Публикувано на 07.05.2021 / 13:19

ТОРПИЛИРА ЛИ /НЕ/УМИШЛЕНО МАЯ МАНОЛОВА БИТКАТА С ИСТИНСКАТА КОРУПЦИЯ И ЗЛОВЕЩ РЕКЕТ НА ХУНТАТА! НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА, МАЙО, НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!

Фундаменталните разкрития на бизнесмена Илчовски се вихрят вече и по медиите с пълна сила, след като Мая Манолова го легитимира като „героя“ на деня.

Чета и слушам изключително внимателно твърденията му. Да, абсолютно съм сигурна, че в земеделието има такава тотална корупция, защото АФЕРА е изнасяла данни, факти и разследвания много преди Илчовски, години наред назад във времето. Тогава обаче Мая Манолова си бъркаше в носа. Както и прокуратурата, впрочем.

Дотук обаче във всички твърдения не видях нито едно доказателство. Включително и за кюлчетата и „Мата Хари“.

Впрочем, днес разбирам и коя била уж „Мата Хари“, въпреки че онези, които трябва да знаят, знаят коя е „Мата Хари“ и че тя няма нищо общо нито с тази въпросна Маги Бадер, нито с Илчовски:

„Агри.бг:

„Истината за Мата Хари най-накрая излезе на бял свят! Бизнесменът Светослав Илчовски назова името на плеймейтката, която е направила скандалните снимки в спалнята на Бойко Борисов.

Пред онлайн изданието Агри.БГ крупният земеделец съобщи, че това е „Мис Плеймейт“ 2017 – Маги Бадер.

„Собственикът на „Градус“ – Иван Ангелов й плати 5 000 лева, за да обслужи нашия премиер. Знам го, тъй като бях там“, каза Светослав Илчовски.“

От своя страна Маги Бадер реагира веднага:

„Знам го, тъй като бях там“ вика Илчовски. Не разбрах къде точно е бил, като е обслужвала нашия премиер, или като са я цанили.

И като как ще го докаже.

Пиша всичко това, защото за да издържи всичко това в прокуратурата при едно разследване се искат доказателства. Не твърдения на някой, който чул и разбрал. На такива „знакови свидетели“ сме се нагледали през годините, точно изнамирани, сътворени и употребени от Хунтата.

Ако с нещо искат да се различават от Хунтата „новите“ лица на „съпротивата“ би трябвало да е – да са хилядократно по-умни, по-подготвени и по-професионално в час.

Сега на практика Мая Манолова с този свидетел, дали умишлено или не, торпилира истинската война с корупцията и зловещия рекет на Хунтата. Защото след като цялата тая дунанма с въпросния свидетел се провали, Боко ще има преимуществото да се пъчи за пореден път как са го оплюли като „по учебник на кгб“.

Не се прави така, Майо, не се  прави така!

Ако беше дете щях да съм сигурна, че Мая Манолова страда от диагнозата хиперактивност. Но Манолова не е дете, тя е обсебена от това да е непрекъснато в светлината на прожекторите и пиара, което граничи с биовампиризъм.

Като тръгваш да убиваш Хунтата със свидетели, трябват и доказателства, и не се прави като в тъп, малоумен холивудски екшън, от който накрая нищо няма да излезе.

Освен, че ще подкопае истинската битка с корупцията и рекета на Боковата Хунта. В негова полза, естествено.

Впрочем, днес експрокурорът Роман Василев ми написа: „И да ти кажа много си права за интелигентния свидетел, а имам доста опит с този свидетел и повярвай не е положителен, но да му мислят тез борци за правда и свобода“.

Отвратителното е, че тази свръх амбициозна женица Мая Манолова вместо да прави нещо истински ценно в битката срещу мутрите, тя вреди с непрекъснатото си дърдорене, припряност и хаотичност в името единствено на пиара си. И някой трябва да я спре, защото е вредна!

Веселина Томова

Коментари 35 за
“ТОРПИЛИРА ЛИ /НЕ/УМИШЛЕНО МАЯ МАНОЛОВА БИТКАТА С ИСТИНСКАТА КОРУПЦИЯ И ЗЛОВЕЩ РЕКЕТ НА ХУНТАТА! НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА, МАЙО, НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!”

