Публикувано на 18.04.2021 / 16:06

ТРИ НА НУЛА ЗА МАФИЯТА. КОЛКОТО И ДА МИ Е НЕПРИЯТНО!

Три на нула за мафията. Колкото и да ми е неприятно!

Предупредих навреме, достатъчно публично и точно когото трябва, че положението в което се намираме не е игра. Отново… глас в пустиня! Лично аз, отдавна свикнах с проявата на подобни реакции, защото прекалено много болезнено амбициозни хора умряха пред очите ми и лично ги спуснах в гробовете им. Последното убежище на наивника.

Виждам, че илюзиите отново и отново превземат и без друго слаботелесното ни национално тяло, но не виждам какъв е смисъла да продължаваме въртенето в този омагьосан кръг. Винаги ще има наивници, които ще пеят своята погребална песен, без да разбират, че действията им работят срещу тях.

Борисов направи трети ход, който не беше отразен адекватно, защото не беше разбран! Причината е липса на експертиза, която да бъде адекватна на заплахата, а не на илюзиите за разпознаваема заплаха! Зад ББ стои машина за месо, а зад „опозиционерите“ – машини за екскременти. Буквално!

Има разлика, нали? Подготовката за изправяне срещу невидима смъртна заплаха не може да бъде бръщолевене, комплексарщина, алабализми, преиграване и простащина. Утре, всички тези неща ще потънат в морето на забравата, в едно с аматьорите, които летят днес във въздуха.

Три поредни грешни хода на антигерб коалиционното недоносче, срещу нито един грешен от страна на бандита. Това е повече от катастрофа, резултатите от която ще се видят твърде скоро. И помнете, господа: Когато не можете да плувате, не трябва да се събличате! Иначе… умирате, като помияри. Никой няма да прости дързостта, нито ще има нужда от вас.

ББ е вече сериозна цел, но не за всеки! По-добре се прегърнете с него, ако ви е страх да действате методично и правилно, което засега не се случва. И без друго предателите между вас са повече от депутатите ви и факта, че не ги разпознавате говори за непрофесионализъм и твърде скорошен предопределен крах. Почти естествена смърт.

Поискахте война с мафията, получихте я. Но…, видимо не сте готови за такава.

Елитната проститутка на банкянския мосю Борисов, която носи екзотичното име Демократична България подскочи като ощипана селска мома. Що така, бе, мадмоазел?

Нали бяхте умна и красива пък с един кърски любовник не можете да се справите емоционално – намирисва на истински чувства. И като заговорихме за партийни любови, мръсни политически чаршафи, пачки с пари и тонове откраднато злато, каква стана тя? Напил се яко банкянския селянин, цяла нощ мърсувал с мадмоазел Демократична и на сутринта решил да я изрита от чаршафите си гола голеничка, както майка я родила. И обладаното през нощта демократично цяло, скача да я защитава, в бран лют да я брани.

Девствена била, мадмоазел. Недокосната от балкански тулуп.

Николай Марков

Коментари 74 за
“ТРИ НА НУЛА ЗА МАФИЯТА. КОЛКОТО И ДА МИ Е НЕПРИЯТНО!”

 1. Ако се опитваме да променим нехайното отношение на децата от детската градина към уроците, бихме им казали: Много се гордеем с теб Джони задето си повишил успеха си този срок . Но ако беше се постарал повече по алгебра нямаше да изчисляваш че 2+2=5 резултатите щяха да бъдат още по-добри, но от една фуражка какво може да се очаква!

 2. На Деса й се искало президентът, освен да им връчи мандат и да ги поздрави.
  Ех, ако генерал Радев бе като нейния Шибаняк, можеше за по-здрав да я шляпне по г@за…

  Зоя Деянова

 3. „…всъщност всички тук са троли, защото не са с имената и фамилиите си. всъщност всички тук са троли, защото не са с имената и фамилиите си.”
  Това е класика в известното за силата на невежеството! Коплексът на неграмотния трол плацика бурно в междуушието му и той възприема всички останали, като него. Ха,ха,ха…..Има обаче интелигентни форумни тролове,а не „троли”, които трябва да се ценят. Случаят не е такъв, за съжаление. Нищо лично, както се казва.

 4. УВАЖАЕМА „АФЕРА“. Налага се да попитам с Ваше съгласие ли „льотчик…“ в двата му варианта си позволява да ме гони от сайта,да не би той да е новият собственик и затова се разпорежда и да ръси обиди с обичайния език на квартален гамен ? Този субект не е в състояние да ме засегне,но не позволявам гавра с професионалната ми квалификация. Сигурно няма да е загуба за сайта, ако освободя терена за двуликия „льотчик“,който явно е компетентен да прави коментар и на правна тематика.

  1. Уважаема Афера, забележете как аз никога не репликирам коментар на тоя, а винаги, вкл. и сега, той се заяжда с мен, той врещи колко ми бил гаден никът и колко съм бил трол, все едно че той не е, а всъщност всички тук са троли, защото не са с имената и фамилиите си.
   Изобщо не го коментирам, а той се е фиксирал в мен.
   И е ужасно примитивен с дивата омраза към Тиквата и козируването пред льотчика.
   И той, и един смотан Цесекар се изживяват за началници на форума, та говорят от името на всички.

 5. Г-н Марков губите си времето, доста хора, без значение физическата им възраст, още бутат камиончетата. Между другото руснаците почнаха да правят нелоши филми на тая тематика. А Баце има квалификация на „опер“, не повече. За друго се иска повече от Винету, мноооооого повече .

  https://www.youtube.com/watch?v=VaBQYZI2Iys&t=20000s 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=YYUPc-cfPyc&list=PL6EF60E1027E1A10B&index=4

  П.П. Но сериала Избори започва да се поизтърква вече, все по-малко са „верващите“, поне това показват резултатите. 🙂

 6. Три на нула , ама другия път ! Не го ли вигяхте бойчето , в монолога му вчера по ТВ , колко много е изплашен , защото разбра , че е пътник , че пада , че изчезва вече ???

 7. Ако пак изберем или ни изберат Президент като Росен Плевналиев и в него е властта за изборите, то по-добре да няма избори ,щом цялата власт ще е на друг диктатор който и да е той в лицето на Президент.Пък и сегашния Румен Радев понеже са му орязани правомощията иска вече да взема цялата власт,чрез провеждането на избори,които той да контролира чрез ЦИК.

 8. Политиката не е религиозност, тя е изкуство на момента, на възможното. Не може със сляпа вяра: избори и пак избори. Трите партии ИТН, ДБ, ИСМВ, трябва да намерят начин с подкрепата на БСП да управляват държавата. В парламента се влиза, за да управляваш и да приложиш програмата и обещанията, които си дал пред избирателите. Мисля, че за разумните хора е ясно, че това е наистина ИСТОРИЧЕСКИ и ЕДНОКРАТЕН шанс за изстъргването на Борисов и демонтиране кочината на ГЕРБ. Ако новите в парламента не унищожат Тиквата, той ще ги унищожи всичките…

  1. Абсолютно точно ,но с малка корекция :“…ще НИ унищожи всички“.

 9. Туш!!Руското посолство днес изказва специална благодарност на Георги Гергов!!!!
  По-голям шамар за др.Нинова няма.Сега да видим дали от сектата на Корни ще рипнат срещу руското посолство.

   1. Колко часа е вахтата на обсебения от щения свързани с едни мъжки задни части ? Днес по тази публикация се е изказал само седем пъти и то-без да си дава зор откъм влагане на мисъл и надницата сигурно е мизерна. Така стана, защото го изхвърлиха от другия сайт,където се опита пробутва изтърканите си лафове и цинизми,но го прогониха скоростно Май само тук все още се вихри и се чувства значим,въпреки че е досаден и умствено семпъл. Дали си въобразява,че жалките опити за анализ представляват интерес за някого ? Индивидът с особени наклонности не схваща,че предизвиква раздразнение не с безспорното си право на лично мнение, а само-с неприемливо просташкия си и циничен изказ. Май си е внушил,че е незаобиколим и мощен дразнител за останалите , а всъщност предизвиква само досада с еднотипните си приказки. Дали няма да си вдигне заработката ако си даде малко зор и ни изненада с някакво разнообразие в писанията си ?

