« Върни се назад Публикувано на 01.06.2011 / 19:38

ТОЗ щял да бие КИРО за кмет! Тези от ГЕРБ, нормални ли са?ЧЕНГЕТА без мозък ли са?

 

 

Публикуваме материяла на колегите:

„Тоз щял да бие Киро за кмет! Нищо лично срещу Данаил Папазов, но може да бие всеки, но за шеф на Пристанището. В момента Киро никой във Варна не може да го бие за кмет. И тримата официално обявени кандидати на ГЕРБ са неизбираеми, но с пари може и магаре да издигнат и да му купят изборите. Така, че тоз може да бие Киро за кмет, ако единствено Бойко (Геноцида) забрани на Киро да се кандидатира с извинението пред варненци: "Уморих се". Истината е, че ще му забранят и ще му подарят посланическо място в държава по избор. Иначе ги отнася.
Вчера Павел Димитров обяви, че той бил най-желаният кандидат за кмет в редиците на ГЕРБ, но няма да се кандидатира, защото имал много ангажименти като посредник между Варна и София, и освен всичко бил и депутат. Тримата официални кандидати на ГЕРБ са Данаил Папазов, сегашният областен управител Данчо Симеонов и менажера на Грандхотел "Варна" – Иван Портних. От тези тримата най-избираем е Данчо Симеонов, но ако се състезава с Киро резултатът е 90:10 за Кирчо.
Данаил Папазов бил най-избираем от тримата кандидати на ГЕРБ. Тези хора не живеят на земята, летят като балони над Варна и си мислят, че притежават града. Няма нищо по-човешко да си стъпил здраво на земята. Не, че Киро е на земята. Всеки е напомпан с популизъм, но качествата на Киро са 80% срещу 20 % на тримата от ГЕРБ събрани заедно даже. Иначе с бухалка стават избори.”

Afera.bg

 

«