Публикувано на 16.05.2022 / 22:41

ТОДОР СЛАВКОВ С ВИДЕО РАЗГРОМИ ЛЪЖАТА НА БНТ КАК „УКРАИНЦИТЕ СТИГНАЛИ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА РУСИЯ“: „НА ТРИ МОРЕТА ЩЕ ВЪРНА БЪЛГАРИЯ, Е ТЕ ТАКА ТОЧНО“ /ВИДЕО!/

Изгледайте на всяка цена този репортаж в новинарската емисия на БНТ!:

„Сраженията в Харков: Украинската армия отблъсна руските сили до държавната граница:

Видео: https://bntnews.bg/news/srazheniyata-v-harkov-ukrainskata-armiya-otblasna-ruskite-sili-do-darzhavnata-granica-1194910news.html

В репортажа на БНТ се съобщава, че: „Силите за териториална отбрана на Украйна в Харков са отблъснали руските войски и са достигнали държавната граница с Русия.“

И СЕГА – ВНИМАНИЕ!

Тодор Славков разгроми безскрупулната лъжа и манипулация как „украинските войски са стигнали държавната граница на Русия“.

Тодор Славков коментира безумната лъжа и „холивудска продукция“ на украинците, пускайки цялото видео за „подвига“ на украинските войници, скалъпили и измислили „държавата граница на Русия“:

„На три морета ще върна България, е те така точно. Слава…. zelenski😤😤😤!“

Ето ПЪЛНОТО ВИДЕО – ВИЖТЕ КАК УКРАИНЦИТЕ СИ ИЗМИСЛЯТ, МЪКНЕЙКИ КОЛ И ЗАБИВАЙКИ ГО НА ПОЛЯНА, ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СА СТИГНАЛИ „ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА РУСИЯ“!

Afera.bg

 

Коментари 39 за
“ТОДОР СЛАВКОВ С ВИДЕО РАЗГРОМИ ЛЪЖАТА НА БНТ КАК „УКРАИНЦИТЕ СТИГНАЛИ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА РУСИЯ“: „НА ТРИ МОРЕТА ЩЕ ВЪРНА БЪЛГАРИЯ, Е ТЕ ТАКА ТОЧНО“ /ВИДЕО!/”

 1. Хаха, много се смях…. По три пъти изгледах и двете видеа… Поздравления, г-н Славков, за неизчерпаемото Ви чувство за хумор… И, че винаги ми напомняте за един много голям бохем… С Вашата фамилия…. Та, много смях… Ако не ме беше срам, щях да кажа,… толкова се смях, че чак се и н….х….Малко евтино обаче са го режисирали…Нормално….защо да инвестираш пари в една ниско бюджетна продукция?! Като и без това, си имаме местен евтин актьор на терен… Или пък, може би не толкова евтин?! Един Господ знае… Да ме прощава, че споменавам името му напразно…. Та, тези евтини режисьори, да бяха направили малко по-прилично трейлърче на продължението на „Да разлаеш кучетата“… Или както там се казваше…. Смешни са, много… Но, повярвайте, на Запад или там, както се нарича Европата, навсякъде им минават номерата….. Е, затова ме е много яд…. И много поздрави просто, на… онова простото….. Изрично е с много малка буква… Нямам по-малка от тая… Извинете….

 2. Интересно! Таззу граница само от един кол ли се състои? Без тел, без мрежа, без гранична бразда , без неутрална зона и най-важното – неохраняема. Без руски гранични войски!!!!! Този Зеленски е много прост и тъп! Не можеш да мислиш, че ще излъже по този начин целия свят!

 3. „Смелите“ украински бойци сами показаха къде ще бъде новата граница с Русия, но на украинска земя. И да не забравяме че, украинският граничен кол е преносим, може да го пренесат чак до Киев.

 4. Народното творчество е във възход:

  Мы с Миколою вдвоём
  Пограничный столб несём.
  Без надзору мы границу
  Не оставим, ни по чём.

 5. Горките момчета, не знаят, че са нищожни пионки в една голяма и мръсна игра – и кървава, и пропагандна. Не знаят, че Украйна е обречена.
  Пионките винаги страдат и често падат. Големите винаги излизат победители. Русия ще си вземе това, което си е нейно. САЩ ще се бият в гърдите – ние укрепихме НАТО с още две държави, едната – Финландия – с 1300 км граница с Русия.
  Колкото до нашите жалки пропагандни медии – не си струва да ги коментираме. Западните са същите, но там това е оправдано – западняците са безкрайно наивни и глуповати. Тук ни подценяват.

 6. Да бе,да и аз видях Дерсу Урзала как се пули от отсрещния храст и се чуди кой от трите си патрона да изстреля с винтовката !

  Венсеремос.

 7. Тодорчо да стане шеф на БНТ, нали след 2 месеца има конкурс! Поне понякога ще научаваме истината и ще се забавляваме. Настоящите телевизии са катастрофа!

 8. То няма държава Осрайна, но пък имат граница.
  Няма и хохълска нация, но цял свят вижда каспър в жълтосиньо…..
  Та в некакви си колове няма да повЕрват оФците.

 9. Тодор Славков минимум министър МВнР… Задължително пийнал преди всяка среща… Ще им пръсне панаира на всички!!!

  1. Направо да го короноваме за монарх, кво ще си играем с дребни длъжности

 10. След време ако видите Зеленият Ционист да се разхожда из Резиденцията си със синьо -жълт кол и да казва…Здесь граница…здесь граница да знаете че не е от БЕЛОТО на Брендо!!!

