« Върни се назад Публикувано на 30.06.2022 / 16:54

ТОЯ НЕРЕАЛИЗИРАН ХИПСТЕР КИРО ДА СЪБЕРЕ ХАРЕМА, ДА СЛОЖИ ЕДНИ ПЕНДАРИ НА ДУПЕТО НА НАСТИМИР И ДА ОТИДАТ ГРУПОВО НА КАМЕН БРЯГ. ДА ЗАПАЛЯТ ПО ЕДИН ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ДЖОЙНТ И ДА ПОГЛЕДНАТ РЯЗКО НА ИЗТОК. ЗНАМ КАКВО ВИДЯХТЕ! ПОДВОДНИЦА. А ПУТИН ИГРАЕ ХОКЕЙ ОТГОРЕ С РАДОСТИН ВАСИЛЕВ И ОЩЕ ДВЕ ГИМНАСТИЧКИ

Тоя нереализиран хипстер Киро няма ли да отпусне некви пари за лека дрога за младите? Или пак само с приказките ще си останем? Големи обещания, а накрая марихуаната с ДДС!

Джулай морнинг иде все пак…

Да вземе най-накрая да почерпи с нещо, тоя объркан канадец с пловдивски корени. Майна с кленово листо на челото, бате.

Па да вземе и той да разпусне малко…Че то само с ку.ви, бело и руски шпиони не става! Накрая ще има: Абе, Линда, миличка, и ти ли мислиш, че мозъкът ми прилича на ядрен полигон?

Да вземе да си събере харема, да сложи по едни пендари на дупето на Настимир и отидат всичко групово на Камен бряг. Па, да запалят по един държавнически джойнт, после да преброят до 3 и да погледнат рязко на изток. Даааа, спокойно, знам какво видяхте! Подводница. А Путин играе хокей отгоре. С Радостин Василев и още две гимнастички. Нормално. Ако е хубава тревата…

Искам просто да кажа, че с тая умрела политика спрямо младите хора, ПП от сега губи Слънчев бряг, Градина и два тайни кофишопа в Сливен. Поне да им прати Корнелия Нинова. В знак на добра воля… леля може да им продаде няколко прашки с пренабити номера.

Не знам, не знам, но не е справедливо така! За МС дрога може, а за нас – не!

А ще ви ева и у нарко-егоистите!

Васил Петев

«