Публикувано на 23.06.2022 / 11:13

ТО РЕВ, ТО СЪЛЗИ И СОПОЛИ, ПЕДАЛ ДО ПЕДАЛА! РАДЕВ, РАЗТУРЯЙ КАТУНА, ЧЕ НА ТОЯ НАШМЪРКАН ФОН ПЕЕВСКИ ИЗГЛЕЖДА КАТО КОЛОС!

Такова посиране чак и при Боко не е имало.

ЦРУ-истките така наречени „български телевизии“, от които денононощно научаваме кой работи в „Дневник“ и „Капитал“, показвайки ни всите десносектанти де що се преброят, бълват то рев, то сълзи и сополи, как, о, Боже, свалили от власт най-прекрасното правителството, ах, „младите харвардски хора“, ох, Пеевски „се завръщал“.

Абе, михлюзи, Пеевски никога не си е отивал, за да се завръща. Анадънмо?!

В интерес на истината, еваларката на Пеевски, появи се някъде за няколко минути и хоп-троп възпалява цялата десносектантска маса, която се вкопчва истерично в мантрата „Пеевски“, за да си оправдае некадърността и тоталната нефелност, които години наред комплексарски иска да ни представи като „професионална експертиза“.

ДЖУРналята мисирки са в полюция. С небивала хипер активност, надминаваща подгъзуването и по времето на Боко, обслужват нахиления Простото Киро, който се хили нашмъркано като пача, все едно не е паднал от власт, а е спечелил 99,9 % от българското население. Население, което като го види иначе снизходително му вика „идиотче“.

Митрофанова, Путин, който пие кръв от еленови рога, Пеевски – на всичките „умни и красиви“ ристьовци и простокировци те са им виновни, а за телевизиите няма други гледни точки, освен на десносектантските русофобски ястреби, които колкото повече избори минават, толкова по-малко стават. Но пък разчитат на американците да поникват винаги там, където не ги сеят.

А спрете се, бе! Повръща му се на човек вече, наблюдавайки тоя мелодраматичен идиотски водевил.

Аман от идиоти! Инфилтрирани във властта „по американски“ и слава Богу, свалени от власт от вчера.

Като гледаш тая нашмъркана, безпомощна десносектантска група с прибавка – комунягите на Корнела, на тоя фон Пеевски е истински колос, Карадайъ е философ, а на Митрофанова направо паметник трябва да вдигнем в знак на признателност, за Слави да не говорим – той е  гуру парекселанс.

Радев, спри да се ослушваш, и разтуряй катуна. И без това на теб и на Херо Мустафа дължим тая катастрофа с тия несмаслени типове, докарани като от Помощно училище, и тоя път си опичай акъла, защото след трите ти издънвания досега – първо /Герджиков/, второ – /двете ти служебни правителства/, трето – /легитимиране на ПП и Простото Киро и компания, и набутването им да управляват/, четвърто вече ще е истинска диагноза.

И след него – да идва наистина Пеевски министър председател, да идва и Путин, който дотогава ще е изпил всичката кръв от всичките еленови рога, и да се свършва тая мъка!

Веселина Томова

Коментари 99 за
“ТО РЕВ, ТО СЪЛЗИ И СОПОЛИ, ПЕДАЛ ДО ПЕДАЛА! РАДЕВ, РАЗТУРЯЙ КАТУНА, ЧЕ НА ТОЯ НАШМЪРКАН ФОН ПЕЕВСКИ ИЗГЛЕЖДА КАТО КОЛОС!”

  1. А ето го бе откаченият катил пак тук . Абе ненормалник ти не ходиш ли на работа че киснеш по цял ден ? Пак си изпълзял от дупката надрусан Марш обратно във дупката че ще повикам санитарите от лудницата да те приберат .

 1. От т.н. български партии само „БСП-Курнела Нинова“ засега е против макронския пасквил, поне на думи, а за ИТН на Слави Т., не знам дали е българска партия.
  ДПС е протурска партия, регистрирана с нарушение на закона. Това го знае и В. Сидеров.Там всичко е позволено под широката усмивка на широкоскроения Илхан, който в мечтите си се вижда като председател на ЕОС (Европейско-османски съюз).
  Другите партии и са партии от смукачи, ибрикчии и подибрикчии, и заради това са готови на всичко, включително и на продажба на собствените си з@дници.
  Само ВМРО се държи както подобава, въпреки, че Каракачана има грях за договора от 2017 г.

 2. Встрани от темата:
  Френският адвокат и политик Реджис де Кастелино:
  „Още едно постижение на [френския президент Еманюел] Макрон. Две френски самоходни оръдия CAESAR бяха заловени невредими от руснаците. В момента те се намират в завода „Уралвагонзавод“ за проучване чрез обратен инженеринг. Благодаря, Макрон. Ние плащаме за това“.

 3. Борисов призова да се спре с квалификацийте и обидите ,но ОФ-то не спира и не спира…
  Какъв е извода ?

  Венсеремос.

  1. Извода е, че мутрата ще прави правителство със Хуйвардски мошеник. А Курвела ще им чеше топките.

   1. Само да допълня нещо, колега. Да, Курнела наистина ще им чеше топките, но само с език, за да не си цапа ръчичките.

  2. Аха ти се водиш по акъла на Борисов предателят . И друго пак те питам кажи нещо за комунистическото минало на мама и татко ,които бяха най верните членове на БКП .защо бягаш като дявола от тамян бе другарю Венесеремос .Видя ли се сега че си същият хамелеон кат аркадаша ти Борисов . От утре пак ще те питам ако те видя тук за комунистическото минало на твоите създатели ,докато неми отговориш на въпроса .И друг въпрос ще ти задам сега за да ти чуя мнението .какво ти е мнението за военната операция на русия във Украйна ? Чакам отговор .

