Публикувано на 16.11.2021 / 10:30

ТОЛКОВА ГОДИНИ СЕ БОРИМ С ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОФАНЩИНА НА БОКО, ЗА ДА СТИГНЕМ ДО ТОЯ НЕЩАСТНИК! АКО ХАРВАРД ДАВА КАКВОТО И ДА Е ЗА ТАКАВА КРЪГЛА НУЛА, ЗНАЧИ ТОЗИ УНИВЕРСИТЕТ Е ЗА ЗАКРИВАНЕ!

Ама как изпълнителната власт ще сменя съдебна, беее?

Толкова години се борим с политическата профанщина на Боко, за да стигнем до тоя нещастник, какво като някой го е уверил, че може да смеси властите, да гази законите както му скимне! И Боко сменяше тоя и оня!

Не ви ли е срам, фенове на харвардските бездомници? Мен ме срам от вас!

Между другото, ако Харвард дава каквото и да е, диплом, сертификат , PHD, за такава кръгла Нула(0), значи този университет е за закриване.

Това не е наука и живот, това е чиста глупост!

Анастасия Гешева

Коментари 8 за
“ТОЛКОВА ГОДИНИ СЕ БОРИМ С ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОФАНЩИНА НА БОКО, ЗА ДА СТИГНЕМ ДО ТОЯ НЕЩАСТНИК! АКО ХАРВАРД ДАВА КАКВОТО И ДА Е ЗА ТАКАВА КРЪГЛА НУЛА, ЗНАЧИ ТОЗИ УНИВЕРСИТЕТ Е ЗА ЗАКРИВАНЕ!”

 1. В цял свят има не повече от 8-10 наистина качествени университети с качествено обучение – всичко останало е боклук и ширпотреба, където да обират парите на студентите с разни „такси“. Университетите станаха търговски дружества, каквито са и болниците.
  Именно затова и беше голямата болка и проблем на световния империализъм и капитализъм – безплатните но качествени образование и здравеопазване в бившия СССР и останалите социалистически страни!
  Това което имаме днес е един див и варварски капитализъм с много сходни черти с фашизма.
  Харвардският университет и подобните нему уж реномирани световни университети не са вече това което бяха в стари времена. Сега са места, където богати, привилегировани идиоти си купуват дипломи, след което световните кукловоди инсталират тия идиоти на ръководни позиции в световната политика, представяйки ги за „елит“!

 2. Че има заблудени, гласували за поредните измамници – има. Но има и още две обстоятелства.1) Преброяването, според което населението на България е 6 916 548 – сигурно има и много гробища, включени в това число. Помним, че гробищата в САЩ бяха солиден брой гласоподаватели, чрез които (а и не само чрез тях) менторът на Киро Харварда „спечели“ изборите срещу Тръмп. 2) Точно преди изборите се развихри един скандал за едни машини, който обаче беше бързо заметен под килима. https://www.youtube.com/watch?v=rUmoI0aVUf0&t=5s

 3. Ама защо изобщо хората си мислят, че в Харвард образованието е нещо повече от това в България, освен повече пари!? Напротив, там учат такива нефелни и некадърни типове с пари, като нашия Кирчо! За нещастие той не е успял да се задържи там и сега ни го върнаха да ни дорасипе държавата! България вече е изгубена благодарение на мерзавеца Румен Радев!!!

 4. Гласуването няма нищо общо. Янките ни рутят, крадат и скоро ще ни избият.

 5. Каквото и да е учил този индивид където и да е, то квалификацията му трябва да бъде приравнена и призната в БГ. Тогава би имал повече шанс, да не се излага с подобни глупости. Настрана въпросът с гражданството.

 6. Еврокошарата започнаха да я строят след войната!!!Нашата от 30 години!!!Сега дойде поредният спуснат ПАСТИР!?!?!? Може да е и 2 в 1…Пастир-Коляч!!!От НАС зависи!!!

 7. Колко тъпи трябва да сте за да гласувате за тези предатели?Колко прости трябва да сте да гласувате за тези американски подлоги?Сега като ревнете Хак да вие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *