« Върни се назад Публикувано на 10.06.2022 / 12:56

ТОТАЛЕН ТЕЧ ОТ МВР ДЪРЖИ БАНДИТИТЕ В ПЪЛЕН КОМФОРТ. ИЛИ РАШКОВ ИЗНАСЯ ИНФО, ИЛИ НАЙ-БЛИЗКИТЕ МУ СА ПРОБИТИ!

Постоянен теч на информация от МВР държи бандитите в пълен комфорт.

Постоянен теч на секретна информация създава пълен комфорт на организираната престъпност, научи сайтът valkinfo.com, като цитира свои агенти в министерството.

Информаторите на медията разкриват, че откакто Бойко Рашков е влязъл в институцията и до този момент министърът не е успял да очисти ведомството от къртици на големи бандитски организации.

По думите на агентите на valkinfo информацията изтичала от най-близкото обкръжение на Бойко Рашков и буквално само минути по-късно ставала достояние на обектите на разработка от МВР. Те още разкриват, че Рашков многократно е получавал сигнали за въпросния теч на информация, но така и уж все не успявал да разкрие шпионите в своите редици.

Един от примерите, които информаторите ни дават е бил течът на информация към Бойко Борисов малко преди ареста му. По думите им бившия премиер знаел няколко часа предварително за готвената от него акция и най-спокойно изчакал пристигането на полицаите в дома си в Банкя.

По същият начин въпреки отричането и лъжите от страна на премиерът Кирил Петков и самият Рашков е изтекла и информацията, че готвят кандидатурата на Рашков за шеф на КПКОНПИ, която сайта АФЕРА докопа и я тиражира първа и единствена.

Нека припомним, че на първи юни в медиите изтече информация, която сайта АФЕРА публикува, че управляващите готвят Бойко Рашков за шеф на Антикорупционната комисия. На следващия ден обаче вместо да потвърдят този факт в медиите, и Кирил Петков, и Рашков отрекоха да е имало подобни разговори. Само 7 дни по-късно обаче самите те признаха публично за своите лъжи.

Оказва се, че за последната една година министърът на вътрешните работи така и не успя да се справи с проблема с къртиците във ведомството.

“Или той изнася информацията или най-близките му хора са “пробити””, твърди пред медията ни източник от МВР. Според него за последните месеци има десетки, дори стотици сигнали, че представители на организираната престъпност са били в течение с разработките и разследванията на вътрешното ведомство срещу тях. По думите му логично възниква въпросът, кога ще бъде направена детайлна проверка на висшето ръководство на МВР за достъп и работа със секретна информация.

www.nbox.bg

Бележка на АФЕРА: Длъжни сме да уточним, че за сайта АФЕРА не представлява никаква особена трудност да се сдобива с пинформация от първа ръка, предвид факта, че както МВР, така и Службите, са в ръцете на лица, които имат далеч по-скромни качества и работа на терен, отколкото АФЕРА, и няма как ей тъй на от въздуха да придобият агентурна мрежа. Тая работа с михлюзлюк не става! За това, драги ни ПростоРашков и ПростоКиро се иска бачкане, акъл и характер. Анадънмо?! Като се има предвид, че баш от върха на МВР плямпат, където станат и седнат към „своите си капии“, хоп-троп и …. се нанизали на АФЕРА!

«