 4. Само чуйте този ВЕЛИК БЪЛГАРИН,този ДУХОВНО ПРОСВЕТЕН ЧОВЕК,ТОЗИ БУДИТЕЛ БЪЛГАРСКИ,когото българите трябва да носим на ръце,този щироко просветен човек,уникален,как стигнахме до там бе хора,някои от нас за харесват или да са гласували за този природно ощетен идиот,идиот та дебил кирил петков,ами то се видя в началото,че е дебил,този случайник който не говори добре български,макар че когато е заминал за Канада е бил на 16 год…..и сравнително малко е пребивавал там,та този уникален щарлатанин бърка родовете,преди една седмица ви постнах видео,където момчето му провери английския,говори твърде насечено и английски,а то(английския език)е плавен…….аз недоумявам как има хора които да предпочитат този уникален лъжец,нещастник,осъзнат мошеник кирил петков,пред един от НАЙ-УМНИТЕ,НАЙ-ДОБРЕ ИЗРАЗЯВАЩ СЕ БЪЛГАРИН,ДУХОВНО ИЗВИСЕН-пиша за ПОЛК.НИКОЛАЙ МАРКОВ!!!
  Срам и позор за българите,които игнорират и не се вслушват в това което ни казва Полк.НИКОЛАЙ МАРКОВ!!!

 5. Знаете ли колко много повърхностни и зомбирани млади българи наистина вярват, че правителството на Кирил Петков е сринато от „мафията“, защото е засегнало нейните интереси? Не можех да си представя, че някой може до такава степен да бъде заблуден в представите и преценките си. Но лично се срещнах с такива мои познати. И се ужасих. Хиляди пъти бих предпочела да бяха платени клакьори на канадския измамник. Но, за жалост, това са млади хора, които не разсъждават с главите си, не правят разлика между Добро и Зло – хора лековерни, глупави и невежи, въпреки че са завършили „престижни университети“. Това са бройлерите и полуроботите на поколението, отгледано от глобалистите – отродени, бездушни, безпомощни и обречени.

  Та тоя хора вярват, че канадският имбецил е станал жертва на битката си срещу „мафията и задкулисието“. Недоносчето на бай Петко проглуши ушите ни, че идва като месия в името на „нулевата толерантност срещу корупцията“ – отвратително и плоско американско клише за заблуда на дебили. Той плещеше непрекъснато за битка с „мафията“ и „задкулисието“,без нито веднъж да назове поне едно име на мафиот и задкулисник. В кривата уста на професионалния измамник Киро тази празна формула от самото начало показваше, че никаква борба с мафията няма да се състои. Напротив, мафиотите бяха причислени от него към двата процента „успешни българи“ още при самото му идване на власт. За корупция и за „Капитан Андреево“ кировата сган се сети едва когато разбра, че се срива в небитието. Тогава тя се хвана като удавник за крехката сламка на „антикорупционната“ чисто словесна еквилибристика. Ако бяха пожелали да борят мафията и корупцията, Киро, Рашков, Асен и Лорер нямаше да организират фарсовия арест на Боко и компания, с който реабилитираха ГЕРБ и го бетонираха в политиката. Защо кировци постъпиха така нелепо – от щуротия? В щуротията им не се съмнявам, но тоя фарс те разиграва по сценарий и под строгата диктовка на Козяк.

  Уви, мнозина млади български бройлери не проумяват тая елементарна манипулация. Те не схващат, че Киро, Асен, Лорер и сие, Боко Банкянски, Корнелия и Христо Иванов, Прокопиев и Пеевски са просто едни от главите на многоглавата хидра, оплела и поглъщаща България. А туловището под повърхността, което движи тия глави, е едно и също. Наричаме го евроатлантическо, наричаме го американско, но това са само евфемизми, с които обозначаваме античовешкия банкстерски глобализъм.

  И ми е мъчно и страшно – и ми е страшно мъчно, че в България съществуват млади зомбита, слепи и глухи за тая толкова семпла истина. Тия млади слепци се събират и крещят ведно с платените агитки в подкрепа на херовия пеленак Киро, на „демократичния и диалогичен“ Никола Минчев, който отбеляза свой уникален мракобесен принос в световния парламентаризъм, монтирайки железните огради в НС, на афериста-джендър Асен, на Лена Общата и на обществения баджанак Миро. В тия продажни плебеи, които открито превърнаха НС в сергия на най-гнусна търговия, а властта в най-долен хотелски бордей, някои представители на българската младеж видяха своята гражданска кауза. И аплодират Киро и отеца му на площада. Тая гледка внушава погнуса, но най-вече безутешна печал.

  Не бива да има никакво съмнение, че в момента протича опит за „майдан“. И някои лековерници улесняват това външно посегателство върху нашата държава – със своята глупост. А както знаем, глупостта е донесла повече беди от лошотията. Глупостта не е извинение. Но глупостта на младите е страховито обвинение срещу по-възрастните поколения.

  На външните врагове на Отечеството не му трябват българи – ни млади, ни стари. Трябва им само нашата територия, нашата хубава земя. Позорно е да я харижем – поради глупост или апатия. Българино, отвори очи, виж участта на Малорусия!