    1. В оная помийна яма Фрогнюз ти е мястото, защото там облизват льотчика, маяма и курнела, и чий го дириш тук?
     Точно като оня идиот Хитър Петър си, там комунягите Хитър Петър, куин, аха ги пращат в ауспуха на курнела.

  1. Тоя „льотчик“ май трябва службите да го проверят след като пропагандира написаните глупости днес от новата руска посланичка митрофанова….

 10. нещата не могат да бъдат другояче и понеже всичко е създадено с някаква цел, всичко по необходимост е създадено с най-добрата цел. Забележете, че носовете са създадени, за да носят очила, и затова ние имаме очила. Краката са очевидно сътворени, за да бъдат обувани, и затова ние имаме панталони. Камъните са образувани, за да бъдат дялани. Следователно тези, които твърдят, че всичко е добре, са казали една глупост, трябва да се каже, че всичко е най-добре. Нинова е с блокиращата квота, Митрохина донесе отказ от рубльовска виза, Лас Вегас не приема ошфорни чекове. Хората трябва наистина да са извратили природата, защото не родени вълци, са станали вълци

 11. Радев на военен съд. Никага България не е имала диктатор начело на държавата. Радев иска да е първия. Иска цялата власт вдържавата. Иска за игнорира НС и да обладае ЦИК а след това и ВИС и СИК
  Българи, имаме тиранин за президент, който чака в засада. Дори и монархията в България не е била такава
  Вижте снимки на злобния му поглед и ще се убедите. Господ гледа

  1. Абсолютно вярно.Чрез ПГ на ИТН тоя е внесъл промени в Изборния кодекс, с които ЦИК да се избира от президента, значи на президентските избори есента тоя сам да контролира избирането си.За чест на ДБ са заявили, че няма да подкрепят това.Но Курнела и Маяма със сигурност ще го подкрепят.
   Трите проклятия на България – Доган, Борисов, Радев.

  2. Препоръчвам ти д-р Цветеслава Гълъбова,СПЕШНО!

 12. Трифонов е зависим от мафиоти, на които пере парите. Мафията от 90-те години влезе в парламента. Доган знае, ДАНС знае. Радев знае и се усмихва самодоволно. Електората български ще го управлява мафията

 13. Вече става ясно. Всички кризи се създават умишлено,за да има повод и законно основание едни големи пари да преминат съвсем легално от една територия на друга територия. От там нататък,всичко математически предварително е изчислено и наместено.https://www.google.com/search?q=призрачен+град+в+Африка+цена&oq=призр&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0l2j69i61.3404j0j4&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 14. Адаш, не е Илюзия ,Алюзия е !!!
  Влез пътя докато не е станало късно !

  Еврейския сбор/математика/ шепти,че е важен резултата ,а не събирателните …
  Умната !

  Вас ви изгониха от собствения ви дом,а вие взимате само фасагена и латекса със себе си…
  И след това се чудите,защо е настъпила КОСМИЧЕСКА ТИШИНА ?!?!?!

  Ми що,щото сте чудещи се типове,бе…виж колко е просто…

  Венсеремос.

   1. Абе, ти пак ли си говориш самичък,бе! Като се кръстиш 6666, ще знаеш всичко и няма да се налага да питаш себе си.

     1. Защо не, аз за всичко ставам. И за права ставам,и за седнала ставам,и за легнала ставам.

 15. Три поредни грешни хода на антигерб коалиционното недоносче, срещу нито един грешен от страна на бандита.
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Така ли, Марков? Борисов се върти като краставо улично псе, само и само да не се отчита,( а според него) обяснява пред НС! Търси изход! Днес поведението отново бе Бягство! Хич не е спокоен! Изнервен е! Гузен е! Стrах го тресе да излезе на открит турниир, очи в очи с опонента си, големият „шахматист“! Та, все по интересно става!

  1. Стремежът към някакъв отчет пред НС е абсолютна глупост! Толупа има нужда от повдигнато обвинение и последна дума пред българския съд! Няма лошо, парламента да слуша и да я приеме за обяснение!

   1. Предполагам ще измисли нещо, за да не присъства, някаква интрига и за да разедини блока срещу себе си. Интригант е, защо не, преди сряда да инициира някакъв скандал или нещо, което да измести фокуса и дори за самото НС темата да остане на заден план. Страхлив, подъл, авторитарен, Мутра, а изгонен, на какви ли мирзости да не е способен.

