« Върни се назад Публикувано на 06.07.2023 / 22:43

ТРЕТОРЯЗРЯДЕН ПАЛЯЧО. КЛОУН ПО СТИВЪН КИНГ. ВМЕСТО ДА РАДВА ДЕЦАТА ГИ ИЗСМУКВА ПРЕЗ КАНАЛИЗАЦИЯТА. ВИЕ НЕ СТЕ С АКЪЛА СИ, ПОДЛИЗУРКОВЦИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО – СЕЛСКИ ТИП. ТАГАРЕВ Е ВАШАТА АНТРОПОЛОГИЯ И ВАШАТА МЕНТАЛНОСТ

Здравей, мащаб! Това, което се случи днес е обидно за интелигентността и вкуса. И трагично за човечността, защото е за сметка на ежедневната смърт на хиляди млади войници от двете страни.

Този треторазряден палячо е обида за здравия разум и откровена нелепост. Клоун по Стивън Кинг. Вместо да радва децата ги изсмуква през канализацията.

Цялото излъчване на тази делегация бе на инфернално зло с мутренска стилистика от началото на 90-те. Съжалявам, но презирам позицията на хората, които аплодираха този карнавал на бесовете под кичозната стилистика на астероиди, пластмаса и холивуд.

Наистина съжалявам, утре ще ми мине, но продължавам да мисля, че подкрепата за тази безвкусица с елементи на сатанизъм е в най-добрия случай – глупост, обикновено нагаждачество и липса на елементарна ориентация в доброто и злото.

Социалистическа новогодишна програма посред лято им спретна Зеленски, който очевидно обикаля за последни хонорари, защото контраофанзивата му „си е върнала“ едва 40 километра и скоро парите от циничните му шефове ще секнат.

Нямам думи за този истински потрес, който българския елит разигра днес в София със съводещия на Филип Киркоров от руската телевизия.

Вие не сте с акъла си, подлизурковци от комунистическо-селски тип. Тагарев е вашата антропология и вашата менталност.

Явор Дачков

«