« Върни се назад Публикувано на 13.03.2011 / 22:23

Трактора забранил на „екипа” си да контактуват с Томова

 

 

Информации, които бяха публикувани в afera.bg, изтекли от щаба на Петров и касаещи фундаменталните му врътки и интриги, го принудили съвсем да изтрещи и да затегне дисциплината. Трактора бил изключително изнервен откъде afera.bg му диша във врата.

На подчинените било забранено да контактуват с Веселина Томова. Някои, които все пак си позволявали да го правят, не за да издават информация, а за да си говорят за птичките, го правели през телефон на трети човек, защото треперели, че телефоните им са контролирани от работодателя им.

Afera.bg праща мил пардон на Алексей Петров и го съветва да се съсредоточи в това колко хора изгоряха покрай него, колко потопи и за колко не му мръдна дори скулата на лицето.

Що се отнася до afera.bg – нашата работа е да сграбчваме информацията като питбул, уважаеми, докторе на науките Петров. А и с прикрието сме напред с материала.

За нас е чест да сме забранени от бъдещия президент на България. Надяваме се като вземе властта нашата съдба да не бъде последвана от останалите медии в страната.

Иначе е истинско удоволствие да пробиваш спец по прикритие.

Afera.bg

«