Публикувано на 22.03.2020 / 20:13

ТРЯБВА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. НО ОБЯВЕНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА. ЗАПОЧВАМЕ ОТНАЧАЛО.

ТРЯБВА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. НО ОБЯВЕНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА. ЗАПОЧВАМЕ ОТНАЧАЛО. ЧУМАТА СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВА

Има такива дни. Колкото повече говориш, толкова повече затъваш.

Много е страшно да видиш, че властта има нужда от фройдистка кушетка.

Трябва военно положение. Но обявено от Президента.

Суспендиране на Парламента. Всичко свърши.

Започваме отначало. За които останат.

Защото епидемия има. Но това правителство няма да даде и един лев за справяне с нея.

Защото ще се разбере едно – нямаме пари. За нищо.

Явно нямаме и резерв. Явно нямаме и армия.

Експериментът приключи. Още един в нашия обозрим живот, втори.

Демокрация, която не беше демокрация е нормално да завърши с липса на демокрация.

Щеше да стане и без вирус.

Организирайте се.

Мартин Карбовски

Бележка на Веселина Томова: Всичко наистина свърши. Дотук с този изперкал напълно Диктатор, който с Хунтата му докара държавата до дъното на кочината! Всички „опозиционни“ „играчи“ и „проекти“ на сцената са марионетки на същата тая Хунта във всичките и разновидности. И поради тази причина – съм готова да сложа началото на нова партия /защото иначе няма как другояче/, с която да започнем първо с МЕЧ за корумпираните, а нататък – обръщайки представите на отчаяните и омерзените, да успеем да наложим честни, сърцати и можещи нови личности в управлението. Да се организираме!

Коментари 55 за
“ТРЯБВА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. НО ОБЯВЕНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА. ЗАПОЧВАМЕ ОТНАЧАЛО.”

 1. Карбовски, а ти какво направи по темата, бе пич? Когато други бяха на протести, ти снимаше поредната силиконова малоумница, за да си правиш седмичния бълвоч. Аре не ни давай акъл, който нямаш.

 2. Г-жо Томова,
  Всеки, който се е изказал отрицателно, нагрубил, обидил или наклеветил, има и такива аморални и безпросветни, които се изказват вулгарно по Ваш адрес. Всички те стоят по-ниско в класацията на всичко живо от досадните мухи през лятото, защото мухите пренасят микроби, които са вредни за здравето на човека, наплюват прясно месо, което червясва. Мухите могат да повлият на човека в ежедневието му. Докато словоблудците се разкриват като такива, на мига ги забравяш и и животът продължава!
  Всеки, който чете сайта „Афера“ го прави, заради личните качества на г-жа Веселина Тодорова Томова – вложени в професионалната й кариера на журналист. Много труд, пример за смелост и постоянство в името и защита на ИСТИНАТА !!!
  ИСТИНАТА Е СИЛА ГОЛЯМА !!!
  В архивите на Отоманската империя е записано : „Да се внимава много с Българите, защото те или дупе дават, или дупе искат. Средно положение НЯМА“ !!!
  Когато ръководните държавни длъжности са заети от дупедавци, Българската държава и народа Български ТЪРПЯТ ЗАГУБИ И ЛИШЕНИЯ, понякога до критичния минимум да изчезнат като държава и народ.
  Когато нашите ръководители носят мъжко сърце и издигнат в култ интересите на Българската държава и народа й, Българският народ ги следва в единство, мачка и побеждава, без оглед на числено превъзходство и ресурс.
  По време на Първата световна война, Генералният щаб на четворния съюз, чийто член е и България, забранява на Българската армия да атакува Тутраканската крепост, защото армията ни нямала ресурс за овладяването на крепостта. Българските генерали проявяват неподчинение и овладяват крепостта със смелостта, храбростта и героизма на Българския войник – родолюбец. За да се затвърди и развие успехът, следва заповед да се мине Дунава. Тогава същите тези войници, проявяват неподчинение заявявайки : На Българска земя ще мачкаме всеки, чуждото нещем !!!
  Войната продължава. Същите генерали и войници в единство побеждават при ДОЙРАН. Световната военна наука признава битката при Дойран за военно събитие № 1, на XX-ти век. „Благодарение“ на дипломацията се пропиляват героизма на Българската войска и народ. Три от съседните ни четири държави ни окупират, като победителки. Повтарям „благодарение“ на нашата дипломация и едноличното решение на Фердинанд Кобургготски, който прихванал българския вирус на неподчинението и заповядал действия – пагубни за четворния съюз, въпреки излизането на Русия от войната, което освободило на съюза милионна армия с ресурса й.
  Благодарим на Президента на САЩ – Томас Удроу Уилсън с мандат 04.03.1913 – 04.03.1921 г., който съхранил България като държава, въпреки щтенията на Англия, Франция, Румъния, Сърбия и Гърция. Те настояват територията на нашата родина да бъде разделена между последните три от изброените. Въпреки репарациите и последствията от войните 1912-1919 г. след броени години Българският лев е най-силната валута на Балканския полуостров.
  Българите или дупе дават, или дупе взимат !!!
  Какво да бъде – това зависи от българските политици.
  Многоуважаема г-жо Томова, Вие заявихте, че ще влезете в политиката. Издигнете ли в култ до висотата на религия ИСТИНАТА – това е сила голяма, Българският народ ще Ви подкрепи, и нашата родина България ще стане земен рай.
  ДЪРЖАВА С ПРЕДВИДИМОСТ, СПОСОБНА ДА СЕ ГРИЖИ И ЗАЩИТАВА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ.
  БЛАГОДАРЕНИЕ НА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ !!!
  С искрено уважение : ИСГ

 3. Карбовски иска да ни каже право в очите: капитализмът ни докара до поредната национална катастрофа …

  1. Ami американските кравари създали вируса и техните лакей като мутрокомуниста от Банкя
   унищожават България ….това са Ви евроатлантическите ценности …само Русия Куба И Китай изпратиха мед . бригади в Италия да помагат …Къде са еврогейските ценности на мутрата

 4. Г-н Карбовски, вярно ли е, че именно Вие сте довели в София лицето Калина Андролова и сте я направили журналистка? Тази версия върви упорито, особено след последните й злобни коментари в медиите. Ако е вярно, лоша услуга сте направили на обществото, на себе си, а и на нея – защото толкова ругатни трудно се понасят, без да получиш сериозни психически деформации.

  1. Гочева, и ти не разбираш смисъла на това, което си написала.

 5. Едно време имаше ХЕИ-та във всяко населено място и ако някой се съмняеаше във храната или водата която употребяеа,можеше да отиде там и да си я изследва. А сега циганите носят в месокомбинатите месото на умрелите си от болест коне,и няма ХЕИ,където да си го изследваш,или ако има в някой голям град,ще ти искат предполагам да им платиш милиони левове и ако са корумпирани,пак няма да разбереш конско ли ядеш от умрял болен кон,свинско ли ядеш,изкопано от някой масов гроб,дет са били загробени болни от африканска чума свине,или ядеш някакво нормално месо. Сега някои хора сън не ги хващало,искали,ама не можели,а ние простосмъртните като ядохме саламчета от месо от умрели болни коне,тогава всички си спяха спокойно,ядоха,пиха и се веселиха. Сега олигарсите малко да пообеднеели,ами що не кажеш,че и джебчийките трябва малко да пообеднеят,тях кризата пак ли няма да ги фане. Да не се окаже накрая,че работят за държавата или може би за армията,защото забелязвам,че имат имунитет по голям от евродепутатите. Ако може някой,да ме обори. Никой не може да ми затвори очите да виждам истината. Е,може,ама аз точно затова от двадесет години насам не излизам от вкъщи,пазя си очичките. Страх лозе пази. Тез които сега реват,по света и у нас, блокирани били, милеели да се завърнат в бащиното огнище, показва, че коронавируса има не само смъртоносна цел, но и помъдряваща цел. Правилна е значи приказката,че във всяко зло има и нещо добро.

