« Върни се назад Публикувано на 15.06.2022 / 11:11

ТОЗИ БЕЗСРАМЕН ЛЪЖЕЦ И БАНДАТА МУ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ. САНИТАРИТЕ, ПСИХИАТРИТЕ И ГЕШЕВ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ СЛУЧАЯ ОТТУК НАТАТЪК

Миналото лято по същото време, докато #Простото Киро гепеше парапета на Ленчето, се скъсвахме да обясняваме на невежите, че този човечец жалък е погазил Конституцията и е излъгал безпардонно за двойното си гражданство с цел – облаги от властта.

Радев го хвалеше безсрамно и глупашки, а Кики тъкмо си беше платил за секса с назначаването на любовницата си на 8 000 евро месечен хонорар в ужким източената от ДПС и ГЕРБ държавна ББР!!!

Първа стъпка на Киро #Простото – лъже, че не е чужд гражданин и дава фалшива декларация пред президента, за да стане служебен министър и да гепи властта.

Втора стъпка – взима на абордаж държавната банка и плаща на Лена с пари на данъкоплатците, за да и гепи парапета.

Толкова за този бездарен човечец и плосък лъжец.

До седмица агонията приключва с ПЪРВИЯ успешен ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ в историята на България. Това, което тръгна от МОЛ-а и мина през апартаментите и офисите със срамните оферти, ще завърши по най-жалък начин.

За финал #ПростотоКиро, олигарсите зад него и аверите му спретнаха най-срамното купуване на чужди депутати в историята. Погазвайки правила, закони, морал и суверинитет. Безсрамно, гнусно и бандитски оферираха и купиха депутати с цел – запазване на властта и продължаване на грабежа и националното предателство. Ето защо – не е безобидно престъпление да си погазил Конституцията и да си платиш на любовницата с пари на данъкоплатците!

Този безсрамен лъжец и бандата му трябва да бъдат спрени, защото вече са изтъргували и Македония заедно със суверинитета и Историята на България.

Който лъже – той и краде! Който лъже за малкото – лъже за всичко! #Простото излъга от А до Я. #Простото и аверите му Кокорчо, Лорерите и цялата им сган откраднаха всичко, което докопаха през тази трагично – комична година във властта.

Край значи край. Краят му дойде. Санитарите, психиатрите и Гешев ще трябва да поемат случая оттук нататък.

Николай Бареков

«