« Върни се назад Публикувано на 19.04.2011 / 15:26

Трактора лобира в Пловдив за Меглена Кунева, Милен Велчев: Плащаме луди пари за нея от октомври!

 

 

Виртуозен политически буламач забърка Алексей Петров – Трактора тези дни. Алексей Петров, обявен за „октопода” на държавата, очевидно играе в строфа от стихотворение на Франсоа Вийон: „Навсякъде желан и неприет съм аз…”.

Източници на afera.bg, базирани около Трактора, информираха, че в Пловдив Алексей Петров е провел среща с хора на Стефан Софиянски като целта му е била да лобира и да убеди Софиянските люде да застанат зад кандидатурата на Меглена Кунева за президент. По времето, в което Трактора е в Пловдив, там е и Яне Янев.

В същото време в НДСВ тече грандиозен скандал, разкри afera.bg от своите къртици там. Меглена Кунева, както е известно вече обяви, че ако се кандидатира няма да го направи от името на една партия, което е вбесило Милен Велчев и на Кунева са дадени два дни за да реши ще бъде ли кандидатура на НДСВ, или не.

„Плащаме луди пари от октомври, сега да си ги плаща сама!”, процедил бясно Милен Велчев.

От трета страна шефът на щаба на СДС Борис Марков, заедно с Илия Лазаров, известен от президентската администрация на Петър Стоянов, и Румен Христов / кандидат за шеф на СДС срещу Мартин Димитров, минаващ за подводница на Доган/ са поискали среща с Алексей Петров – Трактора като са го молили да подкрепи кандидатурата на Надежда Нейнски за президент. Трактора обаче византийски ги врътнал и хукнал при хората на Софиянски за да лобира за Меглена Кунева.

Очевидната интригантска роля на Алексей Петров, който иначе всички политически партии официално клеймят като бандит, а зад кулисите му се усукват, е видна.

Очакваме с трепет как ще се набута и при Костов. За Бойко Борисов никога не сме имали съмнение – всъщност всички ходове на Трактора до този момент са в Бойкова полза.

Пропуснал е само едно – да преброи файтоните с избиратели на тези, с които прави завера.

Afera.bg

«