  1. Г-жо Върбанова,точно тези млади българи,за които пишете в началото на текста си,са духовни инвалиди,и от там следва слепотата им,вчера една умна софиянка РАДКА(((моите уважения към нея макар и виртуарно))),добави отговор към мой коментар за тези псевдософиянци които подкрепят духовно ощетения инвалид,инвалид с мозъчно увреждане кирил петков,ще си позволя да добавя,статията и отдолу прочетете коментара на Радка,тя казва кратко и ясно,кои са тези“софиянци“!
   https://afera.bg/%d0%b2%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%82%d1%80%d1%8f%d0%b1%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b8/

   1. Благодаря, Ренета, прочетох Вашия коментар и отговора на Радка. Абсолютно права сте, разбира се, без квалификацията за Бойко Борисов – но е ясно защо сте се изразили така. Това е съзнателната манипулация на глобалистите, които превзеха България – те сменят колониалните правителства с все по-дебилни и продажни. С тая низходяща градация следите от престъпленията се замитат и преждеуправлявалият тулуп изглежда за предпочитане пред дебила, който заема мястото му. Колкото до отговора на Радка, той е справедлив, но засяга само младите (нови) софиянци, служители в офиси на чужди компании, които могат да минат в категорията на „принудените и платените“. За жалост, има и такива, които по собствена воля крещят на площада за Киро – защото го смятат за антипод на Боко Банкянски. И за „жертва на мафията“. Точно тая уловка на измамниците от ПП трябва добре да бъде обяснена на хората. Киро и Боко са две лица на един и същи медал. Вижте ги колко всъщност са единни по всички най-важни точки – пЛандемия, Македония, евро, русофобия. ГЕРБ и ДПС свалиха Киро, не защото е честен „антимафиот“ – това е борба между два-три клана грабители, търгаши и държавни изменници. За ГЕРБ и ДПС целта е изпълнена с падането на Киро. Но за България битката едва сега започва – срещу цялата сган.

  2. На почЕтените млади / умни / красиви манифестиращо-протестиращи много бързо ще им се разведрят акълите ако бъдат „настанени“ без право на напускане само за 30 летни дни в което и да било село на Северозападна България, където водопроводната система е на възраст минимум 60 години, с дни и седмици от чешмата не тече вода, а централна канализационна система вероятно има само на улицата на кметството и читалището.
   По избор, сценария може да бъде заменен със зимни 30 дни,, при замръзнали и спукани тръби, многочасови спирания на тока и прекрасната фитнес-възможност да вземеш лопатата и сам да разринеш няколко десетки метра пъртина.

   It is refreshing for your mind!

  3. Както винаги точен и правдив коментар си написала днес Милена .А аз от днес нататък ще наричам тези измекяри дето ни съсипаха родината ,политически хамелеони .Станали от върли комунисти ,върли анти комунисти ,демократи либерали и глобалисти ,монархисти и фашисти .Много са ,кресливи са и най вече неграмотни зомбита .

 6. Обаче забелязваме тревожна тенденция.
  Коалицията се самовзриви отвътре – напусна един от партньорите.

  Започнаха да пазаруват „независими свободни“ депутати, такива депутати „свободни и независими“ няма,

  но Кирил не знае, защото тези същите депутати са избирани като име в ПАРТИЙНИ избирателни листи, а по красота и ум, и в „независима“ листа.

  Същите ПАРТИЙНИ депутати имат и вездесъщите Киро и Асен – как ще реагират, ако се отцепят някои от техните депутати, ъм?

  Киро и Асен ще ги потупат по рамото и ще кажат: „Браво ти си свободен смел и независим – даваме ти да напуснеш нашата парламентарна група!“
  Дали така ще кажат?
  ==========================

  Но друга е тендендецията – самовзиривилите се и самосвалилите се – веднага започнаха да обвиняват ГЕРБ и Борисов, който им бил свалил правителството.

  И опасността е, че има вероятност да извиват ръцете на Борисов, и вместо полезни за български народ, за българската държави и за националната сигурност, предложения и идеи – ДА СЕ НАЛОЖАТ идеи в ущърб на всички нас.

  Защо „съюзниците“ не ни оставят на мира, да си решаваме съдбата като „суверенна“ държава, защото ние НЕ СЕ бъркаме в решенията на техните народи и държави.

  Какво им става с уважението на тези „водещи съюзници“?!

 7. ДИКТАТОРЧЕТО си ПОКАЗА зъбките!!!
  „Аз харесвам френското предложение, конституцията ще се промени, дискриминацията и словото на омразата ще се регулират и въпреки всичко, когато дадоха своята дума, че само парламента ще даде отговора на този въпрос, ще си спазя думата. Независимо какво ще се случи днес“. Това заяви пред журналисти премиерът Кирил Петков.

  1. И Боко го харесва предложението , и Карадайъ също.

 8. Само една фраза отсъства в коментара, а именно „да идва мутрата и шайката Му“…

 9. Айде малко да вдигна настроението – „Сей троеморецо, сега му е времето!“. Хубавата част предполага, че тиквоний ще му се нас…, наторява нивата с всички сили, за сметка на ма’тряла разбира се.
  Айде да идва новото шефче, пък да видим местното про как ще се представи, действително не разбирах навремето за чий са ни менестерства и прочие глезотии, пък все пак уж съм учил Управление/Мениджмънт – ами така де, вземе раята да регира зле, представяте ли си анти-демократичен маттрял, примерно тиквоча го експлоатира и до ден днешен. Само се притеснявам за „Свободната Ръка на Пазаря!“, нито Адам Смит, нито Джон Мейнард Кейнс могат да ме убедят, камо ли тая измет.

  1. Във връзка с номинацията на Кенет Мъртън за посланик на САЩ в Бългерия, Боко Тиквата е вдигнал по тревога двата отряда партийния си спецназ: „Л@пни го и умри“ и „Минеt или смърт“ и сега се провеждат тренировки по суша, (под)вода и във въздуха под ръководството на з.м.с. Деса Дуловска.
   Румчо Триморският също е бил поканен от Боко Тиквата на учебния лагер-сбор на нинджите-минеt4ии, но той бил освободен заради това, че представил документ за завършена свръзвукова подготовка в тази област, т.н лапа го със скорост по-голяма от тази на звука.
   От Сената на САЩ вече са предупредили г-н Мъртън за възможните опасности и приключения го очакват в малката балканска колония.

