« Върни се назад Публикувано на 06.12.2021 / 12:09

ТОЗИ ЧОВЕК Е МНОГО ПО-ОПАСЕН ЗА ДЪРЖАВНОСТТА, А РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ И ВИЕ. ПО-ОПАСЕН И ОТ БОРИСОВ

И аз да си кажа, пък каквото ще да става.

Ако наистина не виждате, че в публичното си поведение радев има тежък комплексарски синдром – значи сте родени слепци.

Чакат ни пет години на безвремие, каквото получихме и от първанов. Не говоря за скритите лични качества на настоящия преизбран ганьовец, насаден като квачка в чужд полог, защото тях ги знаят само служителитае на ввс, които са били свидетели на доста впечатляващи „любовни и не само сцени“ на бившето му работно място. И на много други неща, но сега ги е страх да говорят. Неслучаен страх.

Ако това, което се случва се нарича „консултации при президента“ значи аз съм двугърба камила.

Този човек е много опасен за държавността, а рано или късно ще го разберете и вие. По-опасен и от Борисов. Ако не го разберете пък, значи толкова си можете.

Не бягай зло, иде по-зло! Такава стана тя нашата.

Блазе му на другаря Борисов, умен човек ще излезе.

Ще изчака търпеливо децата да се наиграят, да поразхвърлят къщата и да я направят негодна за живеене. Деца, всичко ще им бъде простено с лека ръка. След това ще нарита с яки шутове демократичните ни отрепки – клиентелисти в БКП, където им е мястото и ще се обяви съвсем заслужено за цар-спасител на българското племе.

Ами така ще стане, като българите си искат все някой цар Ивайло /киселата зелка/ – понастоящем, свинарят със зелени чорапи и две гънки в мозъка. Само гледайте.

Николай Марков

П. П. Ивелин Николов: Свобода на словото у нас е да хвалиш новия бащица на нацията. За другата свобода се изпраща полиция в редакцията.

«