 11. На столб пишет- Жил как ХОХОЛ…Умер как ХОХОЛ…Синие лицо и желтые штаны все обосрани!!!

 12. АВе много аѝляк била тая руска граница Ве!
  То кьорав солдат нямало там да по-опита малко да я пази. На коѝто не му е скимнало – тоѝ не я е прекосил.Бахти лесния таргет.

 13. На вас ви е смешно, ама в ЦРУ и MI-6 рапортуват, че руската граница е под контрола на смелата украинска армия.

  Тез от ВСУ 24/7 са на амфети. Ето до какво води това….

 14. Гледах го клипа веднага щом излезе по руските медии.
  Не разбирам едно: Откъде да знаем (чисто теоретично/нямам никакви излюзии за шлохите), че наистина някъде там не е границата. Какво като мъкнат кол?
  Ще бъда благодарен, ако обясните. Простете за невежеството!

  1. Ти сериозно ли задаваш този въпрос, в който дори се намира отговора на въпроса който задаваш.

   Да, мъкнал кол!
   ИЗМИСЛЕН ГРАНИЧЕН КОЛ и го поставят където си искат. След което заявяват: Ето, руската граница е под наш контрол.

   Да ти го кажа на малко по-разбираем език: Боядисвам един 2 м. дирек в цветовете на сръбското знаме, забивам го ей тук на Кабакум в шубраците, правя си селфи и го качвам в нета придружено с „Аз съм на сръбската граница!“.

  2. тоя кол би трябва да е стоял години в земята
   виж го – чисто нов !?!?

  1. Гледам и слушам ХОХЛИТЕ и май наистина са ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ!!! Шляхтичите също!!!

 15. Аз ви казах, че Тодор Славков е наследил аристократизма на Иван Славков и Людмила .
  Върнете му държавата, той знае какво е да живееш със власт и какво е да те предадат най близките ти хора.
  Сега, Тошко да вземе три стълба, боядисани като БГ знамето и да се снима с тях на бреговете на 3 морета.
  И хоп, пак сме в границите на Велика България.

  Фен съм му 🙂

 16. Клоунът Зеленски най-много обича да разиграва скеча „Посещение на делегация“. Сценарият е следния: когато свършат преговорите с дадена чуждестранна делегация посетила Киев и членовете на делегацията излязат от сградата, то тогава на 200 – 300 метра от тях взривавят украински мини и представят взривовете като руско ракетно нападение. След като си замине делегацията Клоунът, режисьорите и актьорите са спукват от смях.
  Скечът „Разтрел на украинци” е на второ място в класацията.
  Скечът „Руски войници в плен” е на трето място.
  Скечовете „Унищожаване на руски войски и техника” и „Завладяване на рускатеритория” се снима със съдействието на „Холивуд и сие пикчърс” и се очаква догодина да получи „Оскар” за най-добър филмов сериал.

 17. Скоро такива стълбове ще мъкнат и забиват по цяла Европа!!!Засега само я боядисват!!!

 18. Хохлите са царе на лъжата, същото като краварите! Това го чух по радиото и се вбесих защото дори теоретически е невъзможно да се случи! Къде е Харков ,къде е границата….

 19. „Разкритите факти за провеждане на военно-биологични дейности в Украйна показват, че функционирането на биолаборатории на територията на тази страна, включително подразделение на централния санитарно-епидемиологичен отдел на военното ведомство на Украйна, е било насочено към повишаване на патогенните свойства на патогените на чума, антракс, холера и други смъртоносни болести, включително чрез използване на методи на синтетична биология“
  заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков

 20. Украинските фашисти, пардон героите на украйна не смеят да напуснат селата и градовете където де крият зад жени и деца, защото излязат ли на открито веднага без щит от цивилни веднага биват унищожени, та камо ли и до границата с Русия да стигнат. Там до границата могат да стигнат само диверсионни групи, криейки се под храстчета и дървета, като плъхове. От селата и градовете излизат само с вдигнати ръце и развято бяло знаме.

 21. Само жена може да зададе въпрос така, че каквото и да отговориш, гориш:
  – Ако беше женен за друга, би ли и изменил с мен?

 22. Днес по радиото се спукаха да повтарят очевидния фейк,укрите изтласкали руската армия чак до границата,ми да бяха навлезли и в руска територия,нали искат да стигнат до Москва.Измислят си сюжети и небивалици,вероятността за украинска победа била голяма,благодарение на чуждестранната помощ,пристигало тежко въоръжение,много пари и с упорита съпротива укрите щели да удържат победа.Те са напълно безнадежден случай,как могат така да се самозалъгват,докато страната им е в хаос,американците им пращат някои залежали бойни техники,колкото да се съпротивляват и нищо повече,но те са в глуха защита,клинч,използват само мръсни способи ,по същество терористични,извършват купища военни престъпления и по този начин не могат да мечтаят за победа.

 23. Имаше един съветски филм, в който след 3 тодини немска окупация, трима разузнавачи откриха граничен стълб с надпис СССР и го вдигнаха тържествено.Нищо ново под слънцето на пропагандата. Интересното е друго, защо не преминаха така наречената граница???. И защо срещу тях не се стреляше??? Просто обикновени въпроси!!!

 24. Тодор Славков е наследил чувството за хумор на Батето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>