« Върни се назад Публикувано на 06.11.2023 / 7:44

ТРАГЕДИЯТА, НАРЕЧЕНА ВАРНА! ГЛЕДАЙТЕ ЖАЛКИТЕ ЧИСЛА, НЕ ПРОЦЕНТИТЕ! ОТ 281 000 ИЗБИРАТЕЛИ, 45 000 ИЗБРАХА ПП/ДБ ЗА КМЕТ! ОТ ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА ВАРНА МИНАВА НА ТРЕВА! ОСИГУРИХА ГО „ЛОШИЯ“ КОРПОРАТИВЕН ВОТ НА ПРЕОРИЕНТИРАЛИТЕ СЕ БИЗНЕСМЕНИ В НОВАТА ДАЛАВЕРА, ГУЦАНЧЕТАТА, ПОДЗЕМНИ ШМЕКЕРИ И КОЦЕТАТА. ВСЯКА ВАРНА СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМЕКЯРИТЕ!

Трагедията, наречена Варна!

За пореден път.

281 000 избиратели с право на глас.

На балотаж за кмет на Варна ПП/ДБ Благомир Коцев получава 53,06%, ама как звучи, а? Мамата си трака и голеееми проценти!

Жестоката истина обаче е абсолютно различна!

ПП/ДБ Благомир Коцев печели с жалките 45 395 гласа от 281 000 избиратели!

„Варненци доказаха, че има демокрация!“, пелтечи Благомир Коцев след финала. Първото нещо, което щял да направи е да открие приемен ден, „така че да видя варненци“, тъй рече Коцев.

„Демокрацията“ на Напушеното е безпощадна – баси и „демокрацията“! – от 281 000 гласа избран с 45 000 гласа, което означава в прав текст, че е напълно НЕЛЕГИТИМЕН.

Апропо, махаме и 4 639 гласа, които са си направили труда да отидат до урните, за да отбележат „не подкрепям никого“.

Сега да видим благодарение на кои Варна от Горе на черешата минава на … трева! Напушен с трева, демек.

Първо, от общо брой гласоподаватели във Варна 281 000 над смешните гласове от първи тур на ПП/ДБ Благомир Коцев 22 893 до 45 000 гласа на втори тур „надградиха“:

Първо, „лошите“ бизнесмени, определени като „лоши“ такива точно от ПП/ДБ – новосъздадената масонска партийка „Алтернатива на гражданите“, в която влизат ТИМ, Красимир Узунов, местните провинциални масони, и де когото се сетите от онези които Даниел Лорер, менторът на Благомир Коцев, щеше да „освобождава Варна“, защото години наред оплетени с ГЕРБ и Иван Портних щавиха морската столица.

Впрочем, редно е да се каже истината, че няколко месеца преди местните избори, внезапно същите тия корпоративни бизнесмени възроптаха срещу Портних, докато 10 години рамо до рамо с него правиха пачки, проекти, строяха без проблеми където им скимне и изобщо разхождаха се по главите на варненци както си искаха. И си пълнеха джобовете, разбира се.

Ако си мислите, че бизнесмените изоставиха ГЕРБ Портних заради Варна, защото са честни и морални, значи не сте от Варна! Всичко във Варна е кинти, това е положението. А „корпоративниците“ ни са стари хиени, които ги интересуват само парите, които си мислят, че ще занесат и на небето, понеже са „акъл море, глава шамандура“.

И сега Лорер, който искаше да премахва Алея Първа, а ТИМ скърцаха със зъби как да го сготвят, и ПП/ДБ, които пищяха, ревяха и плюха по „лошите“ бизнесмени ще играят ПАК ПО ТЯХНАТА СВИРКА, ЗАЩОТО ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ ОБЕЩА ВСИЧКО НА „ЛОШИТЕ“ ЛАПАЧИ, САМО И САМО ДА ГО НАПРАВЯТ КМЕТ.

Каквото поискат оттук нататък „лошите“ бизнесмени, ще го имат, а ако Коцев реши да ги врътне, татко му Рубин Коцев, който е майстор да мами ще му припомни какво го чака синчето му.

И те го направиха кмет. Защото, ако питате АФЕРА, ПП/ДБ Благомир Коцев им е даже по-удобен от Портних, защото е аланкат, ментално аланкат е момчето, и е много по-лесен за мачкане. И НАКУПВАНЕ!

Второ, гуцанчетата от БСП, които играха за ПП/ДБ с жалките си гласчета от първи тур, ама все пак гласчета. Гуцанов, който не може да живее без да е на софрата на всяка далавера, която се пръкне във Варна, и който години наред беше биз бизе с ГЕРБ Портних във Варна, този път изви ръцете на „льольовците“ коцевци и се нареди пак на бъдещата ясла.

Гуцанов, който уби БСП във Варна, заради отвратителния си алчен нрав, тоя път ще дялка кинти не с Портних, както досега, а с напушеното ПП/ДБ Коцев.

Трето, коцетата наляха „тих“ вот на ПП/ДБ. Коцето УЖ се правеше на независим и УЖ не подкрепяше никого на балотажа, но РЕАЛНО и във Варна, както и в София, наля на ПП/ДБ и се прояви като истински евроатлантик, нареден в редичката на громящите Путин.

Коцето, който е зависим от един бос от една трибуквена групировка от една страна и той го логистира както му е реда, и от друга страна на бате ви Боко, добре закуси. Ако ме разбирате какво точно искам да ви кажа.

Четвърто, ъндърграунд измамниците. Много е смешно, когато видиш ПП/ДБ аджамии да стоят на една маса със стари варненски измамници от бившата СИК, които не си мърдат задниците никога без да им е наплатено. И как аджамиите от ПП/ДБ, благодарят на старите ъндърграунд измамници за „помощта“. И срещу „помощта“ редят кинти.

Смешниците от ПП/ДБ обаче не знаят какво е варненски тарикати да те връткат. А на ПП/ДБ Благомир Коцев тепърва му предстои яко връткане. Ще му спукат г*за, както се казва по варненски.

Пето, „бившите“ „касички“ на Добрин Митев, които Варна помни като сатрапи на Иван Костов, както и бивши „кръстници“, които крадоха със задниците покрай Кирил Йорданов – все отбор „юнаци“ неморалници, отвратителни при това.

Всъщност, варненци НЯМАХА НИКАКЪВ ИЗБОР.

И ЗАТОВА 240 000 ВАРНЕНЦИ НЕ ИЗЛЯЗОХА ДА ГЛАСУВАТ. ПОВТАРЯМЕ – ДВЕСТА И ЧЕТИРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ!!!

АКО ИМАХМЕ ИСТИНСКА ДЪРЖАВА – ПОДОБЕН ИЗБОР, КОЙТО ВИЖДАМЕ /И НЕ САМО ВЪВ ВАРНА/, ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН НЕЗАБАВНО ЗА НЕЛИГИТИМЕН!

И никаква апатия, никакъв мързел, никаква неинтелигентност, както тъпанарски „анализираха“ в тв студиата, са причините за това негласуване.

Истинската причина е, че ПАРИТЕ ПРАВЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЕКТИ, А ЗАД ГОЛЕМИТЕ ПАРИ СТОЯТ ИЗМАМНИЦИ, КОИТО РЕДЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ФИГУРИ СПОРЕД ДЪЛЖИНАТА НА ПИШКИТЕ СИ. КОЛКОТО ПО-КЪСА Е ЕДНА ПИШКА С ПАРИ, ТОЛКОВА ПО-НЕФЕЛЕН КАНДИДАТ ИЗДИГА. ЗА ДА Е В СИНХРОН С КОМПЛЕКСИТЕ МУ, КОИТО НЕФЕЛНИЯТ КАНДИДАТ ТРЯБВА ДА ОБСЛУЖВА.

НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ВАРНА. ВСИЧКИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВИ КИНТИ ПОКРАЙ ОБЩИНАТА ЩЕ ДЯЛКАТ.

И не последно място! Ако имаше прокуратура – и двамата кандидати за кмет на Варна щяха да са в арестите.

Новоизлюпеното напушено кметче, което е с досъдебно производство за злоупотреби с власт, щеше вече да търка ареста.

Само че няма да стане. Защото във Варна /а и не само във Варна!/ ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА Е НА ПАЧКА ТОЧНО ПРИ ОНЕЗИ, които досега щавеха Варна покрай ГЕРБ Портних, а сега същите ще щавят покрай ПП/ДБ Благомир Коцев.

Купища прокурори и съдии СА НА ПАЧКА ВЪВ ВАРНА точно от онези, които ПЛАТИХА за да стане ПП/ДБ Благомир Коцев кмет, както години наред досега плащаха Портних да става кмет.

Всяка Варна си заслужава измекярите.

Веселина Томова

«