 6. Хората трябва да излязат по улиците и да изринат тази педерастия която ни натресоха. Друг изход няма. През този измислен и съчинен преход бяха окрадени над 40 милиарда от българския народ. Не лимузините на назначените за бизнесмени а имотите на крадците – всички от прехода да бъдат конфискувани както техните родители ограбиха от нашите някога. Не ние да гладуваме защото това са ни подготвили .Дойде тяхното време братя българи. След стадото на баба Дора след мора на обикновените хора тази престъпна пасмина трябва да бъде спряна. Аз искам възмездие за откраднатия живот на родителите ни и част от нашия. За окрадените от банките пари на хората за разсипията която една шепа престъпници – утайката на обществото сътвориха заради алчноста си и простотията. Ако ги оставим ще попаднем в следната ситуация – те ще останат с половината от окраденото а ние без нищо. Затова беше този грабеж. За да оцелеем друг избор няма. Никакво съжаление и прошка за тези безродници.Направим ли тази грешка губим всичко.
  Скоро съвсем скоро ще ни отнемат правото да контактуваме както сега. Не си мислете че ще се спрат. Времето дойде. Дано разбирате това което пиша!

 7. Щo ce oтнacя дo твърдитe мeрки в бoрбaтa c кoрoнaвируca, caмo eднa държaвa ги прилaгa нaпълнo eфикacнo. Ceвeрнa Кoрeя e във вoeннo пoлoжeниe oткaктo ce пoмни и тaм нямa нитo eдин зaрaзeн oт кoвaрния вируc. Впрoчeм, имaшe eдин, нo гo рaзcтрeляхa.

 8. /Поглед.инфо/ По отношение на коронавируса изглеждаше невъзможно да се намери отговор на въпроса кой го е създал и го е пуснал. Търсещите понякога не виждат какво се крие на видно място. Искам да предложа това, което се намира на най-видното място – в Интернет. Това е документ от преди десетина години: “Сценарии за бъдещето на технологиите и международното развитие” от Глобалната бизнес мрежа на Фондация Рокфелер от Май 2010 г.

  Струва ми се, че този материал беше първият разкопан от известния антиглобалист, американски икономист и политолог от университета в Принстън Уилям Енгдал. На 10 март той публикува статията “Заключването – не е бъдещ сценарий: паника в пан-пандемично бъдеще?”. Енгдал прави сензационно изявление:

  Педи десет години е подготвен сценарият „Пандемична паника“, който се играе пред очите ни. Документът излезе от недрата на две организации – Фондация Рокфелер и Глобалната бизнес мрежа. Повечето проекти на първата организация по един или друг начин са насочени към решаване на такива проблеми като оптимизиране на данъците на клана Рокфелер (благотворителният фонд е освободен от данъци), контрол на раждаемостта, намаляване на населението в света, деиндустриализация (под знамето на преход към „пост-индустриално общество“) и др. Наборът на тези задачи са определени от Римския клуб, създаден през 1968 г. от Дейвид Рокфелер и имащ за цел да доведе собствениците на пари към целта си – те трябва да станат господари на света (идеята за световно правителство)…. Целият текст на: https://pogled.info/svetoven/koronavirusat-e-roden-ne-v-kitai-a-v-saznanieto-na-ludite-gospodari-na-parite.114523

  1. Ами американските краваруи имат 13 биологични лаборатории в бившите рапублики на СССР .Само 5 са в Украйна ….И с какво се занимават сигурно броят вирусите …За това като видиш американец го скъсяваш с една глава ВЕДНАГА

 9. Словаците тестват някакво приложение, на телефона(смарт) ви което ще „ви“ дава „информация“ ако човек движещ се сред вас е бил нарочен от властите, засега като вирусоносител. После „опасноинформационен“носител, вероятно. 🙂

  Т.е. „закона“ за „карантината“ е нужен да се узакони следенето в реално време от собствените ви телефони. На днешните „смарт“фони, не можете да им свалите батерията, а и като го направите ставате още по подозрителни !

  Сталин „понички да яде“ с неговото НКВД 😉 .

  https://www.youtube.com/watch?v=dx4D8R_QqC0&t=129

  И словашката тълпа, нищо че тая тълпа неотдавна се „освободи“ от „комунизма“ горещо го одобрява, засега.

  хОраТа нито се променят бързо нито лесно. Така е било в Римската Империя, така е и днес.

  Гледайте пак Матрицата, както и Анон, който ви дадох преди няколко дена !

 10. Вижте, Веселино и Карбовски, много хора се чудим, дали си струва да направим някакво усилие за раята … Все пак, струва си! Ако мога – ще помогна, но кажете как?! С партии – няма да стане, разберете!

