« Върни се назад Публикувано на 05.06.2011 / 17:17

Топлофициране на електрификацията.Ненаситните вълци и 7 504 868 агнета.

 

 

Топлофикацията благодарила на електрификацията за топлите грижи и обещала тържествено, че в съкратени срокове ще се отблагодари на електрификацията с мощен топлинен удар върху населението.

Идеята е еманация на интелектуалната мощ, креативната потентност и иновативните способности, тъй характерни и иманентно присъщи на ситите, но вечно незадоволени, алчни вълци.

Общия брой на жилищата в България е 3 788 668 (обитаеми, полуобитаеми, необитаеми, с един човек, с половин човек, пренаселени и прочее).

От тях топлофицираните са 15 %, което прави 568 300 жилища.

Нетоплофицирани са 85 %, което прави 3 220 368 жилища.

Общият брой на населението е 7 504 868. В топлофицираните жилища живеят средно 1 136 600 души. В нетоплофицираните – 6 368 268.

1 136 600 души ще плащат на електрификацията рекет за по-скъп нощен ток заради все по-високия рекет, който плащат на топлофикацията.

6 368 268 души ще плащат на електрификацията рекет за по-скъп нощен ток заради парното, което нямат. И като наказание за това, че нямат парно, скатават се и не плащат рекет на топлофикацията.

Всички ще бъдат наказани.

Едните – за това, което имат и си плащат за него.

Другите – за това, което нямат и най-дръзко не си плащат за нямането.

Едните ще бъдат изправени срещу другите.

За да не тръгнат срещу ненаситните вълци. И срещу властта зад ненаситните вълци. Която е власт на все същите ненаситни вълци, зейнали да глътнат живота на 7 504 868 агнета.

„Разделяй и владей” е древен политически табиет.

„Разделяй и владей, рекетирай и предизвиквай взаимна омраза и нетърпимост сред разделените и рекетираните” е нов политически табиет. ГЕРБ го прилага вече втора година – БАН срещу ВУЗ, лекари срещу пациенти, учители срещу ученици, студенти срещу преподаватели, безработни срещу пенсионери, театрали срещу кинаджии, болни срещу здрави, деца срещу родители, млади срещу възрастни, „селяндури” срещу „гражданя”, полиция срещу адвокатура, държавата срещу майките, топлофицирани срещу нетоплофицирани. Утре газификацията ще накаже всички, дето нямат и един газов котлон. После ще плащаме данъци за яхтата, която нямаме; за майбаха, който нямаме; за басейна, който нямаме… „Ами да имате!”, ще ни кажат високомерно вълците.

Топлофицирането на електрификацията ще повлече електрифициране на топлофикацията. Това се нарича обединение на сродни едри предприятия с цел диктуване цените на пазара, елиминиране на конкуренцията и недопускане на пробив в монолитния монопол.

Иначе казано – картел.

Конкретно и по принцип – престъпен картел.

Накратко – халваджи Бойко за бозаджи Дянков.

 

Велислава Дърева

http://argumenti-bg.com

 

«