 16. По БНР Тома Биков заяви,че Тиквата няма да иде в парламента, защото го смята нелегитимен.А след като с гласуване приеха оставката му, де факто сега правителство няма,
  защото действащото правителство в оставка вече е бивше, толкова са кадърни мисирките Дончева и Манолова и Капон, и Хаджигенов.В лицето на сбирщината Мутри, вън мафията печели още една точка, защото те са също от мафията.

  1. Биков левата резба може да говори всякакви неща. А Борисов не е подавал оставка защото е в отпуск хайде бегом към Банкя герберче

   1. Чети бе човек, оставката на Борисов е гласавана вече в парламента. Какво глупистински дрънкаш тук. Невежа си.

   2. Новото ОФ що не прати екип да доведе Тиквата с белезници?Тошко Африкански,Маяма,Хаджигенов и Маколова лично да го докарат.
    С цялата тая животинска омраза към Тиквата тия кретени само му правят пиар.
    Щото освен омразата към него и жаждата за кокала нищо не ги обединява.

    1. О, не, твоето е „животинска омраза“, към президента, а всъщност му правиш пиар, както сам отбелязваш:-))!!

  2. Капацитетът по всички въпроси се произнася пак на ангро и без да има хабер от света. В едно нещо неречено Конституция е написано на български език,че след като подаде оставка и тя ке приме от НС, това същото провителство в оставка продължава да управлява до момента на съставяне на нов кабинет от съответната политическа сила или съставяне служебно правителство от президента.
   То и дружката загладена Биков е особен любител на особени неща та затова двамата с нашия любим трол си разбират от приказката. Да сочиш Биков като капацитет се е направо пълен майтап.

   1. А да харесваш новия парламент с мутресите Дончева, Манолова и Капон, с Арман,Хаджигенов и Йорданов, с чалгарите, е просто идиотизъм.Какъвто е биков, такива са и гечев, свиленски и цялата червена смес.А за пълния идиотизъм на Ива говори факта, че е приела искане на депутат за конституционни промени за отстраняване на главния прокурор с 27 подписа???
    Тоя парламент е сто пъти по-жалък от предишния.И се видя ясно само за два дни.Аз не понасям Тиквата, ама съм наясно, че тия, дето лаят по него, не са с нищо по-свястни.
    И нови избори, след които комунягите да паднат до10% и да не се бъркат там, колкото и дпс, ИТН да изпревари ГЕРБ, и трите чуми да са под 50%, а Изпразни се в Мая да ги няма, са единственият вариант.

    1. Ако те опозная „льотчико“ ще ти навра тъпия ауспух в мръсната ти устичка барабар с лайната, които сипеш в нашия форум!

   2. Напразно си хабите времето да отговаряте на този неграмотен, злобен помияр излязал от ауспуха на Боко?

  3. Но пък самата Тиква днес заяви, че ще ходи!
   И въпреки че по телевизора още преди дни обясняваха кой е легитимен и кой и до кога ръководи страната при правителство в оставка, като за вас двамата с Тиквата – споко – ще ви се обяснява, колкото е необходимо, докато го проумеете и запомните!
   !

   1. Уточнение – горното е към „желаещ да…“,/сам се е преценил, че му е малка и буквата:-)) /!

 17. И сериозно ли ги пишете тези неща за три груби грешки на „коалиционното недоносче“ срещу нито една на ББ ? Първото може и да е вярно,но второто е напълно недостоверно. С направената поредица от грозни гафове Тулупа в рамките на няколко дни си вкара вече няколко автогола. Неадекватното,господарско, надменно и пренебрежително отношение не му помага,а демонстрацията на надмощие и недосегаемост нееднозначно вбесява и задължително ще предизвика ответна реакция.
  Едно ме тревожи-дали това са грешки на самозабравилия се диктатор изваден от релси поради изхвърлянето от властта или се реализира коварен план с продължаващо все по-предизвикателно и неадекватно поверение да се провокира взривяване реда в държавата. Парите,МВР,прокуратура и всички видове „бухалки“ са в техни ръце. Струва ми се,че Тулупа съзнателно пробва докъде може да стигне и сега вземането на максимално твърди мерки за докарването му пред НС може би са индикация за това,докъде ще му бъде позволено да стигне. Защото ако сигналът че е окончателно изхвърлен е достатъчно категоричен,то и слугите и подмазвачите ще се отдръпнат веднага-те не го поддържат и не се подчинават от любов,а поради лични интереси.