 1. Напълно съм съгласен с анализа, но кой досега подкрепи Нинова, с нейната борбеност, с многобройните и предложения, с логиката и за толкова много неща , с оценката и на сегашния импотентен парламент, кой.??? Няма сила, която да накара тоя народ да се събуди, да оцени разликата между честните и мошенниците, бандитите от разумните, истинските родолюбци от патрЕотите. Щом не можем и да видим разликата между Бойка и Корнелата, ами кучета ни яли. Потъваме в простотията си като в блато, в подвижни пясъци, с кретенската илюзия , че си имаме стратегически съюзници.

  1. Делата сочат, че народа НЕ припознава Нинова, защото няма нищо общо с истинската лява политика и с АВТЕНТИЧНАТА социалистическа партия.
   Прави нещо, ама отгоре-отгоре.. отделно, че се изпокара с всички съюзници и съмишленици партии..

   Пример. Едва след отчаяните опити на медицинските сестри да защитят ПРАВОТО на истинско здравелечение и опазване през 2019 г., и най-вече в резултат на фрапантно ЧУДОВИЩНАТА смъртност при пандемията през 2020 г., от БСП свенливо вдигнаха глас ЗА … премахване на „търговската система в българското здравеопазване“ възприета с реформа от 1999 г. у нас. и прочие.
   А иначе БСП имаха много възможности да направят нещо реално за народа, но не го направиха.

   1. NARODA,, I ,,PARTIITE,,TRJABVA DA SE,,OBEDINJAT,,SRESHTU ,,,HUNTATA /MAFIJATA,,..INAK…SLEDVASHTIJAT,,MINISTAR PREDSEDATEL,,SHTE SEKAZVA…STANISLAV NEDKOV/STAKI,OT ,N,ZNAM KOE SI …,,TARNOVSKO SJELO,,…

 2. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Как източиха пенсиите ни по схемата Градус: Свидетелствата на бизнесмена Илчовски

  „Иван Пилето поканил Светослав Илчовски на разходка до Монако, на която да дискутират как изкуствено да завишат оборота на компания на „Пилето“, която щяла да се листва на Българската фондова борса. Това твърди Илчовски в свой сигнал до Народното събрание. Според Илчовски целта на това листване била „да се вземат“ 100 млн. лв. от пенсионните фондове.
  В така описаната от бизнесмена пред Народното събрание картина най-точно се вписва операцията по продажба на съществуващи акции и увеличение на капитала чрез издаване на нови, които направи фирмата „Градус“ през май 2018 г.
  Т.нар. IPO тогава беше приемано с голямо въодушевление, заради мащабите си като целта наистина е набирането на 100 млн. лв.
  Предложени са 55.5 млн. акции при ценови диапазон 1.80-2.35 лв. за акция. Записани са 45 млн. акции на цена 1.80. Това оцени компанията на близо 450 млн. лв.
  След приключване на публичното предлагане става ясно и кои са новите акционери. И това наистина са най-вече пенсионни фондове, което не и толкова изненадващо.
  Унивepcaлният пeнcиoнeн фoнд „Дoвepиe“ e зaĸyпил нaй-гoлям бpoй aĸции – 10.86 млн. зa 19.548 млн. лв. Oбщo дpyжecтвaтa oт гpyпaтa – зaeднo c дoбpoвoлeн пeнcиoнeн фoнд „Дoвepиe“, пpoфecиoнaлeн пeнcиoнeн фoнд „Дoвepиe“ – вeчe пpитeжaвaт 12.225 млн. aĸции зa 22 млн. лв. Taĸa тe пpитeжaвaт 5.018% oт oбщия ĸaпитaл нa дpyжecтвoтo, пише сайтът Money.bg.
  Гpyпaтa нa „Aлиaнц“ e зaĸyпилa 8,3 млн. aĸции, a пeнcиoннитe фoндoвe „Poдинa“ – 4,36 млн. aĸции. B ІРО-тo ca ce вĸлючили и „Cъглacиe“ c 600 xил., a „EнEн“ ca пpидoбили 890 xил. aĸции“, описва реалните доказателства за истинността на показанията на Илчовски пред Комисията на Мая Манолова блогът Финансови смислици на специализирания журналист Мирослав Иванов.
  ……………………
  Срив на Градус на борсата и призиви за бойкот
  „Цената на Градус пада с 40 млн лева (близо 10 процента) в началото на борсовата сесия днес. Оня ден покупката на акции от фирмата от пенсионни фондове беше сред акцентите на изслушването в комисията по ревизия“, съобщи депутатът-финансист Вл. Панев от ДЦ. А в социалните мрежи призовават за бойкот на продуктите Градус, както направи Веселина Георгиева в мощната група Аз подкрепям Лаура Кьовеши.

  1. ..MAGI BADER,,NE POZNAVA,,TIKVUN I PILETO/MOGE BI I OSHTE PONE 20,,TAKIVA …LICHNOSTI,,HA/HA!..KOITO ,,SA SI JA PODAVALI/,AMA POZNAVA DOBRE,,..NJAKOI,,CHASTI NA BEZFORMENITE IM TELESA…HAYDE HOLAN…!

 3. Само да кажа , че по начина по който се обраща това момиче , към Боросов и Ангелов с ГОСПОДИН това означава само едно , че ги познава и двамата а дали е мата хари незнам.

  1. Крадеш ми името, или не забелязваш, че в този форум отдавна има коментира с него?

 4. ББ като Министър .Председател е създател на Правителствено.общинска организирано престъпна система за получаване на подскрепа от купени, принудени и подмамени избиратели които на едни избори – местните гласуват за местната мафия, а на парламентарните – за държавната мафия. Връзката междеу двете мафии са областните управители, които умишлено си затварят очите за беззаконията в общините, вместо да ги обжалват в съда или да ги отнасят до Прокурватурата. На нърха на тази паяжина е Главният паяк и за това носи отноворност по Чл.321 НК. Доказателствата за съществуването на паяжината са резултатите от последните избори, а самохволството на ББ е реално самопризнание за нейното съществуване. Докумунтални доказателства в Областните управи – колкото щеш. Така доказателства за задържане под стража на ББ за престъпления по Чл.321 НК – достатъчно. За пълно разрплитане на паяжината е необходима намеса на ДАНС, но след като сменят нейното ръководство. Без такова разплитане ББ ще се върне на бял кон след поредните избори независимо от промените в Изборното законодателство.

 5. Тази измислена боркиня ако искаше да се бори трябва да иска от сега служебното правителство да възложи на поне две независими лаборатории вземане проби със сонди от магистралите и тулупа да млъкне. Да поискат от ГЕРБ да посочат техни експерти и лаборатория на която “вярват”, за да се получи с “техните камъни по техните глави” . Може в АПИ и без да се сменя състава. Да е с участие на лица назначени при тиквеното управление. Ако изкарат умишлено удобен, но фалшив резултат – и те като обвиняеми и е добре предварително прокурор да ги предупреди. Ще бъде весело :)))
  Резултатите от експертизите да се размножат и да се изпратят от М.Вебер, през Туск та до последния в ЕП и ЕК подкрепящ Тиквата.

 6. Да,там е само за избрани .

  Направо съм поразен от твоята прозорливост !
  Как можа да се угадиш ,че Илиянка и Н.В. Кольо Вейронов са един и същ субект ???

 7. За БГ корупцията бронебойни патрони няма открити…

  Вuѕѕіnеѕ Іnѕіdеr e пoдpeдил дъpжaвитe c peзyлтaт oт 30 или пo-мaлĸo тoчĸи. Cпopeд тoзи ĸpитepий ce ĸлacиpaт 31 дъpжaви. Cтpaнитe, ĸoитo ce cмятaт зa нaй-ĸopyмпиpaни, ca в Aфpиĸa, Цeнтpaлнa Aмepиĸa и Близĸия Изтoĸ, в oбщecтвa cъc cлaби пpaвни и пpaвитeлcтвeни cиcтeми и шиpoĸo paзпpocтpaнeнa бeднocт.

  Ho и няĸoи oт 20-тe нaй-гoлeми иĸoнoмиĸи в cвeтa ca вĸлючeни в cпиcъĸa.

  Bижтe пoдpeждaнeтo:

  29 (изpaвнeн). Иpaн – 30

  29 (изpaвнeн). Уĸpaйнa – 30

  29 (изpaвнeн). Гaмбия – 30

  22 (изpaвнeн). Pycия – 29

  22 (изpaвнeн). Πapaгвaй – 29

  22 (изpaвнeн). Meĸcиĸo – 29

  22 (изpaвнeн). Лaoc – 29

  22 (изpaвнeн) Kиpгизcтaн – 29

  22 (изpaвнeн). Дoминиĸaнcĸa peпyблиĸa – 29

  22 (изpaвнeн). Xoндypac – 29

  19 (изpaвнeн). Гвaтeмaлa – 28

  19 (изpaвнeн). Бaнглaдeш – 28

  19 (изpaвнeн). Maвpитaния – 28

  19 (изpaвнeн). Ливaн – 28

  19 (изpaвнeн). Keния – 28

  17 (изpaвнeн) – Гвинeя – 27

  17 (изpaвнeн). Hигepия – 27

  14 (изpaвнeн). Угaндa – 26

  14 (изpaвнeн). Hиĸapaгya – 26

  11 (изpaвнeн). Kaмepyн – 25

  11 (изpaвнeн). Moзaмбиĸ – 25

  8 (изpaвнeн). Xaити – 22

  8 (изpaвнeн). Бypyнди – 22

  8 (изpaвнeн). Зимбaбвe – 22

  5 (изpaвнeн). ДP Koнгo – 21

  5 (изpaвнeн). Kaмбoджa – 21

  5 (изpaвнeн). Taджиĸиcтaн – 21

  4. Чaд – 20

  3. Aнгoлa – 19

  2. Beнeцyeлa – 18

  1. Йeмeн – 16

  А,България я няма !
  Ами няма я защото е Перла в Короната,затуй я няма .

  Е,казват ,че в Европа е на Първо място ама друго си е Перла в Короната .

  Венсеремос.

  1. Може и така да е, както сте написал.

   Но по-добре да НЕ си срамим сами държавата.
   Щом не е включена БГ в този списък, значи не трябва да е в него!
   Има куп други негативи, мошениците са между Галатическо-Вселенски!
   Сами трябва да се справим вътре, сами!
   Как?
   Като променяме съзнанието, няма друг начин.
   На външните, не им пука за вътрешните ни СОЦИАЛНИ работи…
   Съгласен?
   😉

 8. Мая е майсторка на яловите скандали,дрън-дрън-ярина.Изглежда като страхотно разобличение,но от него нищо няма да последва.Друго щеше да е да пристигне Лаура Кьовеши,все не могат да се натуткат,тука са възприели много тарикатски подход–предлагат нечитави прокурори,отхвърлят ги,после пак и пак.Чакаме нови избори,през това време боковци се подготвят,замитат си следите.

 9. Ако службите са си на мястото всичко може да бъде доказано. Снимките от телефона на плейметката могат и сега да бъдат извадени, дори девойката да е хвърлила апарата в нужника. Намирането на клипчето с изнасилен човек в ареста също не е проблем и за пъпчасал гаражен хакер, ако ще Миньо да отрича от тук до края на света. Това му е хубавото на net-а, следите остават, нищо не се губи и който истински търси, всичко си намира. Закупуването на кюлчета инвестиционно злато също е елементарно проследимо, защото не може да влезнеш ей така в банката и да се напазаруваш като в месарницата. Регламентът е бая строг именно защото това злато служи за инвестиционни цели. Като навържеш датите и купувачите веднага ще светне за кого са били предназначени кюлчетата. Не ми е направило впечатление Боеко да е декларирал тази инвестиция /на Иван Бакалов също/. Служебното правителство може да започне от там- от публичните декларации на Борисов. И нямате представа до къде може да се стигне. Ал Капоне да ви го каже.

  1. Госпожо Иванова ами тя лампичката свети много отдавна, но “мъглата“ е много гъста и затова не се вижда правилната посока.

 10. Вятър ечи, Бойко гълчи!
  Балкан стене! Властта не иска уж да вземе!
  Слави във властта не рачи да се качи!
  Корни се снишава и ръка си Славчу дава!
  Ала той, защо ли, не я уважава?
  И Корни се отвърна и мандата спешно върна.
  И от сараите не щат уж да са в властта?!?
  Мая, тая изрусена кака,
  как не иска да изпусне влака.
  Шепата трохи останали
  няма що да сторят,
  освен да пречат като спорят.
  Днес е край на парламента,
  нови избори ще да се проведат.
  Но достатъчно ли ще е това
  правилните да се изберат?

 11. А Христо Сираков набързо „получи инсулт“, (именно той отговаряше за плеймейтките), веднага след като изтече записа с чекмеджето !

 12. Илчовски сега е в центъра на политическия живот, цяла България него гледа. Досега обаче само лакърдии, няма конкретни доказателства, подкрепящи по някакъв начин думите му. Божков например извади доста. Чатове с vladi_goranov, есемесите с Тиквата, бележката за „пълен съпорт“ и помагай „по принцип“. А този господин просто говори. Свидетелството пред тази комисия не е под клетва (както би било в САЩ), така че може да си приказва каквото си иска. Ако няма някакви доказателства, тази комисия, ако има претенции да е сериозна, не трябва да си губи времето с него…

 13. Интересна е тази стара птица в нови пера!!!Това се казва политически камуфлаж!!!
  Камелия Нейкова: Привърженик съм на машинното гласуване???

  Да попитам Спец-овете от Прокуротурата…???

  Случайно в електронните Феис Инстаграм и т.н. цъфне моя снимка и чекмеджета с разни редки метали и диплянки с Евро ще ме поканите на кафе да си поговорим и с една Честна Пионерска че е Фейк всичко ще приключи!!!
  Интересно г-жа Ким какво мнение има???Явно те се намесват само като им даваме пари и суверинитет а не обратното!!!

 14. Много лесно ще се разбере дали въпросният земевладелец казва истини, ако се тръгне от мадамата. Ако наистина това момиче е било в спалнята на резиденцията, значи човекът казва поне едно вярно нещо. Гешев и Боеко отлично знаят, че чорапът ще се разплете точно откъмто жената и за това до ден днешен полагат неистови усилия да укрият нейната самоличност. Такива момиченца много лесно се разприказват – прибери го в районното за 24-72 часа да му се разтече гримчето и после само слушай и записвай. Плейметки, сър!

  1. Интересното е, че всъщност Илчовски казва на няколко пъти, че има клип за „Мата Хари“ и ще го предаде на комисията- аз поне съм го прочел вече в интервюто му за Капитал и интервюто му за АГРИ. Не е уточнил дали е сниман разказ на самата нея, разказ на някой свидетел(Защо не и собственика на Градус, след като е основно действащо лице и по досегашните показания на Илчовски- основния му източник на информация?) или момента на предложението(рождения ден на ББ). И още определено не е пуснал това видео в обращение, де.

   Та интересно какво би станало с коментарите за него, ако пусне клипа. Също толкова би било интересно, ако не го пусне. И в двата случая просто потърпевшите ще са различни и ще има различни последствия.

   1. Вече няма начин да не го предаде където трябва, а дали ще го пусне в нет-а много ще зависи от сумата за откупа да не го прави. Ако не го предаде обаче, ще му късат шортите доживот, но ако го има и предаде където трябва, те няма да го направят никога обществено достояние, особено ако има се***ални извращения и т.н в него.., така че това ще се използва основно за шантаж !

 15. Нищо лошо няма в това да се казва истината за Тюфлека и практиките му. Дали е Мая или Веселина няма голямо значение. Не се ревнувайте коя е по най. В случая Мая е полезна. Да понякога говори твърде много, но енергичноста и заслужава уважение. Даже мотивите не са важни, а само резултата. А той е добър щом все повече хора разбират за какво иде реч.

 16. Мафиот не се пречупва със съд и свидетели. Мафиот се пречупва с неговия метод на работа, т.е. със сила. Бой, бой, бой!

 17. „Надеждни“ свидетели са САМО Бисер Лазов и Цеката.
  Другите „не са“.

 18. Не не е тази плеймейтката или е Златка Райкова или онова грозно нещо Николета Лозанова,една от двечките,тези двете са най-алчни,развратни и арогантни!!!

 19. Мутрата също говори постоянно глупости без доказателства и си вдига рейтинга.
  Може нищо да не излезе от този храст, но като чета коментарите в различните сайтове, хората най много са отвратени от сексуалното насилване на определен бизнесмен, ТА
  на предстоящите избори Мутрата е под съмнение дали ще е трети.
  Това за сега е повече от достатъчно, другото само ще се срути.

 20. За такива като МаяМа, баба ми казваше: „Остъй я тая – сякаш има маясъл на езика си!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *