Публикувано на 02.06.2022 / 20:24

ТОЯ СОПОЛА СИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЪРШЕ, КАЧЕН ОТ РАДЕВ И ХЕРО НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ, ОЩЕ МАЛКО АХА ДА КАЖЕ, ЧЕ БОТЕВ Е ИСКАЛ ДА СТАНЕ КОМАНДИР НА „АЗОВ“! ВИЕ СТЕ ЕНИЧАРИ ХАДЖИПЕНЧОВЦИ, АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ – ГЕШЕФТАРИ, КОИТО ПРОДАДОХТЕ ЗА НЯКОЛКО СРЕБЪРНИКА ХИЛЯДОЛЕТНАТА БЪЛГАРИЯ!

Слушах и гледах с изумление как харвардският измамник срича, докато чете от един написан лист на връх Околчица. Обзе ме гняв, след това срам, а накрая мъка! Толкова нелеп човек, качен от Радев и Херо на върха на държаната власт, за да направел промяната. Ебаси глупостта! Тоя не може сопола си да избърше ако няма риза с ръкави, държавата щял да променя, пък и с русаците да се бие!?

Абе Кире, откъде се взе такъв неадекватен тип, бе, чоджум? Коя майка те роди тебе и от коя гърда мляко си засукал? Такъв недонаправен човек!

И Ботев включа във войната срещу руснаците, пък и себе си сложи до Ботев тоя нашия човек. Пълно недоразумение на природата.

Чете ни някакви строфи, които означавали, че Ботев мрази руснаците, Господи, помилуй! Няма такъв объркан човек на цялата планета. Още малко и ще каже, че Ботев е искал да стане командир на „Азов“ и въоръжен с нацистката докрина да превземе на юруш Русия. Да не е нацист Ботев, бе, Кире и ние да не знаем? Като вас с Нинова, Боко, Христо, Наско, Слави и другите американски подлоги-гешефтари, които продадохте за няколко сребърника хилядолетната България.

Имало било и предатели, които управлявали държавата! Ами има и такива, Кире, вярно има. Ти, Асенчо и вся осталная сте най-големите предатели на род и родина. Еничари хаджипенчовци, които открито предават българските интереси, за да им е топло на собствените задници. Това сте вие! Ние нямаме нищо общо с вас, долни лъжци и гепачи такива. Вие сте чужди на целия смислен български народ, чужди на здравия разум.

Мадам Митрофанова ви го каза в очите! И ние ви го казваме.

Николай Марков

Коментари 50 за
“ТОЯ СОПОЛА СИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЪРШЕ, КАЧЕН ОТ РАДЕВ И ХЕРО НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ, ОЩЕ МАЛКО АХА ДА КАЖЕ, ЧЕ БОТЕВ Е ИСКАЛ ДА СТАНЕ КОМАНДИР НА „АЗОВ“! ВИЕ СТЕ ЕНИЧАРИ ХАДЖИПЕНЧОВЦИ, АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ – ГЕШЕФТАРИ, КОИТО ПРОДАДОХТЕ ЗА НЯКОЛКО СРЕБЪРНИКА ХИЛЯДОЛЕТНАТА БЪЛГАРИЯ!”

 1. Г-н Марков, прав сте да не харесвате политиката на това управление, но се съмнявам, че оплюването по тоя начин ще помогне на България. Смятам, че знанията и информацията, която имате биха могли да ги използвате по по-интелегентен начин.

  1. Трябва да се осъзнае ситуацията и да се предприеме протест за да бъдат прогонени о т България!

 2. Петков да се освидетелства от психиатър и ако се докаже невменяемост да се отменят всички негови решения.

 3. Вече епитети нямам за тези олигофрени, които ни управляват.
  Организирайте национален протест, да вземем каквото има под ръка, най-вече камъни, и да ходим да им бием шута, протест пред Американското посолство и протест за излизане от СЗО.
  Това е.

 4. Простият извади късмет, че Ботев не е убит през зимата. За съжаление на 02.06. няма сняг за топки.

 5. Някой да е чувал за известен учен завършил хамериканско училище?

 6. Ех Марков, хубаво казваш мнението си за Кирчо, ама да ми хвалиш Митрофанова-Путин, малко в повече ми идва….

  1. И къде точно ги хвали? Или се подразни, и се засегна от доказаното качество „американска подлога“!

  2. Е ти не си Пепи ,ти си Путка проамерикаска и то миризлива .Айде марш към Дневник ,Днес ,Факти , Медиапул ,клуб зет или където ти е мястото .

 7. А кога ще положим цветя в памет на жертвите от войната в Палестина, а? А????

 8. Кирето пак се омаза във фекалии !
  Редно е, все пак той е най-важният Екстремент на Лакей Груню и на Хероинката .

  Кире, ти направи голям пропуск, ами ти пропусна да споменеш че Ботев е воювал с Heinz-Wilhelm Guderian в SS – 2nd Panzer Army during Operation Barbarossa !
  Голям пропуск Кире, ха сега го замажи с една торта на Линдето поръсена с бял прашец, та да ти олекне .

  Нацист ли е Кирето ?
  Не, той е НЕОнацист !

 9. От сабахлям почвам да се приготвям,свирне ли Кирето с тръбата и тръгвам да се бия с Путин.
  Като мен са хиляди,ще стане голяма, хубава армия…
  Аз лично се подготвям да вдигна българското знаме на Кремъл.
  Зимам шмайзера и тръгвам.

  Венсеремос.

  1. Аз ще ти стана ординарец ,като Санчо Панса ,зарязвам жената те децата са ми големи и тръгвам със теб . Само трябва да ми осигуриш една по ячка магарица че съм доста тежък Пък и твоето снаряжение трябва да нося ,копие ,щит и каската .Така че магарицата трябва да носи доста килограми .Та ще си вървим по пътя към Москва и ако срещнем някоя гостилница ще се отбием там ,ще хапнем и пийнем и обратно към дома . Така че то за друго не ставаме ,ами да оставим укрофашистите сами да се бият със Руската мечка ,а ние ще гледаме сеир .Правили сме го и друг път през 1400 годишната си история като държава .

 10. Абе КИРо,
  Абе ПЕТКОв,
  Ти си, тъпа канадска гъска!
  Мама ти мръсна и проста да еба!

  КУРнело,
  Да ти се изпразня в лъжливите и гадни джуки!

 11. Ай сиктир, за бежанците безплатно медицинско обслужване, а за местното коренно българско население, един гол хуй, даже и толкоз няма.

  1. Чета, че за настанените в Старозагорските бани, в база на миньорите, са осигурили басейн с минерлна вода, интернет, изхранване, луксозни стаи и апартаменти! Те никога няма да си тръгнат! Властта отново клекна, за да се хареса на западните „партньори“!

 12. Чудя се Кирчо чии заповеди изпълнява на Бай Дън или на Бети2 като неин поданик.

  1. Запитай се, защо къщичката на бай дън се намира под юрисдикция на бети2

 13. Допълнение:изобщо не ми е неприятно да съм циничен (на моите години защо да съм възпитан към такива пионки, в условията на всеобхватна простотия и посредственост).Възпитан съм по принцип. Но към такива червеи съм без задръжки. Да сричаш…Да политизираш всяко събитие с русофобска меродия.Всичко се връща в живота.Спокойно.На 62 Аз мразя Колонията.Пръста си не мърдам за нея.Моля се руснаците да нанесат ракетни удари по военните заводи,по летищата и пристанищата на Колонията за да се събуди тоя прост народ и да избие предателите които ще са го вкарали във въртележката на батака.Да направят българите русофоци….вие добре ли сте?При положение че урките избиват в гражданска война народът си.Както и да е.Страшно за ударите,а?Скоро ще е реалност.Само гледайте.

  1. Нищо против нямам, ама няма да стане, за съжаление. Този народец за нищо не става, щом търпи простО’киро.

 14. Аз смятам,че Простото Киро трябва да бъде вписан в рекордите на Гинес.Нямало е ,няма и няма да има друг държавен глава в света,който е освиркван всеки път щом се появи пред електората дето го избра?А отвори ли уста да лъже толкова много.Дори и африканските племенни вождове с техните шамани не могат да изиграят сценките ,с които ни заливат ежедневно Кирчо и Кокорчо .А и още …Не ви ли се струва,че Кокорчо има изражение на Сатана? Разгледайте внимателно снимките му,които се публикуват.

 15. Точно това,се произвежда в училищата на САЩ и Канада, вярвайте ми, знам го от личен опит!!! Не е за вярване, но е ФАКТ!!! Много малко са, интелигентните културни и добре образовани хора!?! Такива идиоти, са тръгнали да управляват света!!!

 16. Що няма да разпори топката човека,знай, че ще бъде безнаказан, знай, че в България има хора, които защитават масови убийци,а на него за една разпорена топка, какво ще му направят, едно нищо!

 17. ЧЕ ТО КЪДЕ НЕ ГО ОСВИРКАХА? Макар и отблизо да следя политиката от тридесет години, нямам спомен за премиер, когото да освиркват толкова много. В случая заглавието във вестника е дори подвеждащо, правилното е: „За пореден път освиркаха Кирил Петков“. На живо от първия ред видях как го овикаха на Шипка и дори приятния момент на уцелването със снежна топка. И мога да ви кажа, че медиите милостиво спестяват подвикванията от събралите се хора: „предател“, „нещастник“, „подлога“, „канадски п.“ и прочие. На мен чак ми става неудобно, пък на него не знам как не му става. Явно е, че любовта на народа и Кирил Петков се разминаха като кораби в нощта. И нещата започват да заприличват на война между тях.

  От една страна, Петков явно не осъзнава колко много е недолюбван от българите. Явно някой някъде му дава много погрешни съвети и идеи. Явно този някой не познава българската народопсихология и смята, че това, което минава в Африка, ще мине и в България. Това тотално разминаване започва да си личи все повече. Петков е чужд на българите – като език, като стил, като начин на изразяване и мислене. Дори като поведение. На българите им харесват млади и усмихнати политици, но когато премиерът им се хили постоянно, все едно му белят яйце, определено се дразнят. Още повече, когато няма никакъв повод за радост в действията му. Тук отчитам, че Борисов поне е имал мъдри съветници, които са му казвали да не се шляе много-много сред хората, които са вбесени от управлението му. По този начин си спести много неприятни моменти /и снежни изненади/. Но на Петков явно и съветниците му от Козяк толкова им е нивото.

  За мен е поругаване на паметта на героите на България, подобен национален позор да произнася слово на днешния ден и дори да не се свени да изпълнява поръката на американските си господари и да плюе по Русия в Деня на Ботев. Как можа да произнесе с тая уста, с която облизва подметките на американците, името на героя на България Ботев? Явно срам няма.

  Освиркването не само ще продължи. Ще се засилва. Когато политиците не чуват гласа на народа, обикновено историята завършва зле за политиците!

  Елена Гунчева https://svobodnoslovo.eu/%d1%87%d0%b5-%d1%82%d0%be-%d0%ba%d1%8a%d0%b4%d0%b5-%d0%bd%d0%b5-%d0%b3%d0%be-%d0%be%d1%81%d0%b2%d0%b8%d1%80%d0%ba%d0%b0%d1%85%d0%b0/

 18. Украински бежанци спретнаха гнусно сбогуване с хотел по Черноморието В парламента бе обсъдено какво да правим с украинските бежанци, които първоначално бяха настанени в луксозни хотели на брега на Черно море.

  При това вицепремиерката Калина Константинова си посипа главата с пепел заради думите си за украинските бежанци. „Искам да се извиня на онези български граждани, които са се почувствали засегнати“, обяви тя от парламентарната трибуна. Както е известно, правителството се опита да разсели бежанците от Черноморието във вътрешността на страната.

  С настъпването на летния сезон България взе решение да пресели украинските бежанци от курортите си по брега на Черно море из страната, за да може хотелите да печелят от туризъм. Но повечето бежанци тази идея я приеха на нож – те отказаха да напускат хотелските стаи на първа линия.

  Това обаче предизвика в украинските граждани недоволство. Намериха се дори и „креативни“, които се „отблагодариха“ на собственика на хотела с надпис на стената – лозунг. Основният нюнас обаче се свежда до това, че посланието е било написано с фекалии. Това става ясно от постове в социалните мрежи.

  Украинските бежанци се отблагодариха „както подобава“ за гостоприемството на собственика на български хотел. В една от стаите с фекалии те написаха своя възлюблен лозунг „Слава на Украйна“.

  Не е известно кой е хотелът, станал жертва на украинските бежанци.

  blitz.bg

 19. Проф. Чуков: И това няма да спаси Петков, а Василев само чака да чуе… На връх Околчица днес премиерът Кирил Петков бе освиркан. Това се случи непосредствено, след като той отново нападна Русия.

  Именно по този повод геополитическият анализатор проф. Боян Чуков реши да сподели какви ги върши съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев.

  „Петков нападна Русия и от връх Околчица: Тая мнима защитница на славянството!

  И това няма да спаси Петков. Кокорчо вече е съблякъл анцуга и загрява по тъчлинията… Само чака да чуе Go-Go-Go!“, заяви проф. Чуков в шеговит стил, намеквайки за евентуални рокади във властовите позиции. Освен това геополитическият анализатор направи коментар и на появилата се преди дни информация, че Франция натиска България за вдигане на ветото за Република Северна Македония (РСМ). БЛИЦ припомня, че по този повод пък външната министърка Теодора Генчовска заяви, че представители на Петков водят „двойна политика“ по темата РСМ.

  Ето какво заяви за случващото се пък проф. Чуков: „Можем да сме спокойни за нашите проблеми със Северна Македония. Гаранция-Франция!“. https://blitz.bg/politika/prof-chukov-i-tova-nyama-da-spasi-petkov-a-vasilev-samo-chaka-da-chue_news889629.html

 20. И тук което не е по темата ,ама също е важно Каква е заплатата на бойците от „Азов“ и защо Зеленски предпочете да са мъртви Пенсионираният полковник от Службата за външно разузнаване, бивш член на Съвета на федерацията на Руската федерация Валери Шнякин разказа в интервю заkp.ruзащо САЩ доставят оръжие на Украйна и защо бойците от батальон „Азов“ искаха да изпратят свои на смърт.

  – САЩ обявиха 40 млрд. долара военна помощ за Украйна. Какво заплашва перспективата за получаване на модерни нападателни оръжия за въоръжените сили на Украйна?

  – Първо, сигурен съм, че по-голямата част от транша ще бъде разграбена още в Америка. И второ, цялото това оборудване без екипажи и изчисления може да се счита за много скъп скрап. В авиацията, противовъздушната отбрана, танковите войски загубата на личен състав на въоръжените сили на Украйна е около 80 процента. В наше време, за да се подготви нормален танкист, беше необходимо да се подложи на шест месеца „обучение“: практика, работа, координация. Колко време отнема обучението на пилот? По време на Великата отечествена война подготовката отне 9-10 месеца, но сега отнема години. Кой ще седне на тази техника? Американци ли ще изпратят? Освен това има проблем с мястото, където да се обучават пилоти и танкисти. Единствено в Полша.

  – Много ли пари бяха похарчени за обучение на националистически батальони?

  – Ще ви разкажа за батальон „Азов“. Нашите експерти разгледаха татуировките на тези бойци. Нацистката тема на рисунките не беше изненадваща, но цената на някои шедьоври достига 30-50 хиляди долара. Истински произведения на изкуството. За осем години намериха време да се разкрасят, да ходят на сеанси.

  – Откъде такива пари?

  – Тяхната заплата по време на военните действия е от $5000 до $20,000 на месец (тоест от 300 000 рубли до 1,2 милиона рубли – бел.ред.). Зависи от длъжността и специализацията. Но не това е въпросът. Ако играч вкара гол, му се дава бонус. Те имат същата система: нокаутира бронетранспортьор, убива врага – получава бонус.

  Разбирате ли сега откъде идват всички тези фалшиви военни доклади, които изпращаха в главния щаб и вляха в местните пропагандни медии? Оказа се, че по техни оценки те елиминират две дивизии, около 20 хиляди души. А проверява ли ги някой?

  „Азов“ имаше около 3 хиляди души. За два месеца военни действия те изпаднаха в дългове в размер на повече от 200 милиона долара! Следователно аритметиката на киевските власти беше проста. Нека седят в подземията на „Азовстал“, докато не бъдат избити всички и се отпише дългът. Ринат Ахметов, който плаща на „Азов“-ците, също не е глупак да хвърля пари.

  Украинското ръководство казва, че се надява да ги размени. Да, молят се на Бога нито един боец от „Азов“ да не се върне у дома и да отиде до касата за бонусите си.

  (От „Комсомолска правда“, Григорий Миронов) https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B8/

 21. Преди два месеца написах писмо до специализираната прокуратура ,във връзка със изказванията на Соломон Паси Майната му на Православието ,Българският лъв трябва да бъде скопен и желанието му на Българска територия да бъдат разположени ядрени ракети против Русия .Написах това гневно писмо за омразата и ксенофобията излъчвана от Соломон Паси към Българският народ .А също така и към сина му който заплашваше със саморазправа хората който симпатизират на Русия и Руският народ .За тази цел предоставих и факти на прокуратурата . И онзи ден получавам обаждане от нея че съм призван за свидетел по това дело .Та мисълта ми беше дали този Бългаомразец ще получи справедлива присъда или пак ще го покрият както е било винаги със продажниците и изменниците на България .

  1. Това е задължителна процедура – жалбоподателя, вкл. потърпевшия, е свидетел номер едно в досъдебното производство.

  2. За каква прокуратура става дума? Има ли тя почва у нас? В тази местност, наречена България, нещата се случват само ако някой вземе нещата „на фокус“…

 22. Да видим данните:

  1. Румен Радев – завършил е военен колеж в САЩ.
  2. Стефан Янев – бил е военно аташе в САЩ.
  3. Кирил Петков – учил и живял в САЩ.
  4. Корнелия Нинова – единственият й син живее в САЩ.

  Е, вие какво очаквате?!

 23. Точни квалификации, но той е неимоверно прост и абсолютно неготов за министър председател. Няма необходимите знания, но в замяна има огромно с нищо неподплатено его. Не знам какво е учил в Харвард, ако въобще е учил там, но има в икономиката едно много старо правило, учих го навремето по политикономия: пари – стока – пари прим! С подкрепата на тези безумни санкции, този гладък мозък, лишава България не само от „прима“, но дори от стоката, защото няма да имаме пари да я купим!

 24. Въобще не го слушам за да не страдам от Постмазохичнослухов Синдром !!! Какви чеда е Раждала и Ражда Майка България и какви Изсрава ХАРДВАРД!!!
  Меки…слузести и отдалече МИРИШАТ без да ги виждаш!!! КОПРОЛАГНИЯ- перформерс на Западното прогресивно общество да се мажат и ядът …КОПРАНА!!!
  Къде ти да го разбере това изкуство Мрачния Балкански Субект!!!

 25. Този харвардски плужек така ще го напъна, че ще му излезат сополите.
  Кой ще му ги бърше, не е важно.
  Важното е да бъде наеВан.
  И да си отиде.

  1. Аз пък искам да напердаша Румен Радев, а пък Херо Мустафа да ми направи свирка.

 26. Абе тоя няма ли кой да му се скара окончателно ! И той ли като Гешев е незаменим ?! Остава да изкара Радев един от психиатрията и цирка ще бъде пълен !!!
  Тези не трябва да са живи ,както и всички досега участвали в унищожаването на България . Много стана слободията им и гаврата с българщината ,много !!!

 27. Слушах Го, тоя как говори.Че не може да прочете.Един “ харварец“ да не може да запомни 5 минути слово и да импровизира?Абсолютен тъпанар.Драгунов, 7.72 фулметалжакет ,доброволци ще има.Сандък запечатан, за Канада… и без това не е българин.Коя майка е го е раждала и кой баща го е възпитавал тоя идиот.

 28. „Корнелия Нинова се намръщи.“ – не е достатъчно!
  Всеки човек има основателни причини понякога да е недоволен от своите близки (дори родители) и да говори срещу тях. Но човек не се отказва от близките си.
  Тези опити за манипулация OT БАШ АМЕРИКАНСКАТА ПОДЛОГА са престъпление срещу паметта на Ботев и срещу българите.
  Но и да има предсрочни избори, БАШ СОПОЛА Бойко Борисов (не по-малък тъпанар) ще поеме щафетата. В една територия, управлявана от чужди сили, избор няма.

 29. как един канадистански манаф може да има поглед и разбиране на сложният Български език? Как подобен простак може да оцени вероятно единият от тримата най-големи Поети раждали се някога? обикновен харвардски възпитаник от долно уйно.

 30. да ли е посъветван да ходи с разместена якичка за да отклонява зацелната мушка на снайперистите в грешната посока?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *