« Върни се назад Публикувано на 22.04.2014 / 19:00

„ТРИМА ДРУГАРИ” СПАСЯВАТ ВАРНА, ЕХ… КОЙ ЩЕ СЕ ХИЛИ ПОСЛЕДЕН?!

 

„Трима другари” в една Яхта – Борислав Гуцанов, Данаил Папазов и Иван Портних ще „спасяват” Варна. Ще местят пристанища. Ще градят терминали. Ще търгуват с китайци. „Трима другари” „спасяват” Варна и се хилят неудържимо. Кадрите са красноречиви. Кефят се „първенците”. В същото време варненци минават край камъните пред стъпалата на Билдинга и си спомнят протестите от миналата година. Пустосват. Скърцат със зъби. Мрачни са. Важното е, че „първенците” са щастливи – намазани, лъскави, неудържими в порива да спасяват „морската столица”. Кавичките са задължителни – Варна е дълбока провинция за пример: разкопана, разкаляна, разпарчетосана между зинали да я налапат алчници. Обаче „тримата другари” се хилотят. На какво отгоре? Те си знаят.

Хайде, Портних и Папазов нямат политически опит. Ентусиасти са. Заградили са ги „кръгове по интереси” и се опитват на техен гръб да си обслужват схемите. Ами Гуцанов защо се е отпуснал така? Вярно, той не се хили чак като Папазов и смешен бузко като самодоволника Портних. И все пък – чий го крепи при тези Гуцанов. Не вдява ли, че негативите на Портних и минусите на Папазов, който, където му наредят натам се устремява скорострелно, се пишат и връз гланцирания му уж медиен образ на репресиран от гадните гербаджии. Като е толкова намачкан Боби Гуцанов от хората на Бойко Борисов защо се гушка тъй всеотдайно с Данаил Папазов, който беше за седмица кандидат-кмет на Цветанов и Борисов, преди да го продадат заради Кирил Йорданов? Защо се реди до Портних, който като му звънне Шефа и пита дали трябва да носи хавлията за сауната в Шведския, пардон? Защо?

О, да – всичко е заради интересите на Варна. Сън не спят „първенците”, за да бачкат неуморно за интересите на варненци. Вервайте. Папазов, Портних и Гуцанов. Как само си се „радват”… А какво предстои – бутане пред обективите по време на посрещането на „Тол шипс” и флиртуване с морския бизнес. Докато се хилотят тримката, истинските босове на града рисуват друга Рисунка. И пак фигури от морския бизнес са замесени. Е, и някои житари…

www.bgsniper.com

Бележка на АФЕРА: Гуцанов е ясен – той е „Мара – общата” – дялка свойто и с ГЕРБ, и с ДПС, и с Атака, и с Янко Станев. При него е нещо като да си с Домусчиев, когато Станишев му даде на тепсия БМФ, и пак да си с Домусчиев, докато Цветанов и Борисов  арестуваха Гуци. Гуцанов е възпитан „балетист”, той дори и когато унизиха децата му с автомати, каканижеше, за разлика от Дамбовеца. То и заради това Дънката е приятел с Дамбовеца, а Гуцанов просто му лъска обувките, когато Дънката изобщо се сети да го извика на „килимчето”.

Папазов също е „Пена – общата” – той е врътка на Цветанов, Борисов, Станишев, и пак на Борисов, Цветанов, а през цялото време на Пеевски. Със сигурност и Бареков ще го припознае.

Портних е „Черешката – общата”. Ако не беше изтървал чашите като келнер пред Илия Павлов, надали щеше да си пише актив в биографията „мултак”, което е все едно Айшето от тоалетните на Шведския днес да се пише екссчетоводител на „Мултигруп”. Портних хабер няма и от ВКР, но пък тъста му – yes! Докато Борисов свали варненския кмет Горе от черешата, току виж пристанището на Варна се заформи като облак след дългааааа магистрална нощ.

Всички са за боклука!

Не им вервайте!

Варна е контрабандния им бонус и мръсна далавера.

На всичките.

До един.

 

«