« Върни се назад Публикувано на 27.10.2021 / 7:16

ТОЙ ВЕЧЕ СЛУЖИ НА САТАНАТА. И ТРЯБВА ДА ГО СПРЕМ!

Управлява ни злобно, тесногръдо, теснокожо човече със семпъл интелект, постна ерудиция, козируващо цял живот, комплескарски вкопчено в издигане в кариерата, с липса на какъвто и да е усет и интуиция, и поради тази причина заобиколено от отбор мошеници, измамници и апаши, психопатийно инатесто, склонно да бъде предател.

Човече, което лети със стремглава скорост надолу и колкото повече пада, толкова по-злобно към всички става.

Маскира неумението си, невежеството си и нефелността си да управлява със заучени фрази, отрепетирани жестове и дълги часове пред огледалото в репетиции как да натъртва лицемерните лъжи, които изрича. Не ги пише той, има предани надупени журналистки, които му пишат и речите, и рецитациите.

Самоубийствено преди избори хвърчи надолу и можем да си представим какво му обещават онези, отвъд Океана, които са му стиснали топките, за да го прави.

Никога не съм мислела, че това човече ще ме доведе дотам да напиша тези редове, но от първия миг в който го зърнах, в изборната нощ, когато спечели и жена му го беше прихванала под мишница като че тя е генерала, го написах в прав текст – че е Генерал Маринкин с алюзия към Путьо Маринкин. Никога не ме е лъгало вътрешното зрение за нещата и хората. Това човече обаче надхвърли собствените ми прогнози.

То е готово утре да затвори и неваксинираните, и хората над 60 години в домовете им като затворници. Не го интересува кой ще им пазари, ще полудеят ли повечето от психози, как ще живеят без чист въздух и движение.

Това човече вече служи на Сатаната. И трябва да го спрем!

Веселина Томова

«