« Върни се назад Публикувано на 09.07.2023 / 18:09

ТРИ ГОДИНИ ПО-КЪСНО! ЧУЙТЕ ГО ПАК И ГО ЗАПЛЮЙТЕ! РЕЗУЛТАТА: ВЪРНА МАФИЯТА НА ВЛАСТ ИЗПРАНА, ВЪВЕДЕ НОВА МАФИЯ ОТ ПРОСТОИДИОТИ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! ВСЕКИ ДЕН ЛЯГАЛ И СТАВАЛ С … ФАЛКОНЕ, А ТРИ ГОДИНИ УМИРА ВСЕКИ ДЕН ОТ СТРАХ! ЗАВИСИМ ОТ КОРУПЦИОНЕРИТЕ И В СИМБИОЗА С ТЯХ! /ВИДЕО!/

9 юли е днес. 2023.

Три години по-рано бе 9 юли 2020 година.

Когато Румен Радев вдигна юмрука и произнесе тази реч.

В която ни уведоми и че всеки ден лягал и ставал с думите на съдия Фалконе, които му били верую: „Страхливият умира всеки ден, смелият само веднъж!“. /Три години по-късно още един плашипутарник, като Радев, Иван Гешев ще повтаря като мантра същите думи на съдия Фалконе и НА ПРАКТИКА нищо от тях няма да изпълни/.

Чуйте го пак! Три години по-късно.

Защото трябва да има ПАМЕТ!

Три години след тази реч, с която излъга цял един народ, Румен Радев донесе на българския народ:

-изпран Бойко Борисов и кохортата му – мафия, изпрани, благодарение на назначения лично от Радев вътрешен министър Рашков.

-близо три години управление на цялата държава от негови служебни правителства – нефелни от по-нефелни, които кадрувани благодарение на Копринков и Узунов, въведоха нова мафия, наречена „пътя на копринката“.

– въведе, наложи, легитимира и продуцира политически проект на простоидиотите /ПП/, които втрещиха и отвратиха с кретенията си, крадливостта си и откровеното продажничество, и предателство на националните интереси.

-утвърди нова мафия в лицето на „пътя на копринката“, която за близо три години изуми и самият Бойко Борисов с краденето си, който е ненадминат майстор иначе в „шлевенето“.

– предаде българските интереси в „синергия с дневния ред на САЩ“

Три години по-късно, благодарение на и заради действията и ЛЪЖИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК, България се управлява от най-позорното правителство, легитимирано едва от нищожна част от българския народ.

Три години по-късно 70 процента от българския народ, отвратен, излъган, унизен отказва да гласува на избори, след като последно повярва на Радев, който нагло излъга този народ.

ВСЕКИ ДЕН ЛЯГАЛ И СТАВАЛ С  ДУМИТЕ НА … ФАЛКОНЕ, А ТРИ ГОДИНИ УМИРА ВСЕКИ ДЕН ОТ СТРАХ! ЗАВИСИМ ОТ КОРУПЦИОНЕРИТЕ И В СИМБИОЗА С ТЯХ!

Чуйте го пак този лъжец и го заплюйте!

Afera.bg

«