Публикувано на 21.07.2021 / 9:35

ТОШКО. ЩЕ РАБОТИМ ЗАЕДНО, АМА БЕЗ ДА ИСКАТЕ ПОСТОВЕ. НИЕ РЕДИМ МАЧА. АКО ИСКАТЕ – ИСКАТЕ, АКО НЕ – КОЙ ОТКЪДЕ Е

Тошко Йорданов на Слави първи се изказа в парламента.

Обърка Румен Радев с „президента Първанов“ и ако вярваме на това, че лапсусите показват много отвъд видимото, смешката не е смешка за Радев, който иначе се пънеше да се хили на балкона.

Тошко рече, че ако както декларирали партиите, че можели да работят и без постове, правителство щяло да има, ако ли не – нямало да има и ще се върви към предсрочни избори.

В следващите 10-15 дни щяло да стане ясно дали можело да работят заедно или ще се ходи на избори.

С думи прости – ние редим мача, вие без постове, ако искате – искате, ако не – кой откъде е. И на избори.

В което няма нищо лошо. Освен за Радев и за Херо Мустафа.

Иначе, докато вървеше химна на България се питахме: Колко от народните представители слушат химна със сърце, а не с джоб?!

Afera.bg

Коментари 23 за
“ТОШКО. ЩЕ РАБОТИМ ЗАЕДНО, АМА БЕЗ ДА ИСКАТЕ ПОСТОВЕ. НИЕ РЕДИМ МАЧА. АКО ИСКАТЕ – ИСКАТЕ, АКО НЕ – КОЙ ОТКЪДЕ Е”

 1. Не знаех, че мога да треперя от яд и безсилие!
  Какво става, как стана?

 2. Получиме отговор на екзистенциалния въпрос. „Съществуват ли по-големи простаци от Тиквата и ГЕРБ ?“ Отговорът, както свикнахме по нашите земи, е утвърдителен… За морално успокоение на електоралното бг тяло. Това което виждате не е това което сте гласували, а това което е наредено в ДД на САЩ.

 3. Риторични въпроси си задавам аз,като например…
  Как така аджаба същите машини със които бяха произведени американските избори,със нечувани фалшификации в световната история(((Уважавания Д-р.Пламен Пасков обеснява надълго и нашироко за това с факти))),бяха използвани в България,без Български Ай-Ти специалисти,да имат право да погледнат в софтуера на тези машини,които са създадени от фирма подчинена на Сорос….
  Как ни сервираха само либерални партии,макар че основна част от Българския Народ гласувахме за друго….
  За мене извода от всичко което се случва и виждам е една,и съм 99.99% убедена в непогрешимостта на своето убеждение!!!
  99.99% съм убедена че ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ И БЕДИ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ СЕ СТОВАРВАТ ОТ нато-ес-америка-американско посолство(((начело с онази извънземна кюрдка херо мустафа))),сорос и неговите производни,глобалистите….това е,и всички тези либерални партийки на наша
  територия са инсталирани от гореизброените,ще изпълняват тяхната воля,на нито една от тези партийки нямам доверие,на нито една,като пиявици са се впили в Българската плът,омерзително е всичко което ни се случва,и най-вече разделението на българите….моля да видите това интервю с астролога Любомир Черненков от 2014год…..много е интересно…за това кои години България пада под робство….
  https://youtu.be/ok_u0Ki1PUI

 4. Всеки народ заслужава съдбата си! Простият народ съставен от бивши турски роби не може да се самоуправлява! 11 години избира измекяра на бай Тошо, а сега селяндури, опростачили 2 поколения българи…

  1. Мислите ли, че народът ни беше оставен сам да избира?? А според мен, народът ни е добър и затова някак наивен и беззащитен срещу изпечени външни и наши професионални мошеници и манипулатори!! Но си учим уроците, само че, по трудния и много по-дълъг път…

 5. Тодор миризливия , Христо рапана , Мая от български древни професии, куртизанки, Кобилкина, Феса на какъв език говореше ,че нищо не разбрах на старо турски. Тайнствени внушения за задкулисни договорки и далавери , паплач неграмотници от протестната вълна от миналото лято, стремеж към лична кариера и материално благополучие жадуват отмъщение, безчинстват извършват масови репресии срещу мирни граждани.

 6. GOLDEN BOY
  Рейтинг: 24K|2021.07.21 09:41ч.

  Тласкането и блъскането на държавата от Ибрикчиите от Джамията пред погледа на Президента Първанов.

  ХИТЪР ПЕТЪР
  Рейтинг: 2798|2021.07.21 09:47ч.

  Тошко ЧЕРНАТА Кокошка да та е–в@ в сценариста прост! Тъп си като цървул и всички го видяха .Надявам се поне за овчар, за Овчарчето Калитко да ставаш с гегата, ямурлука и с тесличката да хванеш ГОРАТА към Ямболските села на баба ти и в Странджа планина. Ако и за тая работа не ставаш бягай при Иван Ангелов Пилето в птицеферма Градус и с тесличката да им режеш главите като касапин и-Талибан!

  ХИТЪР ПЕТЪР
  Рейтинг: 2798|2021.07.21 09:50ч.

  Рошав Тошко Африкански касапина с тесличката да заколи ЧЕРНАТА Кокошка.
  Ах заколи ми Тошко Африкански Черна Кокошка, Ах Тошко болна съм..

 7. До Колев
  21.07.2021 в 10:02

  Точно така е, само ще добавя, че тази няма да я бъде.

  Ако забелязахте, Ристе почна с „най-важният ни приоритет е битката с корона вируса“…. и т.н. Колко интересно!

 8. А бе,доста е натопорчено !
  Управленската програма Май ще включва дърпане на ушенцата,а ?

 9. Не ми побира главата,след толкова РАНИ как БЪЛГАРСКИЯ НАРОД допусна тази секта ИТН начело с един високо комплексиран човек с огромно его и слугинаж към по-силните станислав трифонов и неговите пажове тошко нациста,филип станев тотално дъно,станислав балабанов абсолютен папагал имитиращ поведението на шефа си комплексар трифонов….
  Как бе хора,как допуснахме след протестите,пак от същото???

  1. Метросексуалния репортер Балабанов с оскубаните вежди и изпилените нокти.

 10. Освен изказването на Корнелия Нинова, другите са „гола вода“ в това число и Ристето. Затова се хвърлиха толкова пари, толкова продажници и толкова усилия тя да бъде махната. Една колония не може да има соц. партия. А разделението, кретенската убеденост в личната правота, даже, когато фактите са крещящи са направо разрушителни. Това , което видяхте в чекмеджето на Шибаняка не е доказано, то е само един опит да се очерни най- светлата ни личност.

  1. Г-н Колев, прав сте, но има и едно НО, което касае соц.партия и то е нейната електорална опора. Още преди 20 години, ако не и повече, някой раздели тази партия на „червени бабички“ и „червени мобифони“, а реално социалистическата партия е партията на хората на наемния труд. Доколкото знам, за 30 години България от страна с 9 милиона население се е „свила“ до 5/6 милиона. Някой може ли да ми каже, колко души през 1989 година живееха от работна заплата, но без да са в служебни правоотношения с държавата и колко са днес? Унищожаването на производството и свързаните с него хора на наемния труд, свеждането им до няколко стотин хиляди души, неизбежно води до край на тази партия! Тук не броя тези които взимат заплати от Държавата, Общините, Съд, Прокуратура, полиция, армия и др. Но, виж, ако Корнелия и нейната партия спечелят по някакакъв начин изборите, всички тия „Държавните заплатаджии“ пак ще цъфнат като правоверни бесепари!

   1. За Генчо
    Ние на времето се говореше за наемен труд.
    Сега наемен труд няма,
    има шанс да работиш за каузата на големите корпорации и да им целуваш ръка, че са те забелязали.
    Големите корпорации наричат „семейство“ целия „трудов“ колектив и го слагат по-високо от семейството и личните интереси и желания.
    Имат си собствена идеология, която следват и в същото време забраняват на държавите да имат своя такава.

    Къде е идеологията на България?

  2. Да, Корнелия и БСП години наред бяха единствена безкомпромисна и реална опозиция на ГЕРБ и предният път беше предложила безусловна подкрепа за демонтирате на ГЕРБ и Паралелната държава. И мисля, че точно заради това изкуствено бе поставена зад чертата, опит за внушение, че е към другия лагер – Някой се опитва да разедини противниците на ГЕРБ, а най-последователния и категоричен от тях да бъде обезличен и ликвидиран, ако е възможно!!
   По същата причина този път нямаше и дебати по предизборните програми, програмата на БСП беше изключително социална, със конкретни срокове и разчети за източника на финансиране за безплатни детски градини, лекарства и учебници за децата, за повишаване доходите на младите хора и на пенсионерите, за премахване търговския характер на здравеопазването, за развитие и подпомагане на по-изоставените райони и т. н… Но някой явно иска България да е на дъното и плаши народа й точно с тези, които от изостанала аграрна я изградиха до космическа, на 27-чо място в света!!

 11. Днес е денят на политическите клоуни и мажоретки. За съжаление шоуто им има непосилно висока цена, която плащаме всички ние.

  1. Това е откровено издевателство, не е дори шоу!
   Човек все пак избира какво да гледа, а тук ни го натрапват!

 12. Тошко африкански, ОПА той не е африкански, а помиярски. Такъв сте си го избрали след като искате да ви управлява прост учиндолски чалгар. От една проста кратуна Боко , та на друга Славчо.

 13. Тошко Умното е много симпатичен .
  Ако го наречеш говедо ще обидиш добитЪЦИТЕ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *