« Върни се назад Публикувано на 12.04.2011 / 19:35

Трактора фиксира контрабандните точки. Защо ли бяга обаче от Варна?

 

 

„В Хасково има политически терор.Действията срещу община Хасково и кмета Георги Иванов са форма на политически терор. Не е нормално това, което се случва тук. Това е дело на депутата Иван Петров, а така се насажда страх чрез политически интереси.”, ревна Алексей Петров, който прави турове за овации със Съюза за стопанска инициатива из подбрани градове.

Кой знае защо обектите на интереса му са навързани със скандални корупционни практики около контрабандата. За това обаче Трактора не обелва лаф. Монологът е традиционен – лихвите, банките, в краен случай доматите.След стисканете на ръцете с Дянков обаче, те вече не са на мода.

Поредната дестинация на Трактора бе Хасково, където се подвизава печално известният депутат от ГЕРБ Иван Петров, станал герой на вестника на Алексей Петров като капо ди тути капи на контрабандата.

Алексей Петров акустира в Хасково обаче, за да удари рамо на кмета и за да се разтревожи как не изплащали субсидии на кметството – боже, какви дертове гаси видният набеден за „октопод”.

Преди Хасково, Алексей Петров се овъртя и във Велико Търново. Там също има прелобюпитна писта, свързана не толкова със загрижеността за „стопанските инициативници”, а около „килърите” и пак … около контрабандата.

Любопитно е защо ли Алексей Петров –Трактора заобикаля усърдно Варна като хубав град с хубави хора, които напоително могат да опреснят опит на тема „ноу хау в контрабандните канали”.

Да не би Хасково да е по-напред с „политическия терор” от морската столица? Нали точно тук живее фараонът – варненски кмет, обявен за такъв от Янето на Трактора и то тогава, когато Петров беше голямата работа в ДАНС. Нали точно тук вестникът на Трактора изгърмя зловещото ехо с менте – бащинството на кмета Кирил Йорданов, който пък внезапно реши да не съди трактористите. Ах, кой ли гепи за топките Кирил Йорданов?

Добре ще бъде Петров да акостира на варненска територия, на паркинга „Мусала” пред любимия си хотел.

Хубаво е да чуем тук за политическия терор и да видим участниците – бизнесмени в дискусията на Съюза за стопанска инициатива.

Дънката ще липсва, разбира се. А ТИМ просто ще наблюдават хладнокръвно. Пинизите на Трактора няма как да ги изненадат. Душана Здравкова може и да разлее по чаша шампанско, докато масоните се чудят как да легитимират тракторист на пясъка на плажа.

А и „моделът Варна” също чака Трактора.

С цветя и рози.

С мирис на горчиви бадеми.

Afera.bg

«