   1. Пак ми оправяте настроението, все пак не бях запознат с името на Отряд №2, предполагам е секретен, въпреки, че сме запознати с Личният състав.

 10. То маѝ единствения полезен ход на ново назначените (които и да са те) , е немедленно да обявят воѝна на Русия, и да започнат молитви дано да са разбрани правилно…
  Много участници ще са хепи.

 11. Всичко връври по СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ПЛАН. Идва онзи фанатик от Възраждане, възпламенява конфликт с Турция и България се разцепва след кртака военна операция на югоизточната ни съседка. Местното население е подготвено, то така или иначе ще се оплаче, че е под натиска на крайните националисти – фанатици от Възраждане – и тогава Турция ще бъде голямото лекарство за България – България ще загуби достъпа до Черно море, Турция и Русия ще контролират цялото море. Всичко е толкова ясно.

 12. интересно ще е следващото те;пдвижение на хероин мустафа, най-вече на фигурката и рруминчу, дали пък няма да ни матира с другите си фигурки, едната вече се изживява като поне царица или топ, квото каже бай Джон Чорний -Портиера на КОЗЯК, другото е фок оф.

 13. Иво Христов: ДПС се възползва от вакуума от безволието на кабинета по френския план за РСМ Иво Христов, евродепутат във Фейсбук:

  Франция изпраща до българското правителство план за уреждане на спора с РСМакедония (без значение какъв). Нашето правителство дори не изработва позиция по документа, макар това да е от неговата компетенция като адресат на плана. Предпочита да прехвърли проблема в парламента, за да размие отговорността сред 240 депутати и да не бъде пометено от очакваното обществено неодобрение. ДПС, партия, която дори не е част от управляващата коалиция и юридически не може да е адресат на предложението на френското правителство, обявява, че ще го внесе в НС, все едно нямаме правителство. ДПС се възползва от вакуума от безволието на кабинета.

  И кабинетът, и ДПС нехаят за Конституцията и законите.

  България вече не прилича на държава. https://glasove.com/na-fokus/ivo-hristov-dps-se-vazpolzva-ot-vakuuma-ot-bezvolieto-na-kabineta-po-frenskiya-plan-za-rsm

  1. Колега, в ОФ-то още ли вярвате в Дядо Мраз, или Дядо Коледа, според разбиранията? наш иво си гледа собственоту дупи и ни е е*ал майкие на всичките, квото каже гинеколожката на четвъртият райх това, даже баламурниците по гейсьепье му верваха, ама и той е прав – Вервайте ми не е негова концепция. Поне ще сме Свидетели на четвъртата Национална катастрофа, та ако вземе пенция ще разпраяме на внучетата-джендъри.

   1. Според проф. Иво Христов излиза, че ДПС не са чак толкова виновни, щом кабинета на К.Петков е безволев и калпав, представителите на ДПС могат да го н@чукат в нещастния български з@дник.
    ДПС са свещени крави на българската политика.
    С тях трябва винаги да се отнасяме толерантно и почти нежно, защото иначе ще запалят българската черга, която уж им била родна.
    Родна, родна, ама аз и моите приятели не се кланяме на Ердоган , нито пък си търсим прародината, която вече е в друга държава.
    Обратното обаче не е задължително.
    АКо ДПС наръгат някой човек , ножът на 200% ще е дървен и наръгания сам ще е скочил на него.
    Имаше някаква история за един нещастен човек Ахмед Емин, който се беше самоубил в Боянските сараи…не си спомням само колко пъти се беше прострелял, докато се самоубие…ДАНС още пази в тайна документите по случая със самоубийството на Ахмед Емин.
    И после се появяват , ни лук яли, ни лук мирисали и говорят за толерантност, култура и т.н., а са все върли агенти на ДС- Меди Доганов- агент „Сава“, Лютви Местан – агент „Павел“, Осман Октай агент „Огнян“ , Юнал Лютви -агент с два псевдонима- „Мурад“ и „Сидер“ .
    Откъдето да погледнеш ръководството на ДПС, навсякъде агенти на ДС, ама все невинни и много богати.

   2. Колега по принцип не вярвам на никого .Чисто и просто този коментар го сложих тук ,за да видят хората че по отношение на Македония започва голямата игра .ето и днес Народното събрание не можа да събере кворум за вдигане на ветото за Македония .А виж тук и играта на ДПС която е скроена много хитро . И във интерес на Турция и Албания . Аз му казвам голямата игра на лисицата ДПС Велизар Енчев: Заради депутинизацията на България ГЕРБ, ДБ, ДПС И ПП предават България ГЕРБ позорно се обърна срещу себе си и срещу собствените си решения по „македонския въпрос“. Козирувайки на евроатлантическите партньори, Борисов се отрече от три свои акта:

    Първо, подписаният лично от него Договор за приятелство с РМакедония (1 август 2017), който Скопие отказва да изпълнява;

    Второ, Рамковата позиция на неговия кабинет (9 октомври 2019), поставяща конкретни изисквания към Скопие, за да одобрим стартиране на преговори за македонското еврочленство. До момента нито едно от тях не е изпълнено, с изключение на македонска нота до ООН, в която РСМакедония декларира, че името „Северна Македония“ визира само държавата, а не географската област. Трето, единодушно приетата декларация на Народното събрание за РСМакедония (10 октомври 2019), повтаряща рамковата позиция на кабинета.

