Публикувано на 28.04.2021 / 9:43

ТОШКО: БЛАГОДАРЯ ВИ. ДОВИЖДАНЕ!

„Има такъв народ“ върнаха мандата на президента Радев.

И тръгнаха пеша към парламента.

Преди това Тошко Йорданов рече, че никой не ги подкрепил за мажоритарно гласуване и отсече: „Благодаря ви. Довиждане“.

По пътя към паркираните им автомобили, вмро-тата спретнаха протест и ги окрещяха с „турски мекерета“ и „слуги на Ердоган“.

Антоанета Стефанова бе склонна да разговаря с репортери по пътя, но Тошко я придърпваше рязко с ръка, като булка на мегдана, решила да се изпъчи. Което не си беше много възпитано, ама нейсе. Тошкова работа.

Afera.bg

Коментари 42 за
“ТОШКО: БЛАГОДАРЯ ВИ. ДОВИЖДАНЕ!”

 1. „Ще мина да те взема“ и „Ще взема да те мина“ звучат почти еднакво, но крайния резултат е много различен, нали? Същото е с говоренето на Слави Трифонов днес. Казва неща, сами по себе си звучащи логично, но резултата от тях няма нищо общо с казаното. Сега на диктатурата се казва лидерство, а на откровенията глупост – перспектива!
  Грешката не е на „лидера“, а на суверена! И докато не разбере тоя суверен, че у нас най – големите бандити винаги се изкарват „поборници“, нищо добро не го чака!

 2. Ако се съберат на едно място 100 българчета и трябва да решават някакъв въпрос няма да стигнат до решение, щото се мразят, щото всеки мисли само за своя келепир, щото не разбира никога аргументите на другия и е готов да му подложи динена кора. Всичко това е резултат от ниско духовно и интелектуално ниво. И така е било в цялата ни история. За разлика от гърци, сърби, румънци , да не казвам еврей, ние никога не правим общества в чужбина. Вижте само с какъв език и каква злоба се нахвърля пожарникарят към своите опоненти. И около него една наведена и обездушена интелигенция, която е срам за цялото ни племе.

 3. Тоя дългия е на много къса кайшка при ДПС.
  А както се знае от много време лиже само токчетата на курветата кадето ги вика .
  От години не му става ,а вие искате да е мъжкар и да се бори мъжката.
  Айде стига заблуди хораааа….

 4. Някога, когато „нета“ прохождаше в РБ, такива „войни“ се водиха за Костов, Първанов, НДСВ при идването на т.н. „цар“. Нищо старо не сте забравили и нищо ново не сте научили, другари и бурсуци от БКП и ДС. Ако знаете, колко сте смешни и жалки, сигурно бихте се заселили в родните си села и родните села на бащите и майките си и бихте си копали градинката, какъв чуден Свят би се получил, но не щете. Дано „конспираторите“ са прави за „златния милиард“, въпреки, че са от вашите, та да се разредите малко или напълно.

 5. ИТН показа колко го интересува страдащия народ .
  Тези са егоцентрици,комлексари,комерсиални „патриоти“,страхливи и предатели на 500 000 българи гласували за тези нищожества.
  Ей ще ядете х.я и то целия….

 6. Правителство на Трифонов има за цел веднага да дадат на Македония зелена светлина към ЕС, приемане на войски на САЩ за постоянно в България, изостряне и конфронтация срещу Русия, но затова му трябва мнозинство, а в този случай ще бъде бламиран и няма да има възможност да изпълни това, за което е гласен в Народното Събрание.

 7. Народе, стана ясно че от кукловоди, виолисти, историци и тем подобни кукувици чеп за зеле не става. Днес с различни мотиви нареченото от тях „статукво“ им изпусна въздуха! В резултат спукан плондир. Не щат мира- получават секира. Изборите се очертават все по близо и тогава самозваните „партии на промяната“ ще променят тотално електоралния си статус! Или Аут или на аут-линията!
  Народа не прощава на дезертьори и мрънкачи!

 8. Малкия човек с голямата лимузина!Комплекса на дребния да се покаже колко гоулема работа е.Абсолютен смешник!

 9. Шефе,не 30,а50 млн. и не лева,а евра и не да свирят,а да играят по свирката на кукловода.Анадънму?

 10. >Аз ще се женя за Мая по този начин и ще спасявам България ,а Слави от друга страна се развежда с всички и работата е готова.

  Няма угодия за бай българин и туйто.

  Българина дори и щастлив да трябва да го направиш трябва да е насила – с правата лопата…

  Енигмата е в избирателната кутийка …
  Фокусника вече го знаем…

  Венсеремос.

 11. Винаги много внимателно слушам човека, който ме интересува, в този случай президента г-н Радев. Няколко пъти под различна форма повтори много важни неща, а именнно, че трябва да се актуализира бюджетът и да се промени Изборният кодекс.

