« Върни се назад Публикувано на 31.08.2014 / 20:32

Трябва знак за онова, което може да се случи, ако Организираната Престъпна Група ГЕРБ и капо ди тути капи Мутрата Борисов се върнат на власт!

ГЕПБ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПАОт някое време насам искам да припомня, имайки предвид военните действия в Газа и смъртта на хиляди невинни палестински деца, жени и старци, че не във всяка историческа ситуация и не всички евреи са били толкова агресивни, колкото днес са управляващите в Израел, техните американски събратя и дори нашият бивш външен министър Соломон Паси, който иска немедлено настаняване на американски ракети, които да обстрелват Русия…

През 1932 г., в навечерието на идването на власт чрез „демократични избори“ на националсоциалистическата партия на Адолф Хитлер, гениалният евреин Алберт Айнщайн прави анкета сред най-видните интелектуалци на своето време с едничкото питане – как може да бъде избегната бъдеща война, провокирана от фашистите? В своя отговор друг гениален евреин, Зигмунд Фройд, пише не толкова известната си творба „Защо война?“, в която аргументира основния си извод – войната може да бъде избегната, ако всички хора в Германия, Европа и по света се обединят срещу наближаващото зло, срещу евентуалната победа на Хитлер на предстоящите тогава избори!…
Припомням тези позабравени или може би неизвестни факти заради създадената наскоро Фейсбук коалиция „Анти-ГЕРБ“ и произтеклите след това страсти около участието на известни нейни представители на предстоящите избори в България в листите на различни партийни и коалиционни формирования. А също и във връзка с провеждането на организирания от „Анти-ГЕРБ“ коалицията протестен митинг на 8 септември в София и по възможност в другите градове на страната, митинг против ГЕРБ и евентуалната ре-мутризация на държавата!
Уважаеми дами и господа, драги български граждани, искам да ви кажа, че днес ситуацията в България е наистина различна от тази в Германия през 1932 г. – днес светът извън западната цивилизация е обявил открита или прикрита война на САЩ, защото не е съгласен с американската визия за планетата, в която трябва да господства моделът на янките!
Днес повечето лидери на Европейския съюз са се примирили с господстващата роля на САЩ в западната цивилизация и им е все едно какво ще се случи в България след предстоящите избори – дали мутренското формирование ГЕРБ ще дойде на власт или не!
Днес единствените, които би трябвало да се вълнувате от евентуалната нова диктатура на Мутрата Борисов, осъденият Цветан Цветанов и цялата останала ГЕРБ-аджийска пасмина сте вие, драги ми дами и господа, уважаеми български граждани! С други думи, не чакайте външна подкрепа, не си мислете, че някой друг, освен самите вие, ще можете да преодолеете грозящата страната опасност от връщането на ГЕРБ във властта! Няма такова нещо, народе…
Честно да си кажа, на фона на тази картина ми изглеждат твърде балкански и неприемливи страстите в коалицията „Анти-ГЕРБ“, че един или друг неин представител ще участва в изборите от една или друга формация?!? Не разбирам защо се е случила цялата тази драма – та нали това е смисълът, обединение на гражданите и партиите срещу връщането на Борисов на власт?!? Бих казал дори нещо още по-силно – колкото повече от малките партии като Атака и ББЦ влязат в Парламента, толкова по-малко места за депутати ще преразпределят големите партии, най-вече ГЕРБ! Това е много важно да се разбере, ако до този момент не е било осъзнавано…
Иначе разбирам прекрасно българската национална психика, знам, че всеки един от вас може да изреди лавина от несъгласия и откровена омраза срещу всеки един друг партиен лидер! Искам да кажа, че за българския мироглед дори и Исус Христос да се кандидатира за избори, ще има маса от хора, които ще са против – просто така сме устроени ние, българите!
Да, така е, на тези избори ще трябва да избирате между голямото зло в лицето на ГЕРБ и по-малките злини в образа на БСП, Атака, ББЦ… Споменавам тези три партии, защото само те са се обявили категорично срещу ГЕРБ, а нали това е смисълът на гражданското ни обединение?!? Е, какво лошо има в това, че нашите граждански кандидати ще могат да станат депутати от тези партии в общата борба срещу ГЕРБ?!?…
Това са правилата на тази демокрация, уважаеми дами и господа, в противен случай ще се наложи да ви питам – защо не излизате масово по улиците, защо все още не сме направили българската революция? Отговорът ще бъде нелицеприятен за нацията, повярвайте ми!
Що се отнася до митинга и, дай Боже, митингите на 8 септември, големият смисъл на тези прояви, според мен, е в това, че те могат да бъдат недвусмислен знак за онова, което може да се случи, ако Организираната Престъпна Група ГЕРБ и капо ди тути капи Мутрата Борисов се върнат на власт! И наред с предупреждението да се опитат да събудят всички онези български граждани, които явно или скрито са в коалицията „Анти-ГЕРБ“!
Що се отнася до мен, както съм ви казвал хиляди пъти, аз няма да се кандидатирам за депутат – вече съм отклонил всички предложения досега!
Ами как ще ставам депутат, уважаеми, след като съм се прицелил в бъдещите президентски избори?!? Ако ще е някакъв политически пост, аз мога да се боря само за поста президент на страната, поставяйки на дневен ред на народа онези три фундаментални проблема, които той трябва да реши чрез референдум – за членството в НАТО, за членството в Европейския съюз и за визията на България като свободна, независима и необвързана държава!
Това е положението, драги ми народе…
И накрая да припомня гениалните думи на Томас Елиът: „Ако не искате да имате Бог, а Бог е ревнив, ще трябва да се кланяте на Хитлер или на Сталин!“… Бих добавил – или на множеството хитлерчета и сталинчета като Бойко Борисов, които идват на власт след парламентарни избори в „демократичните“ общества!…
Внимавай с божествата, драги ми народе!
Народе????
Проф. Людмил ГеоргиевПроф. Людмил Георгиев

«