 11. благополучна страна сме и
  на 1 април може да се обяви, ако пм барисов му стиска да посети парламента
  и на 1 юли може, пак световен ден, на компира, който сял ще яде, който не да е

 12. Искам Меча, все пак този гняв, които дълго таим трябва да избие някак.

 13. Хайде Весе,да започне началото на края на този политически кошмар,защото се задава икономически такъв.

 14. Господин „Беженар“, ругателните Ви думи моето мнение ли касаят ? При това сте прочели само първото изречение-ами защо не прочетохте и останалите ? Аз не си позволявам да обиждам никого и приемам,че всеки има правото да изразява мнението си.Не смятате ли,че това е по-добрия вариант,вместо да се изживявате като последна инстанция ? Не приемам Вие да ме поучавате и нямам намерение повече да влизам в диалог с Вас.

 15. Боко ще завърши като Стамболов,неговите собствени хора ще го гонят да го колят с ножове когато изгладнеят. Историята се повтаря..

 16. Преди малко, Пловдивска адвокатска колегия разпрати декларация, която трябва да има адвоката за да посети клиент при необходимост – затвор, следствие, съд. Декларация, заверено от колегията. Едно, гарантирано от Конституцията право, се свежда до сервилния подпис в някаква декларация? Слагачи, осъзнайте се!

 17. В близките три месеца:
  Април – май – юни е учението дефендър.
  Извънредните мерки ще продължат три месеца, каза за хлебарите М.Кукушева.
  Правосъдния поиска временна деРОГация на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи – относно свободното придвижване и събиране на много хора на едно място, събрания.
  Армията е по-малко на брой от полицията.
  Военно положение се налага с акт на Народното събрание… !

  1. До коментиращия/коментиращата, именуваща се „Ние“

   Вие сте доста сам/сама с твърдението си в този съдбоносен момент, че военно положение се налага от НС.
   Ами ако НС в следващите дни се саморазпусне поради това, че има заболели от коронавирус депутати? А това вероятно е част от схемата на диктатурата….точно за да не се стигне до свалянето й от власт с всички произтичащи за ББ и мафията от това последици..Тях ли ще ги чакаме да го обявят.
   Май се забравя колко добре обучени във военно отношение са бивши офицери, сержанти и войници от резерва на МО, МВР и службите, повечето от които ненавиждат Борисов и Шайката.Доста от тях са не само въоръжени, но и не издържат повече деспотизма и мизерията след дългогодишна работа в полза на държавата. Пък има и частни охранители, едвам връзващи двата края. Интересно къде ли в такъв момент ще застане и част от многохилядната армия от български ловци…Със сигурност ще има и сериозна група на полицаи, които преди или незабавно след промяната ще обърнат палачинката, защото и те са хора. А за армията и състава й си отговаря президентът като върховен главнокомандващ. Има ли някой, който да счита, че болшинството й ще бъде зад този, който за да остане на власт дари на САЩ ТРИ милиарда, години преди самолетите, сега абсолютно ненужни, да са проектирани, или пък ги унижава, съкращавайки числеността им до минимум без оглед на мигрантската вълна, подтиквана от терористи и соросоиди? А и тази грандиозна опасност е пред вратите ни и само чака да проявим слабост, знаейки, че нито ЕС, нито НАТО ще прояват солидарност с нас точно сега. Така че не ние, а те трябва да се страхуват от всеобщия ГНЯВ на народа ни, особено ако ги погне и с камъни и дърве!
   Всички тези българи, за които става дума, досега са мълчали и гледали само да оцелеят те и близкте им, и някак си да преживеят. Вече обаче им става ясно, че ако не действат в условията на короновирусна заплаха, безспорно преекспонирана от властта за да ни държат в подчинение, безславно един по един ще си отидат от този свят, без дори да има някой да се погрижи за тях след кончината им… Затова те не могат да имат друг избор, освен да подкрепят призива на г-жа Томова и г-н Карбовски и да действат в името на българското спасение и възраждане, присъединявайки се ако е необходимо и към една бъдеща организация с такава заветна цел…за да спасят децата, близките и себе си в името на най-висшето си право – това на живот.
   Ето затова г-н Президент, отправяме апел към Вас, избрания и подкрепен от мнозинството българи и доказал себе си истински командир и генерал, да поведе нацията ни в този момент и да направите решителен опит, заедно с всички нас, да я спасите от гибел, до който я докара престъпното 10-годишно управление на Бойко Борисов. Още повече, че всеки момент този тип по примера на създателката си Ангела Меркел може да се скрие и така да се опита да избяга от отговорност, обявявайки, че е засегнат някак си от заразата, както тя преди малко направи в Германия…….

