« Върни се назад Публикувано на 07.07.2023 / 13:32

ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА И УМОПОМРАЧИТЕЛНА. ДОЦЕНТ БОЙКО БОРИСОВ И ДОЦЕНТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ МИСЛЯ, ЧЕ БИЯТ СЛАМЕНИЯ АКАДЕМИК ДЕНКОВ ВСЕКИ ДЕН, ЗА ДА НЕ ЗАБРАВЯ КОЙ КАРА ВЛАКА

Сламеният Денков декларира тържествено, че първо е станал „академик“ в Европейската академия на науките и много се радвал, че са го признали за „академик“ и в БАН. Въпросната „Европейска академия на науките и изкуствата“ е нещо като фондация с гръмко, но забавно име. Много прилича на  едно подобно академично квазимодо, което се намира в Санкт Петербург и раздава срещу прилична сума пари генералски пагони „със сертификат“, на наши полуграмотни и неграмотни „експерти по сигурност“, които в България са завършили много трудно средно образование.

Някои нямат и такова, но понеже бай им Тошо ги закичил с офицерски пагони, без да са завършили военни академии и с три думи в речника, само заради вярност към партията-майка. Нашите мисирки пък се обръщат към тях с: „Господин Генерал!“. Без да си дават сметка, че тоя срещу тях е фалшив отвсякъде. Жалко, че не мога да ви напиша имената им, за да не умрете от смях като се сетите как изглеждат тия малоумни тапири.

Да не говорим и за това, че нашето Министерство на отбраната ги вписва като „генерали от запаса“ с правно основание – напълно фалшиво удостоверение.

Трагедията е пълна и умопомрачителна.

Та същата карикатура е и академика! Сламен човек.

Според мен, доцент Бойко Борисов и доцент Алексей Петров /не вярвате, но са такива/, могат да бият по всякакви научни знания и умения академик Денков. Дори си мисля, че го бият всеки ден, за да не забравя кой кара влака.

Доцент Борисов и компания доценти са открили много отдавна физикохимичната зависимост, че на прост човек се набива х@й. И го набиват на всеки по-прост от тях, който не е откраднал поне 5 милиарда от държавната хазна.

С други думи, паднете ли в ръцете на доцентите, дупе да ви е яко! Доцент Манаф Сарай също чака и обича дупета, хич не го интересува дали е политическо, магистратско или академично.

Имаш ли дупе, даваш! Няма бягане.

Николай Марков

«