« Върни се назад Публикувано на 10.06.2021 / 8:42

ТРЯБВА ДА СПРЕМ ДА СИ МЪЛЧИМ! АЙ СИКТИР, БЕ!

Николай Бареков:

Когато бях единствен и обидно самотен срещу ГЕРБ след Костинбродската измама с фалшиви бюлетини  преди 8 години –  Слави Трифонов и БТВ плюха по …..мен. И подгъзуваха на Бойко Борисов с ибрика. Чак до поръчковото му интервю през миналата година. Яловият Трифонов и жалките му марионетки храчеха по ББЦ, милионите ни симпатизанти и всичките ми близки. Не подкрепиха нито мое разследване за грабежите на ГЕРБ и слугите им по ТВ7. Днес учиндолският мъдрец се загрижил за свободата на словото и за демокрацията. Звучи като виц. Но е зловеща гротеска. Не завиждам на САЩ за такива приятели. За такива като Трифонов и подобните му важи старата турска поговорка – Интересът клати феса. Кучето скача според тоягата… Осем изгубени години, осем години на слугинаж към ГЕРБ и статуквото от Слави Трифонов и бъдещите му ортаци – бивши подлоги в ролята на слуги на Борисов. Скоро Трифонов ще има възможност да ни покаже дали брани от сърце и душа безкористно свободата на словото и журналистическите разследвания. Поне ще го оцените колко струва.

Иво Димитров:

Чувствам се по същия начин като теб. Така например Люба Кулезич, която късаше вестника ни /б.р. в. Галерия/ в ефир, заради едно разследване срещу ГЕРБ, която доказано пусна есемес „Бойко, обичам те“, и която взимаше по 80 000 лева (осемдесет хиляди лева) месечно от една телевизия, защото беше близка до управляващите, днес е активен борец срещу статуквото и Борисов. Тази подмяна вони. Усещам, че много хора от нашите среди се отвращават от това и трябва да спрем да си мълчим.

Веселина Томова:

Навалицата от „ментори“, които едва сега се престрашиха да си отворят устите срещу Бойко Методиев Борисов и  присъдружните МУ, е така обилна и масова, че да се чуди човек къде бяха всичките тия от „мнозинството на почтените“ по Мая Манолова, през всичките години на управление на ГЕРБ и Бойко Борисов, когато едва няколко журналисти, броящи се на пръстите на едната ми ръка, открито и с имената си громяхме Борисов и компанията МУ. Всъщност, какви глупости питам – къде бяха, бяха под шлифера МУ и му угаждаха мерзавски. Днес всичките тия са „партизаните“ от 8 септември, „слезли“ уж от Балкана на 9 -ти септември. И размахват пръст и учат на журналистика и свобода. Ай сиктир, бе!

Afera.bg

«