« Върни се назад Публикувано на 16.02.2021 / 12:55

ТОТАЛНА ДЕИНСТИТУЦИАЛИЗАЦИЯ. СХЕМАТА НА ЦВЕТАНОВ -БОКО ДЕЙСТВА ЧРЕЗ ФАНДЪКОВА – АРХ. ЗДРАВКОВ!

Втори ден, откакто едно дете умря, защото ходеше по тротоара. Виновни няма да има. Виновна е масовата апатия, която подари властта на отбиващата номера администрация, пред която всички сме длъжни да богоговеем, докато тя обогатява близките, роднините си и партийните си фирми, тълкувайки законите и правилата, както си иска и единствено в нейна и на приближената си корупция, полза.

Тотална деинституциализация.

Нека погледнем и другата страна – възможно ли е в София, да поставиш павилион и да го захраниш законно с ток, вода, канал и т.н. преди да ти е изтекъл договора за наем, как са написани правилата и не работят ли те само за дребните връзкари и родата?

Правилата са създадени да ви откажат от инициативата да наемате каквото и да е. Прочетете, помислете и ще намерите истинските причини, за трагедията, която обитаваме и за отвратителната арогантност, която ни залива.

Покрай ужасната смърт от електричество, посредством „чудесното“ управление на София от ГЕРП в последните 15 години, остава настрани едно друго тяхно зимно „достижение“ – при всеки сняг се препълват травматологиите от потрошени хора….сигурно не си гледат в краката…

„ходи пеша, бе!“ на цвета караянчева, се оказа заплаха за убийство.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: КОРУПЦИОННАТА СХЕМА с тия павилиони, бараки и прочие, осеяли цяла София от години, е на ФАНДЪКОВА, АРХ. ЗДРАВКОВ ПОД ЕГИДАТА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ В ОБЩИНАТА. ПРОДЪЛЖАВА, НАСЛЕДЕНА И ДО ДНЕС ПО ЕГИДАТА НА ФАНДЪКОВА С ШЕФ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

«