    ГЕРБ доброволно влезе в ролята на колаборационист заради лоялността си към ЕС, а не към българския народ. И ще си плати на следващите избори. Макар че крупният капитал в ГЕРБ, както и хилядите му лумпенизирани черноработници, не дават пет пари за македонската голгота на поколения българи. Класиците на марксизма са прави – капиталът няма родина! Класическата десница в лицето на ДБ изобщо не изненадва с класическия си колаборационизъм. Партия, която е на дистанционното управление на ЕНП, щатското посолство и западните НПО-та, няма право на мнение нито по вътрешната, нито по външната политика. Нещо повече – неин лидер, без срам и свян, гордо признава, че съгласува с френския посланик действията си кога и как да падне българското вето. При война такова деяние се наказва от трибунал. Всъщност, по какво евроатлантическият македонизмът на Христо Иванов се различава от македонизма на Георги Димитров и директивата на Коминтерна? За ДПС е ясно защо подкрепят френския план – заради албанците в Западна Македония и Албания. И заради интифата от Ердоган мюлюсманите в Албания, СР Македония и Босна и Херцеговина да се интегрират в ЕС, за да помагат за турското еврочленство.

    Защо обаче ПП са готови да влязат в колаборационисткия отбор на ГЕРБ, ДБ и ДПС? Дали защото Кирил Петков е поел ангажименти към Брюксел и Вашингтон, които не може да оттегли? Или защото за канадския гражданин депутинизацията налага легитимиране на македонизма и отказ от историята ни?

    Засега само БСП, Възраждане и останките от ИТН едва удържат македонския фронт от атаките на чужди и свои. Но докога?

   3. И още нещо се сетих сега ,преди няколко години на едно заседание на европейската комисия във Брюксел Борисов се изказа по повод отказа на Испания да признае Косово за независима държава .Борсов каза че Испания трябва да пренебрегне своите интереси ,щото интересите на ЕС били по важни от Испанските . Ето това е нашият хамелеон Бойко Борисов и няма какво да се чудим че ще предаде Българските национални интереси заради ЕС .Предателят си е предател за цял живот ,а това негово изказване тогава може да се намери из интернета ако се потруди човек .

   4. А тя четвъртата национална катастрофа вече е във ход .И само много заблуден човек няма да го разбере това . .

 14. Сингериеца сега ще вкара хора за правителство от Сомалийски свободен университет.

  1. И пощите също!!!
   Досещаме се за наѝ-сериозния ИТ риск за 2022 година.

  2. ссега е модерен Украинският ню-укрейн, илаи както там се нарича, бай д уей дадоха едни пари и спретнаха вътрешно-ведомствена война, ние като прокси на собствена стопанска сметка, т.е. си плащаме сами Майданите – чудя се къв модел, хурка ще ни спретнат. Навремето се радвах на другаря тръмп, убаво ама ни наби хероина на главата, сега кокейн-мастъра ще ни слага Повелителят на Гаитяните, демек колониалната хадминистрация трябва да трепери(еле па ние) къв Бял Госпоодин идва да оправя шианите локални негъри… ще се ядат л*йна, ако останат след процедурите по отопление, пък и вървят като удобрения/торове, демек са дефицитни… Селяните са найс, ама ние в София…
   Важното е всичките коренопреклонно да му лапнт чурката на пне педесет сантиметра от изтривалката на Посолствто, който заслужи ще бъде нае*ан във Фооайето и ще се хвали на останалите… В интерес на истината една умна глав твърдеше, че по-лошо от това да са ти врагове, е да си ти приятели, пък ние сме им в саюза…

 15. С радост установих че, след като простите кировци хванаха самолета за Скопие, сайта Афера се отваря без проблем!

 16. Очаквам всеки момент прес съобщение от брюкселската полиция ,че е задържала буйстващ мъж на 42 год.представящ се за български Премиер … Оставили го без кока кола Лена си лекувала трипера в България и нямало как да бъде с него да му даде! Искал да се вижда с урсула но не му отворила врата нито искала да се вижда с този клептоман от секта.

  1. Спомням си и Борисооф през 2013 г как се Тръскаше като използван Капут с думите-Властта е МОЯ !!!Така са използваните Политически Капути???…Искат пак да ги Нахлузят на Х?Я!!!

 17. Честито българи!
  Комунистите паднаха от власт!
  А освен комунистите, и БСП също падна от власт!

  1. Номенклатурата е Правилното… защото тя се движи от лични нтереси а не от Идеология!!!

 18. След чутото и видяно на Срещата в Солун където пред камерите на Шолц бе представен Премиера на Скопие ката Премиер на С.Македония и Западна България …Всеки Политик говорещ и действащ за Влизането на сърбоманите в Европа е ПРЕДАТЕЛ и като Такъв дава правото на всеки Български Патриот да реагира по всякакъв Начин!!!Защото след Пиринска М-ния идва Ред на Източна Тракия!?!?!?

  1. Грешите, ама много грешите с това за днешните макета като „сърбомани“. Скопският „елит“ е на 90% „албаномани“. Албания, големият щатски любимец на Балканите. Взеха си едно изостанало от пещерите уродче, моделираха си го и превърнаха в най-агресивната държава в региона. После защо оня мафиот а.к.а. премиер Рама се гаври с България и ни обижда публично. Същите като Зеленски. Това са режими, отгледани и насочвани специално да създават хаос, безредици, войни по така любимата щатска рецепта „Управляем хаос“.

 19. Американският президент Джо Байдън се обадил на наш киро и му казал – не плачи, братиньо, а си сложи 4-ти бустер, малко бело и пак при херо за нови указания…

 20. Това вече е краят на света. Да имаш два лева в джоба и да се чудиш хляб ли да си купиш или сапун.

   1. Илиянка кажи сега какво става знаеш какво имам предвид айде че почнаха преди един час да ми сипат заплахи понеже днеска казах разни работи които на някои не им харесаха

 21. Дами и господа, другарки и другари, пригответе се за НОВИТЕ ОНОЖДАЧИ, които загряват край тъчлинията, дървейки своите инструменти за онождане.
  Задал се е Банкянският простак, новият спасител на българската нация, да го еВа с 400!
  Радвай се, народе!
  Идва бай Х*й от Банкя, огладнял и надървен за власт.
  Радев, триморецо, на кой се молиш и за какво?
  Бог да пази България от майцепродавци и грабители!

