« Върни се назад Публикувано на 19.03.2024 / 18:07

ТРЪМП: НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОКСИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА. УВОЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА. ФУНДАМЕНТАЛНО ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА НАТО. ЛЪЖА Е, ЧЕ РУСИЯ ПРЕДСТАВЛЯВА ЗАПЛАХА. НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НЕ Е РУСИЯ, А НИЕ САМИТЕ И НАЙ-УЖАСНИТЕ ХОРА, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ САЩ! /ВИДЕО/

Доналд Тръмп:

…Никога не сме били по-близко до Трета световна война отколкото при управлението на Джо Байдън. Незабавно трябва да се прекрати прокси войната в Украйна и трябва да се премахне целия глобалистски неоконсервативен естаблишмънт, който непрекъснато ни въвлича във войни, преструвайки се, че се бори за свобода и демокрация в чужбина, докато ни превръща в диктатура от третия свят тук у дома.

Държавния департамент, разузнавателните служби трябва да бъдат реконструирани и напълно преразгледани и да бъдат уволнени всички представители на Дълбоката държава.

Трябва фундаментално да се преосмисли целта и мисията на НАТО.

Външнополитическия естаблишмънт продължава да се опитва да въвлече света в конфликт с ядрена Русия въз основа на лъжата, че Русия представлява най-голямата заплаха за нас.

Но най-голямата заплаха за западната цивилизация днес не е Русия, а повече от всичко друго – ние самите и някои от най ужасните хора, мразещи САЩ, които ни представляват.

Тези глобалистки сили нанасят повече вреда на САЩ отколкото Русия и Китай биха могли да мечтаят.

Извърлянето на този глобалистки естаблишмънт е главна задача на следващия президент на САЩ и аз съм единственият, който може да я изпълни. Аз  мога да свърша тази работа.

Цялото видео може да видите тук:

Afera.bg

«