  1. Не съм съгласен с написаното от подп. ОР от НСО Н.Марков /ако изобщо той е писал въпросният текст/ по никакъв начин и подкрепям поста на NON BIS IN IDEM.

  2. Проблемът е в автоголовете. Никой не иска да вкара в чуждата врата вече 30 години. Защо ли? Вместо по най-бързия начин да бъдат повдигнати обвинения на Борисов и членовете на неговия кабинет (а причини с доказателства дал Бог), първостепенна задача е да се докара в НС в режим на обяснения, за да бъде унижен и да му се вдигнат акциите. Да им имам приоритетите на новите депутати. Ние сме в третата и най-голяма национална катастрофа, заплашвани от физическо изчезване на българския етнос в държавата, а те продължават да се карат за глупости.

   1. Колега „Дядо Иван“-прав сте,но точно сега и при прокуратурата ръководена от Гешев никой няма да започне разследване,събиране на необходимите доказателства,привличане на обвиняем,изготвяне на обвинителен акт по който да се образува наказателно дело в съда и т.н. Ето защо правилно се предвижда да се направи необходимота за промята в прокуратурата и ВСС иначе Гешев ще си стои още 5 години и 8 месеца и най-вероятно ще изпълнява ангажимента си да не закача Хунтата и Тулупа-нали затова силово го направиха Глевен прокурор. Чуват се гласове,че щял да се задейства при промяна на обстоятелствата,но това са просто някакви надежди,защото Гешев изпълнява указанията единствено и само на кукловодите от ДПС. Или най-общо казано-докато Гешев ръководи прокуратурата или изобщо няма да се търси отговорност от виновните или ще се предприемат частични стъпки,за да се замаже положението.

 18. Все пак мисля, че не е три на нула. Поне е три на едно. Бойко май ще ходи в парламента.

 19. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  К. Нинова към Мутрата борисов:
  „4 години плащате на хора от БСП, за да ме махнат. Днес го потвърдихте.“
  Председателят на БСП Корнелия Нинова отговори остро на Бойко Борисов след думите му по-рано днес за назначаване на постове на роднини на популярни социалисти. Премиерът в оставка даде извънреден брифинг в неделя сутринта, когато призна, че е „помагал“ на хора от БСП и членове на „новите“ партии, като изброи конкретни имена, съобщават от „Позитано“20.
  „Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред „Позитано“ от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения.
  Като сте казали А, кажете и Б.
  Едно знам със сигурност – и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука“, заяви Корнелия Нинова.

  1. Смела, силна и умна жена, затова зад нея са 80% от членовете на партията и то след пряк избор!! Дай Боже тя да се окаже жената за която говори Севрюкова, с която и след която България най-после ще тръгне към просперитет! Между другото, не срещнах уточнение за „руса“, но си спомням, че се заговори точно по времето за избор на Цачева, май пак шменти-капели Борисови:-(.

   1. Затова Дърева нарича тия от сектата на Курнела корнелианците от последния ден.Тя им разби партията, завря я в на тиквата ауспуха, тия й ближат муцуната.Малоумие!!!

    1. А Станишев, Гергов и сие и помагаха ли:-) ?? Не си и смешен, прозрачен и жалък си, що за гнида си се излюпил?

    2. Във всяко стадо има и мърша. А за разбитата БСП важат поговорките: „Гладна кокошка просо сънува“ и “ Не се гаси туй що не гасне“.

 20. „Ето защо е казано: Ако познаваш врага и познаваш себе си, не бива да се боиш какъв ще е изходът и от сто битки. Ако познаваш себе си, но не и врага, за всяка извоювана победа ще претърпяваш по едно поражение. А ако не познаваш нито врага, нито себе си, ще губиш всяка битка“
  Сун-Дзъ
  „Изкуството на войната“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *