« Върни се назад Публикувано на 17.09.2022 / 11:43

ТОТАЛНА ИЗМАМА НА МВР НА „КАПИТАН АНДРЕЕВО“ ЗАРАДИ ШЕНГЕН! ГОТВЯТ ТЕАТРАЛНО СПЕЦИАЛНА СМЯНА ЗАРАДИ ШЕНГЕНСКА ПРОВЕРКА, ЛЪЖАТ НАГЛО И ПОСЛЕ … ПАК ПО-СТАРОМУ!

На ГКПП „Капитан Андреево“ в момента се сформира група за проверката по Шенген, разкриха специално за АФЕРА наши брилянтни източници.

Всяка смяна дава по 10 полицая и в деня, в който ще мине Шенгенската група за контрол, въпросната сформирана смяна, ще бъде прилежно облечена по форма, ще се отговаря на въпросите зададени от комисията, перфектно заучени предварително.

Поредната тотална измама!

В същото време истината е, че съставът не е подготвен! И поради тази причина, МВР ще играе театрална измама, като от всяка редовна смяна ще се вземат по 10 служители и ще се сформира „театрална“ смяна от 40 души.

В деня в който комисията по Шенген ще извърши контрол, на база на който ще се произнесе дали България е готова да влиза в Шенген, точно въпросната „театрална“ смяна ще бъде на работа.

Вече са взети мерки за нови униформи на служителите, обучават се, за да може да се представят добре пред комисията.

Изматата е нагла, защото иначе униформи на „Капитан Андреево“ няма, няма условия и няма знания у работещите служители там, които удостоверят, че сме готови за влизане в Шенген.

Целта на измамата на МВР е да въведе в заблуда комисията по Шенген.

И после пак … по старому.

Afera.bg

«