« Върни се назад Публикувано на 23.04.2011 / 13:23

Трактора и Генерала си заформиха пиар с яйца за Великден

 

 

Костюмиран, но без връзка и с дежурната си загадъчна усмивчица, Петров се сля с народа. Уви, не дръпна поне една пламенна реч за свалянето на лихвите – с пазарната намеса на премиера, пардон и прочие, разбира се! Кой смее сега да се рови за помашки произход на „фактора Петров”? Като пръв християнин Петров се погрижи домочадието му да се порадва на писани яйца за Великден.

Имаме предложение – Петров да покани Борисов за Великден, за да не е сам премиерът на светлия християнски празник. (Съвпадението с „ЧРД” на 23 е още един повод…) Или поне да отиде да се черкува в Банкя. После може да оформят една пиар-битка с яйца – пък каквото покаже „борецът”. Иначе ще излезе, че Петров се заяжда – Борисов е сам и му даряват яйца, а най-добрият каратист в историята на СОБТ си ги купува сам и сбира близките си за Възкресение Христово. Кой е по-голям пич сега?!

Така в шегички и закачки преминава епичната сапунка между двамата култови герои на „прехода”. Не че Петров не можеше да проводи благоверната си да напазарува от Женския пазар. Или да привика Янето с торбето? Кой ли „тракторист” щеше да му откаже доставка франко „Арарат”? Комшията-професор можеше да уреди като приносител някоя кръшна студентка – само до вратата, не по-навътре, по обясними причини.

Двамата херои явно не могат да се наситят да си ги мерят. Но защо ли пропуснаха масовите помашки сюнети? Декорът за премерването щеше да е дори по-подходящ от пиар-битката с яйцата за Великден. И все пак се питаме – Петров дали се е охарчил и за две яйца за премиера?

 

www.bgsniper.com

 

 

«