« Върни се назад Публикувано на 18.08.2021 / 16:11

ТОЗИ ПИЧ НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕ! КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТОЗИ ВЛАСТОЛЮБИВ И САМОЗАБРАВИЛ СЕ ЧОВЕК, ПЪРВА ПРОИЗВОДНА НА ОНОВА НЕЩО БОРИСОВ, ИЗЧЕЗНЕ ОТ СЦЕНАТА, ТОЛКОВА ПО-ЛЕСНО ЩЕ СТЪПИМ НА ЗДРАВО

Румен Радев: „За мен гражданство не означава човек да има паспорт на някоя държава, а коя държава чувства за своя родина.“

Това изрече другаря Румен Прокопиев, в защита на Кирил Прокопиев, който очевидно има и канадско гражданство, а според българската Конституция той няма право да бъде министър. Но понеже българския президент Радев е погазил здраво Конституцията с акта за назначаване на правителство и меко казано се е наакал от толкова много стратегически съветници – важно било кой как се чувства. Тъпотия. Върховна президентска глупост, родена от червена партийна глупост.

Абе Радев, абе лъвче!

Ако аз се чувствам американец, защото усещам, че съм прероден индианец, мога ли да се кандидатирам за президент на САЩ? А? За цял мандат не научи ли тая Конституция, бе, пич? – Май усещането за власт е наистина по-силно от наркотиците. Няма да говорим за едни милиони, това по-нататък.

Колкото по-бързо този властолюбив и самозабравил се човек, първа производна на онова нещо Борисов, изчезне от сцената, толкова по-лесно ще стъпим на здраво. Със зелена болонка, доведена от Нинова на каишка в президентството, нищо добро не ни очаква. Този пич не знае на кой свят живее! Съжалявам.

Николай Марков

«