Публикувано на 18.07.2021 / 9:38

ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ВСЯВАНЕ НА СТРАХ! СВЕТЪТ МЕЖДУ ПОЛИТИЧЕСКИЯ И МЕДИЦИНСКИЯ ЕКСПЕРИМЕНТ! /ВИДЕО/

Светът между политическия и медицински експеримент!

проф. Нина Дюлгерова

доцент  Атанас Мангъров

Afera.bg

Коментари 27 за
“ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ВСЯВАНЕ НА СТРАХ! СВЕТЪТ МЕЖДУ ПОЛИТИЧЕСКИЯ И МЕДИЦИНСКИЯ ЕКСПЕРИМЕНТ! /ВИДЕО/”

 1. Чудесно е, че Нина Дюлгерова и д-р Мангъров направиха тази пресконференция. Казаха повече от достатъчно. И колко въпроса имаше и какви бяха въпросите – точно двама журналисти питаха нещо си… Битката е предстояща и ще е много тежка. Аз не съм оптимист като проф.Дюлгерова – в Германия ще бъде избран, който трябва, за да продължи започнатото. То всъщност и тя едва ли е голям оптимист, но …
  Изобретател на иРНК технологията е д-р Робърт Малоун. Има интервюто с него, въпреки цензурата, която му се налага от известните ни проверители на факти и той дава съвсем друга информация за натрапваните ваксини срещу ковид.

 2. Само Мангъров си позволява да говори неща, които са ТАБУ в нашите (свободни и демократични медии). Thousands Protest Against Mandatory Vaccination in Greece Video: Graphene Oxide: A Toxic Substance in the Vial of the COVID-19 mRNA Vaccine

 3. Един техен американски колега също го разказа а и спомена за дебилноста на огромна част от колегите им. Та лично мен не ме изненадва, че го режат Гугъл и подобните им.

  https://www.lewrockwell.com/2021/04/no_author/dr-ryan-cole-blows-the-whole-covid-19-propaganda-away/

  По въпроса за „генните“ ваксини то е все едно да копираш и лепнеш код от един софтуер на друг. Може и да работи а може и да срине новия софтуер в който си го лепнал. За да не се случи следва да знаеш всеки от двата софтуера не само в копираната част а цялостно. Експеримента е добро дело но следва да става само със информираното съгласие на приемащата и даваща страна.

  Един познат който получи втората ваксина неотдавна току що излезе от спешна помощ. Там лежа няколко дни докато му вдигнаха хемоглобина на нормални нива. Разбира се с преливане на кръв и т. н. Да не си мислите, че причината е „ваксината“? Камо ли да се признае, че е възможен страничен ефект от нея.

 4. За първи път се зачетох в постовете на г-н Вейронов! Може би съм сбъркал, не знам! Ще видим в следващите дни! Та един въпрос към него – Къде, любезни проницателю оставихте ужасяващата роля на комунизма в настъплението на медикофашизма? Къде? Къде така без ролята на комунетата – та нали Ковид тръгна от Китай? Ще ми се да ви наквася – доброволно разбира се, с любимото Ви питие, и по време на Вашето „наквасване“ да Ви задам или да Ви „отпера“ съгласно общоприетата лексика на този сайт,няколко въпроса. Целта на това упражнение е да Ви покажа, че има области в които Вие все още не сте надниквал!

  1. „Къде така без ролята на комунетата – та нали Ковид тръгна от Китай? “

   „Требе да се чете! Да се чете требе!“

   Проследи парите – кой е собственикът на биолабораторията в Ухан!

  2. Надниквал ,даже нямаш представа приятелю,къде съм надниквал !
   Ако дълбаеш с отперване на въпроси,прави го докрай !
   Не с е само комунизма и Ковид…прекалено е елементарно за нашите ,,родители“.
   Не е .
   Хаос.
   Робство.
   Религия.
   Шанс за поправителен през Средновековието.
   Провал.
   Втори шанс през 19 век.
   Възраждане и … Провал.
   Капитализъм.
   Комунизъм.
   Социализъм.
   Демокрация.
   Либерализъм.
   Консуматорско общество.
   Хомосексуализъм.
   Ковид,
   Локдаун.
   Ваксинации.
   Нокдаун.
   Финал.

   Венсеремос.

   П.Пис.
   И войни,много войни,като причините за някои от тях са толкова порочни и гадни,че със сигурност са потресли целия Космос.
   С право ,,родителите ни се срамуват от нас “ и ще ни ЗАЛИЧАТ.
   Доста поработихме по въпроса…

 5. Мисля че процента на „Вах-Ентусиастите“ е право пропорционален на броя а тези които цицат директно от потоците на „сега традиционните пари“ – банкови знаци/бюджет/фондове/инвестиции/политически схеми/интернет-безделници/инфлуенЦери/и всякакви подобни дето на две магарета сламата не могат да разделят, камо ли да създадат нещо стоѝностно.
  А, забравих и смарт-зомбираните Те така или иначе са brain-dead

  На всички други (те са малко!) дето си гледат задачите трезво и практично, и имат щастието да произвеждат стоиност без да им е сложен чатала на врата, им е през дедовия…

 6. След задънената улица в която изпаднаха финансовите структури на Световния Елит…побързаха да комунизират този Свят но по Капиталистически начин!!! Тоталитаризмът за Нас а Капиталите ни в Тях!!! След Троцки си имаме Клаус Мартин Шваб!!! Ако не ви мързи може да потърсите връзката Рокфелер-Шваб-Ковид…!!!

 7. Моят отговор за падението на човечеството е, че мнозинството го мързи да гледа, иска пари, без да работи, иска да бъде на високи държавни позиции, без съответните качества.

  За днешните българите – Колко готино и лесно – да гледаш в смарта, вместо да четеш Вазов, Ботев, Симеон Радев, Чехов, Толстой, Балзак, Голсуърти (човекът във „Форсайтови“ е концентрирал и личния живот, и бизнеса) и въобще да четеш…, да слушаш някакви откачени и дрогирани рокаджии вместо Моцарт, Бетовен, Верди, Брух, Панчо Владигеров, Петко Стайнов и българския фолклор…, да гледаш отвратителните криминални американски хростотии (добрите им филми бяха преди 30 години), също и българските свинщини от промените насам … Мога да продължавам до утре.

  ДНЕС Е РОЖДЕНИЯТ ДЕН НА ЛЕВСКИ!
  По-добре да не разказвам, че можеха и да го спасят!

 8. Тъжното е че на много малко хора направи впечатление желанието на проектокабинета да насили и наложи инжектирането с експерименталните медикаменти (за производство на шипов протеин) с проекто-министър на здравеопазването директно от организацията на Гейтс – ГАВИ, това ли е ДНКто на бъдещето?! АЗ БИХ ГО НАРЕКЪЛ ГМОто на бъдещето!
  При условие, че цяла Европа се тресе от възмущение и протести заради „сертификата за човешки права“. Все по очевидното вредно влияние на мРНК боклуците, които дават обратен ефект, но пък за сметка на това вървят буквално с тоталитарен протекционизъм, над национален реклама + цензура и пречупване на правила и принципи на медицината науката и човешките права, с не прикрита огромна печалба!??

  Слава Богу, че има хора като доц.Мангъров и всички българи много трябва да внимават, какво управление идва, защото есента тропа на вратата, а вманиачените глобалисти никак не са се отказали, вървят по сценарий и реализират отвратителните си античовешки политики!!!

 9. Всички нищят ,но не дават еднозначен отговор на въпроса ,,Защо е така?“.
  По целия Свят .
  Единодушно,безапелационно,в един глас ,с едно мнение без никакъв разнобой почти всички управляващи действат в една посока !!!
  Защо ???

  Отговорът е в част от изказването на проф. Дюлгерова-
  …“ Тотален контрол чрез виртуалното пространство“ !!!

  Но има и друг въпрос – От къде идва тази ,,ЗАПОВЕД“ ,та всички да се юрнат да я изпълняват толкова стриктно,та и да бързат при това и то много ?!
  С риск да бъркат от време на време…
  Тук отговорът е само един – Заповедта идва ОТГОРЕ !
  Много ОТГОРЕ,много Отвисоко.

  Къде е това ОТГОРЕ ,засега можем само да гадаем –
  1.Тук от Земята т.е. измислено е от човешки същества.
  2. От Космоса ,като някои от човешките същества са само Изпълнители с гарантирани облаги от това.
  3. От Силиконовия интелект ,който е излязъл извън контрол и заплашва Органичния такъв с унищожение.
  При изричното условие ,че Изкуствения интелект всъщност може да е с Извънземен произход !

  Когато мотането с войната на Хипотезите приключи ще е много ,ама много късно ,за каквато и да е реакция !
  Ковид е само катализатор за развъждане на хипотези,а колкото повече са те,толкова по-трудно ще се стигне до Истината, респ. до адекватна ,навременна реакция !

  Ковид е само барикада по пътя към Истината и Спасението ,перфектен спъвач !
  Когато този Пъклен Замисъл стане реалност ,този прословут Ковид ще е само спомен за една детска сополива хрема !!!
  Всъщност даже май и спомени няма да има…
  Никакви.
  Матрицата ще ги изтрие.

  1. Поздравления г-н Вейронов за интелигентния и излизащия извън руслото коментар! Едва ли обаче може да се допусне версията за извънземно вмешателство, защото не вярвам, че във вселената може да има по-прокажени и алчни умове от тези на хората. И помнете ми думата, че ако един ден човечеството се самоунижожи ще е от алчност, жажда за още, още и още пари и власт! Вече не съжалявам и дори се радвам, че в тази си форма, облицовани в тела, Бог ни е отредил максимум 80-100 г. живот. Защото, ако това е бъдещето на света и, ако жевеехме стотици години или бяхме безсмъртни… Не благодаря!…

   1. Уважаеми приятелю,прав си за ,,качествата“ на хомо сапиенс !
    Именно заради тях той ще си отиде като вид/в този му формат/ !
    До 10 години/аз казвам до 6-7/,някой ще бръкне на дълбоко в тази част на мозъка ни ,която ние не ползваме !
    Процесът е необратим.
    Решението за това е на Извънземен Разум,участващ в експеримента по създаването ни.
    На родителите ни !!!

    ,,Самоунищожението“ ни е само привидно и втълпено ,защото така Наказанието е по- голямо.
    А всъщност, ТЕ прехвърлят вината за собствения си неуспешен Опит отпреди стотици милиони години върху нас…
    Дали не е по някакви ,,морални“ съображения ,а ?!
    Да им е по-леко на душите…може би и там има индивиди,които да скърбят за ,,чедата си“ ?!

    Не,за тях сме само мухъл и плесен.
    Буркан с бомбирала зимнина.
    Изхвърлят ни и толкова.
    Край на експеримента Homo sapiens .
    Точка.

    1. „Самоунищожението е заложено в природата ви“

     Терминаторът към Сара Конър, „Терминатор 2“

   2. Наводненията в ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА,са ОТГОВОР ОТ БОГ!!!
    За съжаление страдат пострадаха невинни,вместо отговорните за това безумие Ковид,свидетелка съм как властите в тези държави пребиваха населението си и не само!
    Ето вижте част от издевателствата…
    https://www.instagram.com/p/CN-hpeKqoTb/?utm_medium=copy_link

  2. Бай Кольо, а ако тези на които се подчиняват стоящите зад операция „корона“ са паднали ангели, подчиняващи се на Господаря на този свят. Ако подготвят идването на Антихриста. Ако сме поколението благословени с билети за най-голямото представление – Армагедон.

    1. Нали знаеш как се образуват диамантите – в огън и при огромно налягане. Така ще се родят и светлите души тук на земята в ада, който ще слезе при нас, когато Бог позволи на всички изчадия да ни посетят, а те май вече са тук… Никога, никой не ни е обещавал, че ще търпи до безкрай безобразията, които творим със себе си и планетата. Имахме две хиляди години след като при нас дойде Христос да поемем правилния път. Изпратени бяха хиляди учители (възвишени души), които да ни направляват, но ние сме като малкото дете, което не вярва на родителя си и държи да пипне горещата ютия. Досега за нас се грижеше архангел Гавраил, но идва ред на архангел Михаил, който носи огън и меч, за да останат на земята само тези, които го заслужават.

 10. Поклон за убийствено точните анализи на проф. Дюлгерова и доцент Мангъров!!! И хора, не забравяйте, че 85%, което драматично мнозинство сме неваксинирани, т. е. само от нас зависи остро да се противопоставим на извиването на ръце, шантажа, подстрекателството и изнудването да се боцкаме с експериментални течности и то на всяка цена! Не се огъвайте пред никого, защото, ако всички откажем няма да ни се случи, няма! За това е необходимо малко смелост и със силата на внушителното мнозинство ще ги спрем! Това не са доказаните от десетилетия ваксини, които са предотвратили редица тежки и смъртоносни заболявания, целта е някаква друга! И помнете, при сериозен страничен ефект или смърт, каквито случаи вече са стотици хиляди по света нямате права, защото разписвате информирано съгласие! Дори една от най-успешните адвокатски кантори в Щатите, спечелила дела за стотици милиони в миналото срещу фарма мафията, предупреждава, че не може да помогне на увредени или убити хора, именно заради информираното съгласие!!! Така че помислете! И ви моля Веселина Томова да направите материал с някой адвокат, който да разясни за какво става дума и дали изобщо има възможност за правна защита, защото мракобесието се ожесточава! И то адвокат, който е на страната на хората, а не тези, които обслужват другата страна, защото не са малко. Вчера Байдън в прав текст каза, че „неваксинираните убиват“, което вече преминава немислими червени линии!

 11. Пандемията с коронавируса е целенасочена операция подготвена от затворения политически кръг на неолибералната теория и финансирана от големите „онлайн“ компании. ПЪРВИЯТ етап (първата вълна на пандемията) преследва преминаването на ТЪРГОВСКО-БАНКОВАТА ДЕЙНОСТ в режим на „работа от дома”. Целта е спестяване на огромните разходи по наемане и поддържане на офиси, заплащане на извънреден труд, разходи за охрана, обзавеждане, храна и излишна администрация. През ВТОРИЯ етап на пандемията компаниите свързани с ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ започват тотална подмяна на работническия състав, като целта е той да бъде заменян с много по-ниско платения труд на гастарбайтери и мигранти. Управлението им също ще се осъществява по метода „работа от дома“. УПРАВЛЕНИЕТО и КОНТРОЛЪТ (наблюдение и проследяване) на човешкият индивид ще се осъществява посредством 5G технологията.
  Всичко това има и своя политически ефект, а именно ускорено разпространение на тъй наречената „АСОЦИАЛНОСТ“, чиято същност е: 1. Ограничаване на социалните контакти. 2. Обезличаване на етнонационалностите, чрез игнориране на обичаи, нрави и традиции. 3. Въвеждане на дистационни форми на обучение. 4. Омаловажаване на историческата памет, чрез промяна на исторически събития и насочване на интересите на индивида към бъдещето. 5. Ликвидиране на понятието „политика“, чрез втълпяване в съзнанието на хомосапиенса до ниво на „жизнена необходимост“ на понятията „лична свобода“, „личен избор“ и „личен интерес“. 6. Постепенно отпадане на необходимостта от понятието „култура на живо“ и заменянето му с понятието „онлайн култура“, чрез преустановяване на финансирането на театрални и оперни постановки, фестивали, конкурси и други мероприятия, изискващи събиране на хора.
  АСОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА е апогея на властващия неолиберализъм, в която обществено-политическите отношения ще бъдат съставени единствено и само от РОБОТИЗИРАНИТЕ действия на отделните индивиди. Това ще гарантира ТОТАЛНОТО ГОСПОДСТВО на световната олигархия в един спокоен за нея свят. Свят без ПРЯК ОБЩЕСТВЕН КОНТАКТ. Свят на БЕЗРАЗЛИЧИЕ.
  Започна се!

  Радвам се, че ме цитират.

 12. Най-точния анализ направен до тук! Искрено се радвам , че все още в България има честни и достойни хора като проф.Дюлгерова и доц.Мангъров! Алчността на политиците и тяхната зависимост от компромати ще ни доведе до феодална държава и крепостни селяни , нещо което Руската империя премахва през 1861год. а ние след освобождението! Събудете се и четете , четете много ,защото другото е страшно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *