« Върни се назад Публикувано на 11.10.2017 / 16:47

ТОЛКОВА ИМ БЕШЕ БУТАФОРЕН ПРОТЕСТА, ЧЕ ЕДИН ДЪЖД И ЩЕ ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА. ВСЪЩНОСТ И БЕЗ ДЪЖД ИЗТЕЧЕ

протест медииЦял ден си мисля за протеста на журналистите и се нещо ми убягва от нелепицата на този акт. Се едно аз да изляза пред къщата на сестрата на мъжа ми, щото е по-голяма от него и по-умна, и да протестирам срещу него. После си се прибирам и му правя мусака, салата и му сипвам ракия.

Интересно, кво искаха – министрите да пишат писма на собствениците на медиите им със съдържание: Драги собственици, моментално дайте свобода на словото на подчинените си журналисти и спрете да им каните само нас, от ГЕРБ, щото ще Ви откъснем ушите!:.. от централата на Герб

Протестът би трябвало да им е в редакциите, да напуснат, мейби…. Помните ли един гръцки фактор как се скара на журналист и как всички останали оставиха микрофоните на земята и повече не му обърнаха внимание. А на наще кой ли не се кара… Домусчиев например и Сидеров, където ги пипнат им се карат. В тая връзка, някой виждал ли е Домусчиев да се усмихва? Може би само насаме, когато си брои парите или когато прецака някой… както и да е. Толкова им беше бутафорен протеста, че един дъжд и ще изтече в канала. Всъщност и без дъжд изтече.

Виктория Тинтерова

«