« Върни се назад Публикувано на 14.02.2023 / 14:12

ТОТАЛЕН БГ РЕЗИЛ! ОБИКНОВЕН USA НАЧАЛНИК ОТДЕЛ ПОСРЕЩНАТ НЕДОПУСТИМО ОТ ПРЕЗИДЕНТА! РАНГЪТ НА ТОЯ ЧИНОВНИК ОТГОВАРЯ НА КОПРИНКОВ, БЕ, АШЛАДИСАНИ ВЛАСТОВИ ЧУЖДОЗЕМНИ СЛУГИ!

„…Искаме да застанат зад реформата и депутатите да я подкрепят. И мисля, че всички партии са чули това послание и ще видим кой ще го изпълни.“

Бихме искали да видим процес, при който партиите да се съберат и да постигнат съгласие по конкретен текст и да се ангажират да го гласуват в началото на новия парламент. И след това да го приложат изцяло. Защото искаме, не просто закони на хартия, нали? А България да има независима, безпристрастна и отговорна следствена служба, служба за борба с корупцията, главен прокурор и т.н.“,  това каза пред БНР Джеймс О’Брайън – ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента Джо Байдън.

Всички си затвориха очите за най-важното! И пак ще се наложи АФЕРА да ви отваря очите, ашладисани Президентски слуги на чуждоземни интереси и още по-надупени журналя!

Въпросният Джеймс О’Брайън е …. „ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента Джо Байдън.“

Демек, един обикновен държавен чиновник с ранг на нещо като нашето „началник отдел“!

Чувате ли, пичове, държавен чиновник, а ла нещо като нашия Копринков на Румен Радев!

И ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРАВИЛА – същият тоя USA държавен подчинен чиновник, нещо като „началник отдел“, е приет в България от … Президента на републиката и от премиера!

След като ранга му отговаря баш на нашенския Копринков!  И трябваше да се срещне акана с Копринков, че белким да разбере, че тоя когото трябва да сложат в следващия списък, седи срещу него.

Вие, разбирате ли, за какво БЪЛГАРСКО ВЛАСТОВО ПАДЕНИЕ, става въпрос?

Президент да приеме и да се дупи на един обикновен чиновник, който пък размахва пръст какво трябвало първо да приемат бъдещите народни представители и какво ИСКАЛ тоя американски „копринков“!

Кой си ти бе, началник отдел, че ще даваш разпореждания какво трябва да направи българската държава, че и се заканва да „контролира“? Кой си ти бе, обикновен чиновник, че ще „контролираш“?

Всъщност, тоя USA „началник отдел“ даже не е и толкова виновен, за сметка на нашите ПРОДАЖНИ И ПРОДАДЕНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ АХМАЦИ, които му придадоха ранг на … президент и му се надупиха вкупом!

На един обикновен канцеларски американски мишок!

Отвратена съм!

И се подписам с две ръце и под коментара на Богомил Бонев:

„На вниманието на координатора на санкциите – г-н Джеймс О’Брайън, който диктува какви закони да приемем. Бих му казал, първо си оправете вашата държава. И върнете парите с лихвите за измаматa F-16.“

АЙ СИКТИР!

Веселина Томова

«