« Върни се назад Публикувано на 01.08.2023 / 9:05

ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ, А ТУР ЗА ОВАЦИИ НА БЕЗИЗРАЗНИ ЗОМБИТА, КОИТО „СЪСТРАДАВАТ“ ИЗБИРАТЕЛНО!

Прочетете пак текста на Явор Дачков.

Защото не си спомням някой друг, освен него и мен, да се противопоставиха на „Системата“, от която им се повръщало на снощните „протестиращи“, когато вървеше безумното дело „килъри“ на същата „Система“ на Борисов и Цветанов, която сега същите тези „протестиращи“ обслужват.

Нямам спомен някой да се бунтуваше тогава, освен Дачков и мен. И, разбира се, бяхме обявени за платени от „мафията“.

Нямам спомен 15 години някой да се възмути, освен мен, от отвратителното дело „Гранити“ срещу бившия съдия Галин Костов, обвинен като поръчител на убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов, – ПЕТНАЙСЕТ ГОДИНИ!!! терор върху него и семейството му и оневинен напълно след 15 години безумно „дело“! – скалъпено от „Системата“ на Борисов и Цветанов, която и днес обслужват тия „непринудени“ „протестиращи“.

Нямам спомен да е имало протести по редица „знакови“ дела, откровени безобразия, освен от мен и шепа свободни по дух журналисти, и изобщо не знам къде бяха тогава тия просто – идиоти „демократи“.

Само още по-голям идиот от тях може да провиди в снощните протести нещо „спонтанно“. Организирани протести с едни и същи плакати даже, безизразни пластмасови лица, или нахилени неестествено физиономии, използващи абсолютно частен криминален случай с дълбок причинен народо психологичен генезис, впрочем, който засяга възпитание не само у извършителя на деянието, но и у жертвата. Случай удобно изваден месец след деянието, случай, със сигурност не е единствен и далеч не най-драстичен, случай, в който куцо, кьораво и сакато се изказа, хабер нямащо от право и юридическа практика, случай, в който медиите бяха на висотата си на прислужници на властта, дръжки на микрофони без да задават и разчоплят нито един важен въпрос.

„Протестиращи“, които нямат никаква чувствителност към купища съшити с бели конци дела за сготвяне, „протестиращи“, които „състрадават“ единствено по зададена заповед: „излизайте и протестирайте“, „протестиращи“, които използват една частна трагедия за отвратително политически цели на отвратителните управляващи, които представляват.

Това не е протест, а тур за овации на безизразни зомбита, които „състрадават“ избирателно.

И които нямат никакъв нито духовен, нито личностен капацитет да задават най-важния въпрос: „защо“.

И е прав Дачков. Пълна бутафория.

И точно тази бутафория, стекла се организирано по площадите, утре може да бъде гилотина и за всеки от вас. Ако не им вървите по гайдата.

Веселина Томова

«