  2. Военно положение се обявява от главнокомандващия президента и после се арестува цялата мутрокомунистическа шайка и стават опитни свинчета на вируса

 18. Весе не само с МЕЧА но и с АРХИТЕКТОРА ( ПАВЕЛ СИМЕОНОВИЧ и СЕРГЕЙ БОРИСОВИЧ СЕМЕНЧУК) Невский. Тень АРХИТЕКТОРА 4 СЕЗОН

 19. Веси, ще те последвам, въпреки, че мразя партиите. Но, мила, как ще разграничиш ,,бояджиите“ и хамелиони.Страната ни е пълна с такива,именно ,такива ме накараха да намразя партиите. Да, за г-жа ИНДЖОВА, полк. МАРКОВ, за Б. БОНЕВ.

 20. Весе, Весе
  Готови сме! Не ни викай на учредявания, първи конгресчета и т.н. Сами ще дойдем – на алея първа предлагам. Някой искаше нещо от теб на тази алея – сега ще го „отворим“ – в най-прекия сексуален смисъл на понятието – без дезинфектант и без лубрикат!

 21. Лошото е,че основание за обявяване на военно положение по конституция няма.А Президентът като почтен човек уважава и спазва законите. Но вариантът за създаване на нова партия е чудесен. Разбира се,че за учредяване и функционирането й трябват пари и те да се осигурят така,че да не се създадат нови,предварително купени лидери. Но има умни хора в тази държава и ако забравим това,които ни разделя и се обединим около това,което ни свързва има реален шанс да се измъкнем от блатото,в което ни натикаха. Къде сте,Госпожо Инджова,имаме нужда от Вашия опит, честност и далновидност. Имаме нужда да излезат напред и ни поведат и други като Вас.

  1. Първото ти изречение говори за това, че на практика си с хунтата. От такива философи като теб вече нямаме нужда. Свобода или смърт!

 22. хайде да започваме, че не остана нищо от държавата!Мърша ли ще си отидем?

 23. Мартине, цялото днешно изказване на ГМР означаваше едно: Няма да помогнем на хората, лишени от труд и доходи, защото пари в Държавата няма! Но, аз ви обяснявам, че пазим парите за утре, когато вас българи няма да ви има! –

 24. 17:38 – БЪЛГАРСКИЯТ ВАРИАНТ „ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА“ – КАКТО ВИНАГИ НАЙ-МАЛОУМЕН И ОБЩЕСТВЕНООПАСЕН

  Тази сутрин прочетох в наш сайт за мерките,които правителството на Нидерландия,по предложение на мин истър- председателя на страната,въвежда за борба с коронавируса.Те включват ограничаване на движението на рискови групи – на граждани,завръщащи се от райони на света с висока концентрация на заразени и болни, на туристи и определени маргинални категории.Според изявлението на нидерландския министър-председател,едно „заключване“ на страната и превръщането на гражданите й в концлагеристи, няма да спре разпространението на вируса,а ще донесе само финансов колапс и тежки социални и политически последици.Целта ни,продължава той,е постепенно да изградим имунитет на гражданите към вируса,за да могат разболелите се да прекарат леко и почти незабележимо болестта.Пак според М.Рюте, стресът и паниката, само биха усилили податливостта на хората към заболяването.

  Това разумно и трезво изказване на истински държавник има ли нещо общо с дивашката истерия у нас?Кое налага да се въвежда военно положение( защото точно това се прави,макар че е наречено „частично“),какво налага българите да бъдат лишавани от основни граждански права? Защо трябва да преклоним глава пред такива башибозушки мерки – съвсем необмислени – или напротив,обмислени само като репресия към българските граждани – най вече към бедните слоеве – а не като спасително мероприятие?

  Ето какъв ще е резултатът от тези „мерки“:

  1. Гражданите губят работата си,но са принудени да продължават да заплащат от собствен джоб и от несъществуващите си спестявания, битовите сметки и заемите към банките.Естествено се стига до невъзможност за плащане на убийствено високите сметки и такси – токът на домакинствата се прекъсва,хората се дават под съд,банките пращат съдия- изпълнители и прогонват длъжниците от домовете им,като нещастниците дори и тогава не се освобождават от задължението да плащат ежемесечните вноски по заемите.

