« Върни се назад Публикувано на 16.11.2017 / 9:11

ТОЛКОВА СЕ ЯДОСАХ, ЧЕ МИ ИДЕ ДА ИЗРИТАМ В ДЕБЕЛИЯ Г.З ТОЯ, КОЙТО НИ ОПРОСТАЧИ ТАКА. ЗНАМ ГО КОЙ Е.

БОЙКО БОРИСОВСнощи си викам – бе я и ние като едни истински родолюбци, да погледаме българския филм „Откраднат живот“. Не знам дали съм ви казвала, ама към 7 вечерта сядаме около масата четиримата – сина ми, мъжа ми, аз и котарака /ако си е вкъщи/. Приказваме си, понякога се караме, разказваме си разни неща, пийваме си нещо, вечеряме…

Та снощи си причинихме тоя филм. Начи, довтасаха ни в къщата некви лесбийки, едни се биха в кръчма, по едно време някакви се събличаха френетично и аха да се натаковат, пък не се…

Дойде пациент, да, пациент, мъж, с вибратор в корема, после травестит с апандисит, с едни криви цици, който посъветва лекарката, която го оперира да иде в лисбийския бар, където срещна …. Извинете, ама не ви ли се вгади? Котката избяга с крясъци. Ние с мъжа ми, иначе речевати хора напрао онемяхме, а синът ни.. не знам. Не знам с ква цел, с какво травестит, идиот с вибратор в корема и лесбийки помогнахана филмовия разказ.

Да ви кажа толкова се ядосах, че ми иде да изритам в дебелия г.з тоя, който ни опростачи така. Знам го кой е. Бедни и прости. Много прости!

п.п. Със сигурност в сутрешните блокове ще говорят за агресията на младите хора. Ако не утре, то вдруги ден. Ще канят психолози и всички ще се тюхкат как е възможно…. Мамка ви, тъпи телевизори!

Виктория Тинтерова

«