« Върни се назад Публикувано на 08.04.2022 / 13:40

ТОВА СА ОВЦЕ, КОИТО СТАВАТ САМО ЗА КУРБАН И ЗА НИЩО ДРУГО

‘’Годишнина от „клането с химическо оръжие“ в Дума (Сирия), „извършено от режима на Асад“ (и „подпомогнато от режима на Путин“).  В последствие се доказа, че нито е било с химическо оръжие, нито е било извършено от „режима на Асад“, а е било чиста постановка и жертвите са били убити от местните джихадисти. Постановка с цел да уцели тънките струни в нежните души на западните общества – и да послужи за основание за военна интервенция в полза на джихадистите в Сирия.

Помня тогава какъв рев и какъв патос беше – „нов холокост“, „геноцид“, „военнопрестъпниците Асад и Путин, които ще свършат или обесени, или в килията в Хага“. Същият бюрократичен планктон от Брюксел и Вашингтон пишеше същите декларации, същите медии, „интелектуалци“ и „инфлуенсъри“ ревяха с абсолютно същите крокодилски сълзи. И тогава „независимите експерти“ бяха доказали всичко, и тогава имаше „сателитни снимки“, и тогава „Белингкет“ бяха „направили разследване“.

Някои хора още тогава се усъмнихме силно в официалната версия. Просто тоя филм го бяхме гледали много пъти. То не беше „инцидента в залива Тонкин“ – с който се оправдава Виетнамската война ( в последствие доказана инсценировка); то не беше снарядът по пазара в Сараево – за да се оправдае интевенцията на НАТО в Босна; „клането над цивилни в Косово“ (инсценирано от АОК) – за да може НАТО да бомбардира Сърбия; „оръжията за масово унищожение на Садам“ – за Ирак; „въоръжените с Виагра войници на Кадафи, които изнасилват жени и деца“ – за Либия, и т.н., и т.н.

Нещата бяха съвсем прости. Имаш конфликт, в който едната страна няма никаква, ама никаква полза да прави такава „атака с химическо оръжие“, докато другата страна, има всички политически, стратегически и военни мотиви да инсценира такова „клане“, за да може да преобърне хода на войната.

Времето показа, че ние сме били на страната на истината. Естествено, никой от кресливите „хуманисти“ не се покая, не се извини, и най-лошото: не започна да мисли малко по-критично. Тия, които получават пари, за да бъдат толкова нагли, са ясни – на тях това им е работата – да нямат съвест, един вид проститутки са. А тези, които безплатно са толкова тъпи  и всеки път ги лъжат едни и същи хора по един и същ начин – за тях една умна дама каза най-точното определение:

„Това са овце, които стават само за курбан и за нищо друго“.

Тихомир Чергов

«