 22. Не разбирам защо никой не реагира на предателството спрямо нашата история,която се канят да извършват,Герб,Дпс,ДБ,и ПП,като първите три ясно заявиха че са се надупчили на натиска на Вашингтон и тяхните подлоги от Брюксел

  1. Г-н Златев, поздравявам Ви за този изключително правилен въпрос, поставен на място!
   Вие сте човек със съвест и патриот.
   Що се отнася до мълчанието по отношние на някои от изброените от Вас политически субекти, моля, отговорете си сам, предполагайки какъв огромен слугинаж ги обгрижва.
   Здраве и лек ден Ви желая!

   1. Благодаря,но мисля че както аз така и останалите дължим на историята си много по-вече и нека оставим историците да вземат решение.Борисов да попита Николай Овчаров, какво мисли по темата Македония.Или както виждам за него и Доган е по-важно да не обидят комисарите, които изобщо им е все тая дали сме маймуни или шимпанзета със Македонците и Албанците.Как точно Макрон ще изпълни гаранциите за промяна на конституцията като се видя че опозицията свика многохиляден митинг и заплаши със влизане във парламента.България не е бащиния на никой и не може Доган,Х.Иванов и Борисов да търгуват историята и,всичко друго може да се продаде но историята никога.Не виждам никаква реакция от историците ни, които до преди месец казваха че няма допирни точки между нашите и тяхните тези.

 23. Аууу, Ицо коня се пазари вече с френския посланик! Тия от ДСб_е, много сериозно са се цанили за Предатели на националните интереси!! Закони за коне явно няма, а за магарета има ли?!!

 24. Има и един хубав епизод в тая сополива драма – русенския будист си плати 20 милиона данъци на държавата, щото не било редно да бъде министър, а да виси с неплатени задължения. Другите 300 000, с които си купи министърски пост, може и да му ги върнат, не се знае там какъв срок на годност са му обещали.

 25. Кокорчовците да се ваксинират срещу маймунската шарка, че много се онождат със сащ!

 26. Криво да говорим ,право да съдим-дизела отиде на фичката си лелина …….
  Разплакаха ни майките…
  Сега пък те реват …
  Ей тъй на ,я караме ний -от урва на урва и от рев на рев…

  Да,знам че на българина и 12 стотинки да му е нафтата ,както едно време, той пак ше краде !
  Но ,не ми става по-леко от това ,че знам.
  Що ли ?

  Венсеремос.

 27. А един от ПП-та, Искрен най-много съжалява че не дръпнал по-силно за вратовръзка Костадинов.Е, кво ли щеше да стане ако го беше удушил даже?Големи кахъри.

 28. Андрей Фурсов:
  https://pogled.info/svetoven/andrei-fursov-kakav-e-shansat-na-rusiya-osnovniyat-problem-na-svetovniya-elit.143349
  Най-лесният начин информационните потоци да бъдат поставени под контрол е да „се забие“ светът в junk information, т.е. в отпадъчна информация (има американски термин junk food – отпадъчна храна): кой за кого се оженил, кой с кого спи, кой къде отива да почива, кой е бил ограбен от брокери, някаква звезда…Такава информация поглъща абсолютно всичко, докато нивото на образованост рязко спада. Контурите на това ново общество вече се очертават.

  1. Поставянето на информационните потоци под контрол само за България ли се отнася, доноснико?

 29. Великолепен коментар на прецизно наблюдателен човек, а наблюдателността е интелигентност!
  Браво, г-жа Томова!

  Така е, направо прекалиха с „отразяването“ на събитието „онлайн“, разни възрастни дами разказваха, че подкрепят младите, защото „аз ако не подкрепя детето си, кого да подкрепям“.

  Значи цялата фамилия, роднини, чиновници, администратори от София основно (която гони 2 милиона население вече) се изсипа пред НС. Тези роднини не знаят има ли управленска програма кабинета Петков, но отлично знаят – че има тлъсти заплатки на децата им.
  ……………………….

  „Мислят за корема си“, рече Бабикян по повод гражданин протестиращ срещу „промяната“ – от 2 лв./л бензин м.г. на 3.50 лв./л днес!!

  При положение, че рафинерията в България ползва ЕВТИН петрол от Урал, Руска федерация!

  Ми ти за какво мислиш бе, ами Киро и Лена, и Асенчо, и Лорер за какво мислят?
  Целия народ видя – мислят за корема си всички тези „Америка за България“.

  Каква история, какво добросъседство с РСМ, какъв евтин газ с кораби от грижа за бг бизнес и бит, или грижа за пенсионерите.

  Скъса се Асен да вика от трибуната – няма да има пари за пенсионерите, затова ни трябват нови 3 МЛРД.лв. заем, кредит и няма нищо страшно от нови и нови кредити бе, вика Асен.

  Може би изкрещяването му „криза“ се отнася за криза, ама в хазната – ИТН и експерти твърдят, че хазната е остъргана…. а къде и за какво не казват, така рече Тошко Йорданов…

  Ако не гласуват актуализация на бюджета – леле мале какво ли ще лъсне…
  ==============

  Най-грешна е Корнелия, тя горката внася 5-6 пъти вотове на недоверие към ГЕРБ и нито един успешен.
  А ето нея я свалиха с един единствен вот на недоверие!

  Имали сме големи рекордни приходи от ИЗНОС за 6-месечието.
  Износът е от ВПК-то. Ами защо ви е актуализация на бюджета, а БСП-ари, има значи много милиони на разположение за „социално слабите слоеве“!
  Айде холан.

  1. Тъгуващите тъгуват за едни милиарди дето те щяха да ги вземат а други да ги плащат (както обикновено, по навик).

   Ликуващите сега, надявам се, (не даѝ Боже някои тарикати да не яхнат схемата) разбират и очакват „възстановяването“ да значи постепенно съживяваща се (макар и трудно) икономика. Пенсии със заеми не се плащат.
   Маѝ всичко започва от една адекватна законодателност и арестуването на пет автобуса хора, до избистряне на истиината.

 30. Геополитика, най-малките държави трябва да имат представа от геополитиката, иначе загиват.
  И за това са нужни лидери, не политици.
  Политиците работят за себе си чрез партиите, а лидерът повежда хората и работи за държавата

 31. Смъкването от власт на Простото(Дебилно) Киро & Компанията измамници е преди всичко гигантски ПРОВАЛ на американското посолство в София и лично на генерал-губернаторката Херо Мустафа. Това е провал и на Белия дом и лично на дементния дедо Байгън, който миналата година лично посочи с пръст нашето Просто Кире и каза и рече: “ Той е!“.
  Като издигаш на власт откровени идиоти, лъжци, мошеници, измамници и крадци много естествено е накрая да получиш един оглушителен шамар!
  Като залагаш на идиоти и кретени следва провал. И никой тук не ти е виновен, най-малко пък Путин, Митрофанова, Доган, Пеевски или Слави от Учиндол.
  Тук обаче възниква резонния въпрос: какъв ли кретен и слабоумен идиот трябва да си лично ти, за да заложиш и пробуташ такива идиоти като кирчо-кокорчо-лорерите?!

  1. $-интересчиѝския модел на закупуване на души. Работи още от времето на индианските вождове.
   За съпротивляващите се – лост номер 2 – шантонерки и компромати

 32. Вече имам всички основания да си запиша 22-ри Юни в календара като „Митрофанов Ден“

  Пожелавам на всички още хубави бъдещи дни!

 33. Рубли.
  Трябват ми спешно рубли,да платя на едно служебно сомалийско правителство да дойдат и да оправят набързо нещата.
  Не щат нито евра,нито долари мамицата им…

  Др. ОФ-е,навремето в годините след 10 ноември 1989 г., в БКП имаше два враждуващи клана.
  Кажи ми ако обичаш -какво се е променило оттогава,че не мога да се светна ???!!!

  Бай Корлеоне от Четвъртия етаж каза,че когато две мафии се бият,накрая държавата печели ,ама не в България,де !

  Венсеремос.

  1. ОФ има спестявания в рубли още от Коми АССР, когато е работил там като партиен секретар, но са го озовали заради прекалена активност.
   Изпратил в София документ за приемането на местна мечка за член на партийната организация на дървосекачите.
   И бай Тошо реагирал незабавно като човек, който разбира от партийни организации.

   1. Мисля, че Живков е реагирал така понеже е ловец. Ако мечката стане другар, как ще я отстреля. И ОФ-то сигурно е ловец или пък дядо му е Пенчо Кубадински. Има нещо.

     1. Ами другарю Венсеремос ,като си бавно загреващ реотан късно ще огадиш на къде духа вятърът .То за тая работа трябва да имаш талант и да гледаш накъде духа вятърът и къде пада крушата както е казал Цар Борис трети .Щото те във България едни същи хора правят баницата и раздават парчета от нея на когото си искат .само че си сменят местата ,ако не на предсрочни избори ,то на редовни .А ти пуделчето на демокрацията ,ще стоиш от страни и ще ти течат лигите и ще чакаш поне коричките на баницата дати подхвърлят твоите господари .Така е тя като предаваш комунистическите идеали на мама и татко ,сега ще подсмърчаш като гладен котарак и ще ти свири тумбака от глад .

   2. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

    А стига, бе .Това ако е вярно си еба мамата

   3. Абе неграмотен мухльо ,какво Коми те гони бе .42 години съм работил във България и то не като партиен секретар .А като съм създавал блага за да могат такива отрепки като теб да ги ползват .И да и кажа работя само със Български левове и никаква друга валута .Ама като гледам на къде отиват нещата ,ще трябва и Рубли да купувам ,щото тя ще е новата световна валута заедно със Юана .Така че ориентирай се навреме във обстановката .Следи световната политика накъде отива ,щото после да не лапаш моркова сополив и да не рониш крокодилски сълзи .Че пак си проспал времето на промените .

   4. А бе ти верно си за Карлуково ,каква мечка, какъв документ ,какъв бай Тошо все несвързани работи на един луд неграмотник .Я беж към психиатрията да се прегледаш и ако те пуснат от там веднага се прибирай във дупката от която си изпълзял .Че много си се осмърдял на прокиш днес .

  2. за какво са ти Рубли бе другарю Венсеремос ,я си дръж на еврото че то и без това ще стане националната ни валута след година .Нали вие това левосктанските комунисти за това се борите да ням Български лев .Искате евро ,ами почакайте малко и ще го имате .За клановете във една партия .Във света няма партия във която да няма противоборства . погледни дрисливият ЕС там какви борби се водят за надмощие .И последно да те питам .Как така ти синчето на най верните членове на партията БКП предаде идеалите на мама и татко ? И как така ти синчето възпитавано във комунистически идеали стана предател на партията твоите родители и се превърна като Нинова във най големият демократ либерал и глобалист и монархист . е затова никога няма да се оправи България ,щото предател до предател сте се наредили и винаги сте със силните на деня и като се обърне палачинката ,пак сте силните на деня .впрочем теб мога да те оприлича като гущерите хамелеони дето си сменят цвета на кожата Хамелеоните могат да разтягат своите иридофори, за да променят дължината на вълната – и следователно цвета – на светлината, която отразяват. Анолът Каролина всъщност е единственият вид гущер, който е способен да променя цвета си, от ярко зелено до различни нюанси на кафяво. . Забележи думата кафяво ,ето такива сте вие децата на бившите комунисти политически хамелеончета . https://bg.myubi.tv/21452-what-is-the-name-of-the-lizard-that-changes-colors

  3. Рубли.
   Трябват ми спешно рубли,да платя на едно служебно сомалийско правителство да дойдат и да оправят набързо нещата.
   Не щат нито евра,нито долари мамицата им… Рубли ли искаш бе другарю Венсеремос .Ами какво крепиш уя на оня ненормалник неваксинираният тук .Я беж към Русия за да ги заработиш тия Рубли .Вие комунистическите отрочета все на готово чакате ,така ви учеха мама и татко комунистическите функционери ,да не работите и да лапате на аванта .знаеш ли във Сибир колко работа има за такива мърди като теб .Имаш и богат избор какво да работиш и да печелиш Рубли за Сомалийците дето да ги финансираш да дойдат да ни оправят държавата нападната от такива хамелеони като теб.

  4. И накрая другарю Венсеремос ,искам да те питам ,какво ти е мнението за Северна Македония и кой ще предаде Българските национални интереси .Много ми е важно твоето мнение .Щото ти си умно комунистическо отроче и ги разбираш много добре тези политически игри .Чакам да ти чуя мнението по въпроса който ти зададох .

  5. Ей другарю Венесеремос я виж каква я измъти другият комунистически хамелеон и как обърна днес палачинката . Това сте вие отрочетата на комунистите вълкът козината си меня ама нравът не Борисов призова Петков да внесе Френското предложение в НС Френското предложение за решаването на проблема със Северна Македония е най-доброто решение. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в нарочно изявление пред медиите.

   Той призова премиера Кирил Петков да внесе предложението в парламента и управляващите в Народното събрание да го приемат и да отпушат пътя на Скопие към преговорите. Стига с квалификация и обиди! Кирил Петков не е „страхливец“, извинявам се за вчера. Той е „герой“ и ние днес му даваме възможност на Европейския съвет да станат и да му ръкопляскат на крака. А ако България стане тъмния субект на Балканите и ако счупим и правителството на Северна Македония, вие ще работите в услуга на г-жа Митрофанова“, посочи лидерът на ГЕРБ. Борисов призова да се спре с квалификациите и обидите и да се пристъпи към работа, за да бъде решен проблемът.
   Спрете да изричате квалификации. Вие сте смелите, вие сте готините, вкарайте го в зала. Вие ще оберете аплодисментите на целия Европейски съвет“, каза Борисов. https://glasove.com/novini/borisov-prizova-petkov-da-vnese-frenskoto-predlozhenie-v-ns

 34. Това е много тъжно. Едните по Магнитски – чак през океана се вижда какво правят. Другите да се чудиш шега ли са или подигравка. Истината? Ето я истината. Payhawk фирма за милиард картови разплащания. ГЕРБ казват по наше време се е създала. ПП при нас стана за един милиард. А истината. Хората чакали 2018 месеци да има търговски регистър, за да направят фирма. 60 инвеститора им отказали, защото са българи. 15 дни преди да фалират 2019 идва голям инвеститор, но условието е да преместят собствеността в Лондон, защото в България няма законност. 8 месеца чакат за банкова сметка в Лондон, защото са българи. Днес 70% процента от бизнеса им е в България. Пращат всеки нов работник нает някъде по света две седмици в България да го запознаят с работата. Дали компанията със собственост в Лондон може да е българска и да е гордост за нефелниците в управлението? Да, явно е че компанията е на българи, но не е българска. Защо българите са в чужбина, а нещастниците са в народното събрание и правителството, за да разпределят потоците с пари и да налагат като еталон собствената си ограничена същност? До кога ще бъде това? Няма ли нормални хора, които да направят нормална държава?

  1. Педьо, не ми рекламирай тази нещастна компанийка която първа гордост на недоизживяната холивудска звезда меринджея им е че е сниман до Фон Дер Лайнерката .
   Целата сволоч от сектор „обслужване“ трябва да си ходи от държавата.

   1. Ако за мен е педьо стискай яко задника. Понеже ме е много гнус ползвам помощни средства като тротилови шашки… хареса ми и ножа при Кадафи. За другото може да си прав. Не съм проучил дали са читави и от към кражби на софтуер и ноу хау. Спестявай тъпи обращения и ще е по-добре.

    1. Какъв нож при Кадафи ти е харесал бре, трансатлантическо джендърско петнайсет полово мекере?! Великият държавник Кадафи мислеше за държавата и народа си, както и за цяла Африка, докато не дойдоха мръсните колниалисти за пореден път да въдворяват кървавата си демокрация в региона. Полковникът бе убит садистично от бенгазките главорези, които бяха реалните мъчители на нашите сестри. И същите тези бенгазци после наебаха и утрепаха по същия начин и щатския посланик там, който им направи „революцията“.

 35. От години не гледам българска телевизия. Спрях да чета „Сега“ и „Дневник“ и ми е по-спокойно.

  1. Поздравления!
   И аз съм гнуслив читател и зрител на кабеларките.

 36. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  АФЕРА, страхотен както винаги колаж , но в дъното можеше вместо 40 г еди какво си да пише-6 месеца падение.

 37. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  Абе , рублене ,абе , крадев колко пъти трябва да ти казвам да слушаш ВЕСЕЛИНА , иначе оня с каскета този път като дойде ще ти ебе путката майчина.

 38. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  Предлагам когато ПУТИН ни дойде на гости да му подарим нова порода куче , кръстоска между жаба и пекинез наречена „гномка“ ,много лае , но не хапе и е малка като джудже,пигмей,лилипут.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>