« Върни се назад Публикувано на 12.03.2021 / 8:45

ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ДИСТАНЦИЯ. ОТ ТЪПОТИЯТА.

Организаторът на карнавала “Кукерландия” в Ямбол енергично убеждава от телевизора потенциалните му гости да не посещават веселбата! Три точки, три тирета, три точки. Пак се плиска безсмислие в ефир, на вълни се плиска, а от Ирландия ръкопляскат. Ех, тази българска land какви мислители ражда, очаквано възкликва от отвъдното някой отдавна забравен класик.

Полицията направила среднощна акция в цех за производство на марихуана. Производителите обаче ги нямало. Марихуаната също. Само самотна репортерка, пратена посреднощ на ПР акция, мръзне в шест сутринта за ексклузивно интервю със случаен съсед. Ех, тази българска land какви мислители ражда, отново възкликва от отвъдното някой отдавна забравен класик.

Може и да ни мразят, но това няма да ни спре да налагаме ограничителни мерки, героично се произнася Кунчев в ефир. Ех, Кунчев, Кунчев, един твой съименник преди 150 години даде живота си за освободителни мерки, като насреща му обаче не стоеше китайски грип, а цялата Османска империя.

Трябва да се спазва дистанция, вика пък друг експерт от говорещата кутия. Съгласен съм. Трябва да се спазва дистанция. От тъпотията. Щото той карнавалът Кукерландия няма да спре да тече скоро, но в тази land на кукери, този тип зараза ще остане завинаги. А болестта ще тръшка все повече народ. Дори и да е с ваксина.

Васил Петев

«