« Върни се назад Публикувано на 09.06.2011 / 16:53

Трактора и Любо Пъпката правят общ вестник. Петров пак се крие зад Недялков

 

 

Негови издатели ще са Любомир Павлов и Огнян Донев, собственици на “Труд”, “24 часа”, “168 часа”. Те обаче ще имат нов партньор – Недялко Недялков, бивш издател на в. “Уикенд”, пише още сайта.

Както е известно Недялков стои зад гърба на Патрашкова във в. Галерия, който пък е под опеката на Алексей Петров.

“Откъде знаете?”, беше първата реакция на Недялко Недялков пред “Всеки ден”. След като му обяснихме, че журналистите говорят за това, той заяви: “Понеже аз наистина ще правя такова нещо, но не го правя сам, имам и партньори. Ще е добре да обсъдя първо с тях дали е дошъл ред да дадем някакво изявление”. Недялков помоли да му звъннем след седмица, за да даде повече информация, пише още сайта http://www.vsekiden.com/96013

Вероятно не без връзка с новото бизнес начинание на Любомир Павлов и Недялко Недялков е и фактът, че „Галерия“ и „Ретро“ се местят в печатницата на ВАЦ-овете.Потърсихме за коментар и Любомир Павлов, известен като Пъпката. “Нито потвърждавам, нито отричам”, отговори той на въпроса започва ли нов вестник. “Но че вестник с Алексей Петров няма да правим, това ви казвам (смее се). Вървят всякакви слухове. А и не знам Алексей да се занимава с журналистика. Ние инвестиции и пари си имаме”, каза още Павлов. Той обясни, че вестниците “Галерия” и “Ретро” са се преместили в печатницата на ВАЦ, защото е най-модерната печатница. “Това е бизнес”, допълни Павлов. Изявленията на Любо Пъпката по отношение на Алексей Петров са толкова смешни и глуповати, че ги оставяме без коментар. А и пъпката е стара преплетка на Трактора чрез Никола Филчев.Междувременно никак не било случайно и изместването на в. Торнадо да излиза в същия ден, който го прави в. „Галерия” – четвъртък, твърдят източници. Друга преплетка, която се готви, носи мълвата е, скоро ще лъснат финансови обвързаности между „Торнадо” и „Галерия”.

Afera.bg

«