АКО НЕ ИМ НАПРАВИМ КАЧЕСТВЕНА ШОКОВА ТЕРАПИЯ В РАННА ПРОЛЕТ, ТИЯ ЩЕ НИ ОКРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ОНОВА НЕЩО ТИКВАТА

Мислете добре, утре ще е вече късно.

Разгледах внимателно великия харвардски бюджет, който преди изборите другарката Нинова каза, че ще ни направи европейци. Ами няма да ни направи! Ще си останем индианци, управлявани от тъпи и крадливи олигарси-комунета. Изобщо не ме интересува дали някоя такава отрепка е завършила Харвард или Сорбоната. След като доходите ни ще останат същите, а ако отчетем инфлацията – даже ще намалеят, тези са мъртви за мен.

И ако не им направим качествена шокова терапия в ранна пролет, тия ще ни окрадат повече от онова нещо тиквата. И без друго знаят, че максималното време на оставането им напук  във властта е още една година, няма как да не грабят като за последно. Много добре познавам психиката на юпитата и почти всички техни производни.

А това, че Славчо Трифоновски ще ни отмъщава един вид, че не сме избрали неговите юпита в лицето на джуджето Хаяско, на мен въобще не ми пука на папука. Да си мълчи там и да се прави на интересен, пък времето ще покаже кой накъде ще изтича в тръбите. Волът като рие, пада на гърба му! Ама блееха яко по далавера тв : „Боят настана, тупкат сърца ни! Тупкали са задниците ви гладни, ама за американските интереси, нашите ги няма.

„За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Васил Левски 1873 г.

Николай Марков

«