  Няма да ви кажа на кого ще даде третия мандат, и ако позная, винаги ще гласувам за него!
  Също и ще спечеля 10 баса, парите не ме интересуват, ни най-малко!

  Бъдещето на родината ми преди всичко, нейното достойнство да се върне също!

  Не мога да понеса ироничните гримаси на чужденците. Глад, безпаричие, ще се оправя, но съжаление и обиди за България – НИКОГА!

  ЩАСТЛИВИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

 12. Шофера на самолет да дъде на Кюстендилската недоносена шафрантиа МАНДАТът АКО МУ СТИСКА!!!
  УЧИНДОЛСКИЯТ и ТОШКО СЛУШКАТ БАТКИТЕ а не БАНКЯНСКИЯТ БАТКО!!!!
  БАТКИТЕ ПОИЗПУЩИХА СХЕМАТА от МНОГО МЪЖКИ КУРВИ .
  Уж ВСИЧКИ са БРАТЯ зидарокофражисти ПЪК всеки тегли към ОБЕКТА СИ кой ПЛОЧКАДЖИЯ, КОЙ ЗИДАР, КОЙ КОФРАЖИСТ, КОЙ МАЗИЛКАДЖИЯ,КОЙ ШПАКЛАДЖИЯ.
  А ДЕФАКТО ПОЧТИ ВСИЧКИ НЯМЪТ ПРИЗНАТ ЛИЦЕНЗ ОТ БАШ МАЙСТОРА

 13. Оказа се, че Трифонов уж се бори против модела Борисов, но не иска да участва реално в борбата, а само от телевизора или стадиона. Стана ясно, че неговата „партия“ няма идея или капацитет да управлява. На следващите избори, учиндолецът и сестра Галева, ще го наблюдават Парламента при возене в трамвая…

  1. Има голяма разлика между Слави и Маяма.Слави си изпълни обещанията да не приема подкрепа от трите токсични партии и върна мандата, а Маяма е готова и с дявола да се съюзи, само заради кокала.И затова маяма ще остане отвън, а ИТН, с тия промени в ИК, ще спечели изборите.

  2. Колега/коментатор имам предвид/,Слави има не само програма ,а и е изработил такава за цялостно управление.Проблема е ,че няма с кого да го постигне,като виждаме партиите на статуквото и протестърите.
   Не съм му фен, но от първа ръка знам за това.Също така има неща,като връщането на мандата,което може да се окаже като негов + или – ,но изборите ще покажат/вторите/.Тоѝ иска на следващите избори,които са неминуеми,да спечели достатъчно, много повече гласове.Мога още да пиша,но за сега ще се въздържа.

   1. Циркът с избора на А.Стефанова за кандидат-премиер е звучна плесница за всички повярвали на Славчо. В големите казина на София, Стефанова е добре позната като запален комарджия, тренираща комбинативният си ум с по 4-5 уискита на сеанс. От първа ръка знам за това. Не искам да зная кои ли са вероятните „министри“ на учиндолският славей, като гледам „премиерът“ му. Програма?! Българинът не е много умен, но е издържлив – ще устиска и на Славчо. Трифонов го опростачи достатъчно, за да го избере за „политик“…

 14. Тошето в ролята на Лай Лай Кучка а Чалга Величието се спотайва като бълха в гащи !

 15. Защо съжалявате куриерката на хитрите търтеи, да не би да е малолетна!
  По-интересни са ми хората на възраст и с някакво име в обществото, които им се вързаха (ИМ, тъй като решението за тъпия референдум и включването в иборите е колективно), какво биха казали те по въпроса.

 16. Днес НС не събра кворум, защото ГЕРБ,БСП и ДПС се въздържаха от гласуване на дневния ред за партийната субсидия от 1лв.,която ИТН предлага, значи нагледно показаха, че са трите партии на статуквото и всеки, който иска да управляват с подкрепата на една от трите, защитава статуквото.
  Но не е вярно, че са отхвърлили мажоритарния вот.ГЕРБ внесе специален закон и ако ИТН го беше гласувал,щеше да е приет.
  Който и да получи третия мандат, нормалното е също да го върне, особено пък ако е Нинова, защото само с гласовете на ГЕРБ е възможно да направи правителство.
  Говори се, че Нинова щяла да го приеме.

 17. Говори се, че Слави е бил подкрепен от Шиши с една доста голяма сума пари. Сега секцийте за гласуване в Турция се увелечават многократно и неграмотните с шалвари и фесове ще определят дневия ред на бъдещия парламент. Дано не е така, че ще стане страшно. Генерално-Костов и Станишев с управленията си/тотал корупция и педераслък/ докараха Бойко на власт. Резултат пълна раруха и липса на държавност. Следствие на това народа избра Слави, който си въобрази преди една година, че управлението на Държавата е шоу. Сега този болен човек и не само, се уплаши и върна мандата. Народа е бесен, защото при 70 процента антигебр гласуване, Тиквата потрива мръсните си ръци в Банкя. Не народ, а мърша……. Следва тотална мобилизация на калинките, трайно окупирали България, ДПС тук и от вън, евентуално войводите и смръдливата фанелка от джипа ще продължи да краде. На ход е Народа прост…

   1. Факт е, че си Г.Р.О.Б.ар !
    Хайде на бегом в овчето стадо .

    Абе от Ямбол освен Тошковото нали имаше още един Мамул, някогашен военен министър с изкуствена растителност на келибаша НенчоФФФ !

    1. Разбрах, че съм сбъркала, защото Факт бил Простак от сбирщината на чалгарите, на които байряка го носи Тошко Гове.дото .

    2. Не е само той от Ямбол .Другият Мадурко ,ДЕТО ОСКВЕРНИ МГ (математическата гимназия) в Ямбол е петър чобанов.

   2. А бре, „факт“, а всъщност си „АНТИфакт“!
    Каква „ГЕРБ“ те гони?
    Човека „Пепи“ ти казва, че в сегашното НС има над 70% АНТИгерб формации.
    Ако наистина желаеш да „ИЗЧЕГЪРТАШ“ бойко и ГЕРБ от властта, както твърдеше в предизборната кампания, трябва да си луд, за да не приемеш тази подкрепа. Ако трябва ще се съюзиш и с Дявола, за да постигнеш целите си – в името на България и на българския народ.
    Историята познава съюз на антикомунисти и комунисти – обединени от една цел – разгром на общия враг.
    Да ти припомня:
    Президентът на САЩ Франклин Делано Рузвелт, по време на Втората световна война е бил в инвалидна количка. Това не му е пречело да бъде един от големите световни лидери тогава. И на два пъти да пропътува половината свят за да участва в срещата с другите двама ГОЛЕМИ световни лидери по това време – Чърчил и Сталин:
    През 1943г. в Техеран, а през 1945г. в Ялта – на Кримския полуостров.
    По това се отличават големите ЛИДЕРИ от мишоците или ако искате – от ШМАТАРОЦИТЕ, случайно оказали се на гребена на вълната на народното недоволство.
    Та, независимо от здравословното си състояние, Учиндолеца трябваше да се покаже като мъж и като лидер – с държавническо мислене и с държавнически действия.
    Но, никой не може да надскочи сам себе си – Чалгаджията си остава Чалгаджия!
    Но ти, като най-обикновен трол, едва ли ще го разбереш.

 18. Бе друго си е..
  Кулеков да имитира водача Сидеров кат Хитлер.. Повел зад себе си балета..
  Па после ти да се качиш у белото автобусче. И да разтовариш пред парламенто дупетатите си. И кат Сидеров да ги поведеш у парламенто..
  А сега – сега да го наподобяваш от ул. Врабча.. Само бялата пластмасова масичка над главата ти липсва. Иначе лозунгите – „Ша ги изчегъртам бойковите к….“..
  Янка Магистралната дори бе по-смела от Тошкоту и Славиту.. Той поне с билбордове го уволняваше..

 19. Слави и този Тошко докарват МУТРАГЕНЬО ОТ БАНКЯ ОТНОВО НА ВЛАСТ В КРАЯ НА ЮЛИ. ХАК ДА СА ВИ ПРОСТИ И МАЛОУМНИ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЩИ ЗА ЧАЛГАРИ И ПЕВАЧКИ.

  1. Играта в момента е малко по-сложна от белот. Неслучайно Слави сложи шахматистка отпред…

   1. Като кучето пред месарницата..
    Славиту да не стана шахматист като нея?
    7/8 и си паднала партио „И Те Не“ стават.. И Антоанетката си избраха за говорител да го каже..
    А сега си прочетете за изборния Франкещайн, който УЖ творят..
    А иначе – ВСИЧКИ останали ни пречат, не го ли слушахме вече 15 години? Още от „АЗ ги фащам. Те ги пускат“..

 20. Петко Киряков излиза със 7 хайдути срещу цяла Империя
  …………….. …………….. ………….
  а Слави Чалгата и 7/8 направиха от гаврата с Народните Песни за Капитан Петко Войвода 10 милиона долара
  ……………….
  … Жалко за Антоанета Стефанова ……. но Тя не е единствената излъгана от Простите Чалгари на Мутрите и Бейовете…

  1. А Славчо със седем сценаристи прости в телевизията седем / осми закона СУВЕРЕНА в СУТЕРЕНА за 30 милиона лева..Толкова са им платили да закрият Тенекиения Дворец в Левски-Г. На Павел Вълната дадоха много по малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *