« Върни се назад Публикувано на 18.04.2021 / 16:06

ТРИ НА НУЛА ЗА МАФИЯТА. КОЛКОТО И ДА МИ Е НЕПРИЯТНО!

Три на нула за мафията. Колкото и да ми е неприятно!

Предупредих навреме, достатъчно публично и точно когото трябва, че положението в което се намираме не е игра. Отново… глас в пустиня! Лично аз, отдавна свикнах с проявата на подобни реакции, защото прекалено много болезнено амбициозни хора умряха пред очите ми и лично ги спуснах в гробовете им. Последното убежище на наивника.

Виждам, че илюзиите отново и отново превземат и без друго слаботелесното ни национално тяло, но не виждам какъв е смисъла да продължаваме въртенето в този омагьосан кръг. Винаги ще има наивници, които ще пеят своята погребална песен, без да разбират, че действията им работят срещу тях.

Борисов направи трети ход, който не беше отразен адекватно, защото не беше разбран! Причината е липса на експертиза, която да бъде адекватна на заплахата, а не на илюзиите за разпознаваема заплаха! Зад ББ стои машина за месо, а зад „опозиционерите“ – машини за екскременти. Буквално!

Има разлика, нали? Подготовката за изправяне срещу невидима смъртна заплаха не може да бъде бръщолевене, комплексарщина, алабализми, преиграване и простащина. Утре, всички тези неща ще потънат в морето на забравата, в едно с аматьорите, които летят днес във въздуха.

Три поредни грешни хода на антигерб коалиционното недоносче, срещу нито един грешен от страна на бандита. Това е повече от катастрофа, резултатите от която ще се видят твърде скоро. И помнете, господа: Когато не можете да плувате, не трябва да се събличате! Иначе… умирате, като помияри. Никой няма да прости дързостта, нито ще има нужда от вас.

ББ е вече сериозна цел, но не за всеки! По-добре се прегърнете с него, ако ви е страх да действате методично и правилно, което засега не се случва. И без друго предателите между вас са повече от депутатите ви и факта, че не ги разпознавате говори за непрофесионализъм и твърде скорошен предопределен крах. Почти естествена смърт.

Поискахте война с мафията, получихте я. Но…, видимо не сте готови за такава.

Елитната проститутка на банкянския мосю Борисов, която носи екзотичното име Демократична България подскочи като ощипана селска мома. Що така, бе, мадмоазел?

Нали бяхте умна и красива пък с един кърски любовник не можете да се справите емоционално – намирисва на истински чувства. И като заговорихме за партийни любови, мръсни политически чаршафи, пачки с пари и тонове откраднато злато, каква стана тя? Напил се яко банкянския селянин, цяла нощ мърсувал с мадмоазел Демократична и на сутринта решил да я изрита от чаршафите си гола голеничка, както майка я родила. И обладаното през нощта демократично цяло, скача да я защитава, в бран лют да я брани.

Девствена била, мадмоазел. Недокосната от балкански тулуп.

Николай Марков

«