  2. Хората за заставени да стоят вкъщи.Забранява се разходката в паркове,градини и всякакви обществени места.Забранено е събирането дори на двама-трима приятели на улицата.Самотата потиска травмира.Изолацията води до психически заболявания и повишена податливост към зарази.Хората са лишени от слънце и чист въздух.Има и нещо окултно в това.Създава се психоза,стига се до всеобща подозрителност,обществен колапс.
  Тук – под черта – подчертавам следния парадокс – майките не бива да извеждат децата си да играят в градинките,но собствениците на кучета могат да извеждат любимците си.Не само на педиатрите,а на всеки родител е известно,че децата,принудени да стоят между четири стени( а у нас най-вече в панелки в комплексите),лишени от игра и общуване с връстници и природата,просто „полудяват“ и се разболяват.

  3. Забранен е свободният достъп на гражданите в аптеките и магазините за хранителни продукти. Хората са принудени да се редят на дълги опашки пред магазините,което обезсмисля разпореждането за дистанция от 2 м( реалността опровергава тая мярка).Паниката принуждава гражданите да се запасяват и да опразват щандовете,защото никой не вярва на лицемерните анонси,че продукти ще бъдат осигурявани и занапред – докога? още седмица,още месец? докога ще продължи карантината? откъде ще се вземе тая храна, щом селското ни стопанство е унищожено,а вносът е несигурен – той може да бъде прекъснат всеки миг. Настъпва очакван недостиг на храна,дори запасилите се изчерпват своите запаси.Настава глад,паника,озверяване,мародерство. Кой ще спре изстъпленията – полицията,пожарната,Пожарникарят?Или несъществуващата армия?
  И още нещо по тази точка:
  Безумната разпоредба,която изисква лица под 60 г.да не пазаруват между 8.30 и 10.30 сутринта.На пръв поглед тя фаворизира възрастните хора,на които се дава възможност,необезпокоявани от по-младите,да направят своите покупки.Но още на следващата сутрин след оповестяването на „мярката“,се видя,че тя е пълна идиотщина и води до обратен резултат.Рано сутринта пред супермаркетите,се бе събрала ужасяваща опашка от
  най- малко петдесет стари и болни хора,инвалиди с патерици и колички,чийто брой се увеличаваше всяка минута – призрачен,сърцераздирателен спомен от лукановата и виденовата зима.Всеки оскотял управител на хранителен магазин тълкува разпоредбата по своему,а най – вече,че старите хора НЯМАТ ПРАВО ДА ПАЗАРУВАТ СЛЕД 10.30.Стига се до варварски обиди и прогонване на старците от магазините,ако са си позволили да дойдат в неполиткоректно време.
  А какво да кажем за самотниците,за болните,които често пъти изобщо не могат да излязат от дома си,защото в много блокове липсва или е счупен асансьорът? Те кога,в кой промеждутък от време,би трябвало да се появят в магазините?
  Ще се доверим ли на просташкото лицемерие,което ни убеждава,че до всички тях стига „социален патронаж“?
  Резултатът от всичко това е повишена уязвимост,заболяваемост и смъртност на старите хора – не от коронавируса,към който са най-податливи,а от ужас,паника и още по-изявен от преди дефицит на хранителни стоки и лекарства.

  4. Градовете са завардени от полицията.Никой няма право да се придвижва от едно населено място към друго,ако не притежава бележка от работодател и пр.Как трябва да изглеждат тия бележки,кои са уважителните причини за пътуване? Ще спре ли общественият транспорт по междуградските линии и влаковете? Пълен мрак по този въпрос.
  Тази забрана поставя много остро въпроса за мигрантите.Докато ние си стоим затворени в града и в дома, какво ще става с нашите граници,кой ще броди по нашите пътища,кой ще навлиза в нашата земя? Та нали в едно мигновение Ердоган може да щракне с пръсти и да насочи ордите през България?!Каракачанов ли ще ни пази? Вярвате ли,че изобщо някой ще пожелае да ни пази?Дори Динко няма да може да го стори,защото забраната за преместване в пространството важи,под страх от арест и пет години затвор, за всеки простосмъртен българин.

  5. Министърът на образованието заяви,че няма да бъде обявена нулева учебна година,тъй като „бил преподаден 60 процента от материала“.Преподаденият материал със сигурност е още по- малко,но дори и 60 процента да е,представяте ли си какви абитуриенти ще излязат от училище,какви абсолвенти ще получат дипломи за висше образование? И досега образованието в България беше сринато до абсурдно,комично равнище,през тези трийсет години, а сега за каква просвета и какви специалисти можем да говорим? Жалка,долна,отвратителна лъжа! Някой вярва ли на дистанционното обучение,което започна да се провежда у нас тези дни? Та и самите учители,с които съм говорила напоследък,не му вярват и твърдят,че трябва да се обяви нулева година за учебното дело! За какво са ни още невежи некадърници?ГЕРБ,който вади кадрите си само от тая категория,няма да е вечен! Китай наистина въведе работещо дистанционно обучение, но ние вече сме на едно хилядолетие след Китай,реалностите са несравними!

  Няма да говоря за пълния икономически крах,към който ни водят „мерките“ на ГЕРБ – той е явен за всички.

  Помагат ли всички тези „драконовски мерки“,взети от ГЕРБ, за спиране или ограничаване на заразата?Явно не,след като всяко денонощие се обявяват по 30-40 новозаразени.Броят на заразените расте,а този на излекуваните не се променя – те са трима и толкова си останаха.Какво става с болните? Къде се лекуват тези вече 171 човека? За тях не знаем нищо.В Сърбия,където мерките са много.по-леки,заразените са по-малко.В Черна Гора се съобщаваше за двама носители на вируса.

  Наистина ли нагнетяването на цялата истерия у нас ще доведе до опазване на населението от възможна зараза? Не,тези мерки са напълно неадекватни,пресилени и имат много малко общо с общественото здраве и националния интерес на България.Те не са подплатени с предварително създадени и въведени икономически и медицински амортизатори.Резултатът от тях неминуемо ще бъде разрушителен.

  Как да повярваме,че правителството на ГЕРБ го е еня за здравето на българското общество,след като то превърна България в световно сметище,отрови земята,водата,въздуха и отмъкна де що за крадене имаше? Как да повярваме,че от един път се е загрижило за нашето добруване?
  Не,въведените мерки отнемат конституционните свободи на българския гражданин,без да му дават никаква сигурност в замяна.Те обуславят една нечувана диктатура и в бъдеще ще легализират всякакви политически репресии,това е тяхната цел.Многократно влъхвите от т.нар.кризисен щаб се заканиха,че този,който не изпълнява разпоредбите, рискува 5 г.лишаване от свобода.Свободното слово и несъгласието с отнемане на част от конституционните свободи вероятно също е „нарушаване на разпоредбите“? В такъв случай човек като.мен ще лежи в затвора по-дълго от убийците и рецидивистите в тази държава?

  Защо в същото време безумното насаждане на паника,стресирането на обществото и циничните изказвания от рода на „много от вас ще умрат“ ,които извират от „кризисния щаб“ и се стоварват върху нас от всички медии,не се преследват от закона?Та нали внушаването на паника е престъпление?

  ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ И ЛИЧНОСТИ В БЪЛГАРИЯ, В КОИТО ОЩЕ Е ОСТАНАЛО ЗРЪНЦЕ ТРЕЗВ РАЗУМ И ЗДРАВ МОРАЛ:

  СПРЕТЕ ТОЯ НЕИСТОВ ХОРОВОД НА УЖАСА И СТРАХА!
  ПРЕУСТАНОВЕТЕ ЗАПЛАХИТЕ И РЕПРЕСИИТЕ! НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ИСКОННИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ,ИЗВОЮВАНИ С ОГРОМНИ УСИЛИЯ И ЖЕРТВИ!
  ДЕЙСТВАЙТЕ ДЕЛИКАТНО И РАЗУМНО,НАШИЯТ СЪСИПАН НАРОД СЕ НУЖДАЕ ОТ ДОБРА ДУМА И НАДЕЖДА! НЕКА ВЗЕМАНИТЕ ОТ ВАС МЕРКИ ИМАТ МЕДИЦИНСКИ И СОЦИАЛЕН,А НЕ РЕПРЕСИВЕН ХАРАКТЕР!
  Осигурете дотации за всички домакинства със среден и минимален доход!Осигурете отлагането и дори опрощаването на данъци и плащания за битови сметки – ЧЕЗ и Ковачки няма да обеднеят! Осигурете редовни постъпления на храни и лекарства,премахнете безумното.чакане пред магазините,то не спасява от зараза,а напротив,способства за нейното разпространение! Върнете свободата на придвижване на гражданите, контролирайте стриктно само болните и тяхното обкръжение!
  Средствата,необходими за това,можете да получите чрез контрол на финансовите постъпления у свръхбогатите,както и от спешно,круто,снижаване до минимум на корупцията в управленските среди и администрацията ! Това са лостовете за стабилизиране и превенция на общественото здраве!
  Опомнете се поне сега!
  Ако не го направите, последствията са непредсказуеми.
  Помнете страховитото пророчество на Слава Севрюкова.

  1. Мадам, в РБ не е въведено военно положение, а противозаконно и без необходимост – извънредно. Без никаква нужда, защото законите ни позволяват всички това да стане чрез извънредни МЕРКИ. Не разбирате ли, че целта на хунтата е да избегне възмездието за своите престъпления и да остане на власт именно по този начин.
   Въвеждането на военно положение и назначаването на компетентно правителство от президента, подкрепян от болшинството българи, преди и още повече сега, ще бъде мерило за това, че демокрацията не е мъртво понятие в България и единствена възможност да спасим гражданите си, след като за хиляден път всички се убедихме, че властта на ББ е пагубна – за България и за всеки един нормален българин в съдбоносен този момент.

  2. НЕ ПОЗНА МУТРАТА ВИ КАЗА ТРЯБВА ПО ПЛАНА НА АМЕРИКНСКИТЕ КРАВАРИ ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ 70-80 ПРОЦЕНТА .ТАКАВА Е ИНСТРУКЦИЯТА ОТ КОЗЯК

 25. Заслужава си, но трябват съмишленици от новите необременени партии.

 26. Ако регистрирате партия съм готов да участвам, членувам в нея и подпомагам с каквото мога.

 27. До Стойнев Стойчо. Не е необхдимо да бъде партия, нито монархия. Но Трябва да се започне от някъде. След това може да се изгради такава програма, че умните, кадърните и моралните да са в управлението, а тези с история да отпадат. На принципа на софтуерното програмиране, само че от друго естество.

 28. Е хайде де….от кога те чакаме да гръмнем с топчето?!!! (P.s Те такива,като горния ще има много не ги отразявай,приятелко!)

 29. Г-жо Томова,.
  Накратко – ако регистрирате партия, ще гласувам за нея. Считам, че това ще направят и много други. Защото БСП не е опозиция. Ръководството и е от лицимери-въжеиграчи. Това е най-лицимерната партия. Нямам предвид симпатизантите в голяма степен от честни трудви хора. Казвам го с огромна горчивина, като бивш неин член.
  Слави Трифонов също не е алтернатива на статуквото, а част от него. Убеден съм.
  Вярвам на вас и на г-жа Ренета Инджова.
  Сега се сещам, че сигурно е смешно, че един полковник от запаса се осланя на куража на две жени. Факт! До там я докарахме.

 30. БОРИСОВ Е ИЗРОД, УРОД, НУЛЕВ ПАЦИЕНТ НА ВСИЧКИ ВИРУСИ.

  СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА С ПОЛЕВАТА МУ БОЛНИЦА В ЗАЛА „АРМЕЕЦ“. НИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ИМА РЕЗЕРВ ОТ 400-500 СЪВРЕМЕННИ МЕДИЦИНСКИ ЛЕГЛА? А КЪДЕ МУ Е МЕДИЦИНСКАТА АПАРАТУРА, КЪДЕ ЩЕ ПУСНЕ КАБЕЛИ, ЛИ МЕДИЦИНСКИТЕ ЕКИПИ ЩЕ СЕ СПЪВАТ В КАБЕЛИ ПО ПОДА?

  МРЪСНА ГАД! УНИЩОЖИ ВСИЧКО!

  1. Не е болница , а е морга – така че няма нужда от кабели или пък апаратура !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *