« Върни се назад Публикувано на 20.03.2023 / 18:05

ТОТАЛНО ИЗПЛИСКВАНЕ НА ЛЕГЕНА НАБЛЮДАВАМЕ. КАННА ТЪРСИ КЪРО, ВЪХ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ! ДА ПРАВИ ТРОЙКА?! О, НЕЕЕ! „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ“, ДА ВИ ОБАДИ „АФЕРА“, ЩОТО ПАК НЕ СТЕ В ЧАС!

Миризливата ми, мила, некъпана Кана Рачева от Босфор ТВ до Тони Парфюма, герой на Гешев: “Моите шефове ви искат само двамата.”

А нейните шефове не са Келнерови от Прага, а Тони Хекимяна от отбора на Парфюма и някоя друга миризлива тлъста лелка от продуцентите на втора заплата при другарите Прокопиеви от офисите на “Капитал”.

Затова са и поставили и ЦЕЛТА на вещицата за мокри поръчки – да покаже, че Гешев не казва истината. Както казва самият Къро – “Милите ми идиоти от Продължаваме промяната, които не стават за нищо.” 😂

Тотално изплискване на легена наблюдаваме.

Николай Бареков

Бележка на Веселина Томова: Канна търси … Къро, въх, мари майко! Телефон дай, помогнете, пищи Канна. Щом АФЕРА вече била говорила с него, значи не било невъзможно, пак вика Канна.

Голям ташак, драги зрители! Ама голям ташак!

Канно, ти още ли не си разбрала, че Веселина Томова е професор по изпреварване?!

Канна ги искала двамата заедно – Парфюма и Къро, плюс нея – значи иска тройка?!

О, неее!

Пак АФЕРА да ви открехне, драги зрители, и у БТВ -то, и у Нова правят това, което е онова, което „шефовете искат“, а на шефовете им диктуват ония, които трябва.

И понеже Канна е много акълия написала, че целта била – „че не се познават“, ама всъщност прави нескопосан опит да литка, както са и наредили.

Пиниза е друг, пак поръчков и си е чисто „активно мероприятие“ – на всяка цена „двамата“ с Къро, щото трябва да се чуе гласът на Къро, за да го …. сравнят със записите, които пуснаха.

Анадънмо?

Нищо, че вече обявиха, че на пуснатите записи гласът е на Къро. Без експертиза.

И сега Канна е ПАК на поръчка да намерела телефона на Къро, а в сюжета е вкаран и … Тони Парфюма, другият невъобразим акълия, който го ползват като, айде да не кажем като какво.

Дерзай, Канно! Щом АФЕРА го била намерила Къро, значи не било невъзможно, хахаха!

Ами май не е възможно, щом четвърти ден продължаваш да го търсиш Къро!

Баси и телевизиите, баси и „журналистите“, баси и кочината!

На 16.03.2023 АФЕРА публикува:

Веселина Томова

«