« Върни се назад Публикувано на 11.03.2011 / 23:01

Трактора с флирт на осмокласник към Слави

 

 

Слави обаче не е вчерашен, коментират вещи анализатори, и не се давал лесно на ухажването на Алексей Петров, което наподобявало несмаслен флирт на осмокласник.

Истината е, че Трактора може да си плати лукса, но Слави е институция, която може да пропусне някой лев, ако това ще прецака имиджа му, твърдят запознати със събитията.

Иначе от „екипа” на Петров се хвалят наляво и надясно как можели всеки момент да уредят и прокарат позиция, или участие на пълководеца им от ул. „Арарат” 8 в „Шоуто на Слави”.

Според нашите източници засега надиграването е на ниво Дайчово хоро, а и никак не било случайна ярко заявената позиция на Слави и шоуто му по отношение на Миглена Кунева.

Къртиците ни от щаб-квартирата на Трактора доверяват и че цялото упражнение на Алексей Петров с преиграването му по отношение на политическата му кариера и президентските му напъни, е просто димна завеса във връзка с предстоящото дело „октопод”. С думи прости – политиката като един ловък теляк трябва да изчисти кожата на Петров.

Алексей Петров иначе демонстрира усет да се отърква около фигури, които иска да използва за да му държат сапуна.

Предстои да видим как ще приключат набезите към Слави и шоуто му.

Afera.bg

«