Публикувано на 27.10.2021 / 7:16

ТОЙ ВЕЧЕ СЛУЖИ НА САТАНАТА. И ТРЯБВА ДА ГО СПРЕМ!

Управлява ни злобно, тесногръдо, теснокожо човече със семпъл интелект, постна ерудиция, козируващо цял живот, комплескарски вкопчено в издигане в кариерата, с липса на какъвто и да е усет и интуиция, и поради тази причина заобиколено от отбор мошеници, измамници и апаши, психопатийно инатесто, склонно да бъде предател.

Човече, което лети със стремглава скорост надолу и колкото повече пада, толкова по-злобно към всички става.

Маскира неумението си, невежеството си и нефелността си да управлява със заучени фрази, отрепетирани жестове и дълги часове пред огледалото в репетиции как да натъртва лицемерните лъжи, които изрича. Не ги пише той, има предани надупени журналистки, които му пишат и речите, и рецитациите.

Самоубийствено преди избори хвърчи надолу и можем да си представим какво му обещават онези, отвъд Океана, които са му стиснали топките, за да го прави.

Никога не съм мислела, че това човече ще ме доведе дотам да напиша тези редове, но от първия миг в който го зърнах, в изборната нощ, когато спечели и жена му го беше прихванала под мишница като че тя е генерала, го написах в прав текст – че е Генерал Маринкин с алюзия към Путьо Маринкин. Никога не ме е лъгало вътрешното зрение за нещата и хората. Това човече обаче надхвърли собствените ми прогнози.

То е готово утре да затвори и неваксинираните, и хората над 60 години в домовете им като затворници. Не го интересува кой ще им пазари, ще полудеят ли повечето от психози, как ще живеят без чист въздух и движение.

Това човече вече служи на Сатаната. И трябва да го спрем!

Веселина Томова

Коментари 23 за
“ТОЙ ВЕЧЕ СЛУЖИ НА САТАНАТА. И ТРЯБВА ДА ГО СПРЕМ!”

 1. „От два стола,че на земята“. „Отсам“Океана и „Отвъд“ Океана.Къде между тях е България Г-н Президент? Време е вече да натиснете „катапулта“.

 2. Когато „отгоре“ те натискат психопати, а „отдолу“ народа упорства със здрав разум, а ти си проста фуражка, престъпила военната си клетва, към народ и родина, така ще се държиш, но да си спомни края на дадената клетва, целувайки, не европейското, а Българското Знаме. Помни клетвата си!

 3. Браво Томова ! Чест и почитания, най-накрая един истински журналист да нарече нещата с истинското им име ! Това което се случва се нарича САТАНИЗЪМ. И такива като това „човече“ са сатанистки слуги, и то от втори порядък… Над тях има хора, сатанистки слуги от Първи порядък – те им спускат заповедите. А над тези слуги са спускащите заповеди НЕхора. Ужасно е да се събудим и да установим, че сме заложници на ЗЛОТО. Но събуждането е задължително, ако искаме да останем ХОРА , а не да се превърнем в добитък…Още един път поздравления за смелостта !

 4. Не искам да плаша никого,идва 2025 г.,а се правят планове за след това,Света няма да е същия,за това Ви съветвам идете и четете по въпроса: Дънов,Севрюкова ,Ванга и т.н.,не напразно написах в един от коментарите си:някои хора,дали са си купили лодчици ,защото и в бункера няма да намерят спасение.

  1. Може би най-известният немски ясновидец, Alois Irlmaier (от Бавария, изключително набожен, скромен, никога не вземал пари, умира 1959 год.) казва в 1950 г. на една девойка от съседството:
   Момиче ти ще бъдеш свидетелка на най-големите промени в света.
   – Най напред ще има благоденствие, както никога до сега.
   – След това ще има упадък на вярата както никога до сега.
   – След това следва морален упадък, както никога до сега.
   – После ще дойдат голямо число чужди в страната
   – Царува голяма инфлация
   – Парите губят все повече и повече стойността си
   – Малко след това следва революцията.
   Не продължавам по-нататък, много е ужасно това което следва. Но той казва, че тези нещастия ще се случат за много кратко време и че след това ще настъпи най- хубавото време на човечеството. Той говори и за Второто Пришествие на Исус Христос, с което ще се сложи края на това безумие.
   На друго място той казва: „В началото банките имат много пари. Изведнъж нямат вече пари. Държавниците тичат и тичат (в смисъл търсят изход като побъркани), но нищо не могат“.
   На друго място казва как масите ще се разправят с причинителите на тези нещастия, „Висши служители ще ги окачат на първата латерна“.

 5. Това което ще напиша,нека не Ви успокоява,Неандерталеца Радев е пътник,това и уличните кучета и котки го знаят.Чудно ми друго,какъв офицер и генерал може да бъдеш,след като не може да разделиш на две магарета слама,образно казано.При 20% ваксинирани,след тези рестрикции да се ваксинират още 10-20% стават 40%,остават обаче 60 % НЕ ВАКСИНИРАНИ,КАК СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА ЩЕ ЗАТВОРИШ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ХОРА,ПО НИКАКЪВ НАЧИН.На тебе Радев,на Борисов,Кацаров и всички онези дето толкова сте „загрижени за народа“ и сте ВАКСИНИРАНИ,не искате да Ви залепим една монета на ръката,елементарно да покажете съпричастност Т.Е.ДЕЙСТВИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ.Тъй като Патриарха Ни е скрит,ще Ви напиша БОЖИИТЕ СЛОВА ПО ВЪПРОСА:“Който не ме обича и не спазва моите заповеди(10 Божи заповеди),наказвам до 9 коляно“,най милото,подчертавам.За домашно на ВСИЧКИ: ЖЕЛЕВ,КОСТОВ,САКСКОБУРГОТСКИ,ПЛЕВНЕЛИЕВ ,ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ ВСИЧКИ,А ВИЕ МИСЛЕТЕ………

 6. Хора, чуйте ме, не яжте лук, причинява запек и ако нямате под ръка разхлабителни, може да умрете от отравяне на кръвта, не от Ковид.

 7. За огромно съжаление сте напълно прав. Същите машини Smartmatics, които ни натресоха козяците, са онези, чрез които се извърши най-грандиозната измама в световната история на изборите – тези в САЩ.
  Аз лично очаквам 100% уреден мач чрез тези машини и на 14 ноември – въпреки, че очаквано доста хора биха излезли за мощен протестен вот срещу геноцидните и дискриминиращи населението безмислени мерки. Много важен и съществен момент е да се окаже възможно най-голям контрол върху въпросните машини и да се ограничи дистанционния (хакерски) достъп до тях. Също, да се извърши предварително организирано последващо алтернативно броене на гласовете от отделните партии(специално патриотичните). Примерно, чрез изпращане на имейл до добре защитена поща, под контрол на партията от всеки, гласувал за съответната партия(може и с придружаваща кратка информация в кое населено място, училище, секция е пуснат съответния глас). Така ще се създадат условия за паралелно преброяване на гласовете, наред с извлечението на резултатите от машините.

 8. Румбата и кръга му от селски и харвардски сатанисти са решили, че е дошло тяхното време да са на върха на властта в България, на цената на това да въведат знака на Антихриста, без който няма да имаме права и ще ни е забранено да търгуваме. Жестокои кърваво наказание заслужава той и родата му за това, че ни предава на дявола.

 9. Перифразирам Чърчил- Никога толкова МНОГО не са страдали заради ТОЛКОВА малко …ИДИОТИ!!!
  Също Курт Вонигът- Не трябва непременно да е ЛУД за да ни УПРАВЛЯВА но все пак ПОМАГА!!!
  Политическата ШИЗОФРЕНИЯ е като- Всички знаят че е ЛУД но не и ЛУДИЯТ!!!

 10. Каруцаров, Денков и Радев трябва да ги съди Народен съд заради десетките хиляди погубени животи поради тяхното бездействие и безхаберие и за това, че обезглавиха здравната система заради дребнавото отмъщение на безродния диктатор към по интелигентните от него хора с дипломи.
  Трябва просто да го изчегъртаме – него и цялата му престъпна банда на 14.11.2021 г.

 11. На съвеста на фашиста Радев – ако въобще има такава и на този есесовец доктор Менгеле Каруцаров – лежат смърта на повече от 22000 души. До изборите с този темп на нищоправене от фатмака фигурант и фашистката му хунта ще си отидат още поне 1500 – 2000 заради некомпетентноста на този див селяндурин и този некадърен Каруцар. Дкато се махне от Дондуков 2 и се отправи към Софийския Централен ще си отидат още 10 000 невинни хора. България не е губила и през най жестоките си войни толкова хора. Великият Самуил почина само при вида на 15 000 ослепени войници обаче този сатрап и Гестаповец не се трогва от смърта на десетките хиляди починали заради некадърноста му да овладява кризи и се е вкопчил в власта като хиена в кокъл. Остават му обаче по малко от 3 седмици и ще го видим с мешка в ръка с най необходимото да влиза с белезници през широко отворените врати на Софийския централен.

 12. Хвърчило хвърчи надолу и ще се сгромоляса точно на 14 ноември..
  Четири години успя да заблуди много народ включително и мен самия с рецитациите си…Това беше възможно, защото не му се налагаше толкова често да е под светлините на прожекторите както сега от месецмай насам..
  .Наистин е кух, завистлив и злопаметен човек егоист,
  който като Меглена Кунева ни продаде за жълти стотинки.
  Те двамата Фърчилото и Баба Яга Кукувицата с кривите джуки и с очилата,
  БайХу’йя Лайняната Тиква и Циганина Командир с МишМаш Амбулаторията
  са топ 4 на предателите ПРОДАЙБЪЛГЕРИАНЦИ
  ПРОДАЙБЪЛГЕРИАНЦИ та чак дрънчат и пушек се вдига ..

 13. Радев – Радев,

  И Ти си МАСОН,
  със Смачкан ФАСОН!

  Как от ЛЕТЕЦ,
  стана ПОДЛЕЦ?

  1. Пишете им имената и тези на роднините им, и добре ги помнете! Нюрнберг 2 скоро ще дойде.

 14. ЗДР. Г-ЖО ТОМОВА, ПРЕКРАСНО СТЕ ОПСАЛА ТОВА НИЩОЖЕСТВО,ВУЛКАНИЗИРАН КАПУТ, ГУМА РЕГЕНЕРАТ, ФОТОКОПИЕ. МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТЕ ГЕРБ И БОРИСОВ, НО НАРОДА ГО Е КАЗАЛ: ЕЛА ЗЛО, ЧЕ ИМА ПО ГОЛЯМО ЗЛО. ПОЗДРАВИ ОТ КР. МИРЧЕВ МЕЖД. ШОФЬОР. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСПЕХ. ДАНО НАРОДА НИ ДА СЕ ОСЪЗНАЕ.

 15. Факти от независимата западна преса по въпроса за ваксинацията.“Quand les doubles vaccinés meurent plus que les non-vaccinés“ Когато двойно ваксинираните умират повече от НЕВАКСИНИРАНИТЕ
  https://reseauinternational.net/quand-les-doubles-vaccines-meurent-plus-que-les-non-vaccines/ И ОЩЕ „Pass sanitaire – Preuve que tout était prévu avant janvier 2020“ Санитарните паспорти, доказателство, че всичко беше предвидено преди януари 2020 г. https://reseauinternational.net/pass-sanitaire-preuve-que-tout-etait-prevu-avant-janvier-2020/

 16. Това човече много прилича на другото човече, което падна от власт. Също като него е козирувало цял живот. Също като него страда от комплексарска мания да бъде на върха на властовата пирамида. И другото човече има ограничен умствен багаж и е обградено от предани измамници и кариеристи. Разликата между двете човечета е в това, че второто зависеше до някъде от Парламента. Чрез всеобщи избори то беше пратено в историята. Но първото човече, веднъж избрано от около 20-25% от имащите право на глас, не може да бъде махнато от креслото си. Ако поиска може да сложи за известно време жена си в това кресло, която да управлява от негово име България(примерът с дъщерята на пияния Елцин, управлявала неформално Русия 18 месеца)….По тази причина първото човече ще може да нанесе големи вреди на България без да има сила, която да го прати в историята като второто човече…

 17. Убийствено точна оценка и безупречно охарактеризиране на мерзавеца Румен Радев!!! Поздравления Афера и да си пожелаем нов президент на България след тези избори!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *